Teater ZeBU

Profilpix 5x5 cm 6 normal620
Teater ZeBU
Øresundsvej 4
2300 København S
Se kort
Alle
40/120 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

ZeBU er et børne- og ungdomsteater med en stationær scene på Amager og en turnévirksomhed, der bringer teatret rundt i hele Danmark samt det meste af verden.

Det er to erfarne folk fra børneteaterbranchen, der står bag ZeBU: Jørgen Carlslund og Marc van der Velden.

ZeBU producerer og præsenterer markant og vedkommende teater i en bred vifte af genrer og er primus motor bag den årlige Amager Børneteaterfestival i skolens efterårsferie og den internationale Springfestival, der afholdes i maj måned hvert andet år.

ZeBUs tiltag ZiU (Zenekunst i Undervisningen) beskæftiger sig desuden med feltet mellem pædagogik og teater som kunstform og udvikler workshops, undervisningsmateriale og debatarrangementer målrettet skoler og institutioner.

ZeBU har vundet flere Reumert-statuetter for deres forestillinger. Bl.a. i 2009 for forestillingen 'Historien om en mor'.

Bestil billet og læs mere på www.zebu.nu

OBS: Billettelefonen er åben fra mandag til fredag mellem kl. 9.00-15.00 samt en time før hver forestilling.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Forestillingen 'Regn' med Gertrud Exner er en poetisk, smuk forestiling, der tryllebinder børnene til det magiske univers af regndråber, mystiske paraplyer og farvestrålende ting. Og så er der Gertruds stemme der får hårene til at rejse sig. Hun er som en alf med sin inviterende smil og den smukkeste stemme. Jeg kan ikke vente, til Gertrud er på banen med en ny forestilling igen.