Lille Bi.dk

Picture 12 normal620
Lille Bi.dk
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Lille Bi har et kæmpe udvalg af babyudstyr og har udvalgt legetøj som er inspirerende og udfordrerne for fantasien, og som samtidigt ser pænt ud på hylderne eller når det står fremme på stuegulvet. Legetøjet kan holde til at blive leget med igen og igen.

Målet er altid at ha' det største og bedste udvalg af pusletasker i Skandinavien og fører også pusletaske brands du kun kan få her.

Det er vigtigt for Lille Bi at producenterne har respekt for miljøet, naturen og vigtigst af alt: For vores guldklumpers sundhed og sikkerhed. Derfor er alle produkter til såvel baby, tumlingerne, den gravide eller nybagte mor, fremstillet af giftfrie materialer og af træ fra plantager.

Køb for 500 kr. eller mere så er der gratis på forsendelser til Danmark!
under 500 kr. 30,- kr. for forsendelse til erhvervsadresser (fx din arbejdsplads)
45,- kr. for forsendelse til privatadresser

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

kindbynature

Ups, det var en smutter. Det er hermed rettet;-)

Pia

Jeg har købt meget godt derinde og altid fået rigtig god betjening og hurtig levering - kan helt klart anbefales!! (www.lillebi.dk - mangler oppe i kontaktoplysningerne).

kindbynature

God hjemmeside med legetøj, børnetøj, bæreseler, vægdekoration, møbler, skifterammer, højdemålere, ammepuder, puslehynder, puder, hynder, sengetøj, lamper, engangsservietter, rygsække, regntøj, hårpynt, sutsko, gummistøvler, barnestole, klapvogne, løbecykler, sutteflasker, madkasser, ja you name it...der er stort set ikke det Lille Bi har, så det er helt klart en hjemmeside jeg skriver mig bag ørerne:-)