Kindernet DK

Picture 17 normal620
Kindernet DK
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Kindernet DK er Danmarks søgemaskine for børn og familier. Søgemaskinen er stadig under udvikling, derfor vil du ofte se ændringer i layout og indhold. Vi bestræber os på konstant at forbedre søgemaskinen og inkludere alle nyttige og spændende links, produkter og/eller informationer som er relevante for børn og familier.

FORMÅL
Formålet er først og fremmest at tilbyde Danmarks børn og familier en hurtig og nem Internet-genvej i form af en overskuelig søgemaskine og et brugervenligt referenceværktøj. Med dette formål er Kindernet.dk ligeledes et værktøj for beskyttelse af børn, unge og familier på Internettet, idet børn direkte får adgang til sikre udvalgte hjemmesider og hermed undgår at browse igennem hele internettet og risikere at støde på uegnede ”voksensider”.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Julius

Jeg har nu brugt Kindernet i snart 4 måneder og må tilføje at den tjerner sit formål. Den er ikke i samme format som de eksisterende store søgemaskiner, men jeg håber sandeligt, at den i fremtiden kommer konkurrencen med dem i børn og familie området. Banner reklamer på hjemmesiden generer hverken mig eller mine børn, idet når jeg f.eks. tager mine børn med i briograf for at se en børnefilm bliver vi først bonbaderede med ca. 10 minutters reklamer før selve filmen starter. Det er forståeligt nok, at reklamer og banner er med til at sponsorere hjemmesiden.

kindbynature

Ja, det kan du faktisk have lidt ret i, at det mere minder om reklamesider, men det er nu alligevel lykkedes mig at finde nogle relevante hjemmesider, som jeg ellers ikke ville have fundet.

Pia

Den ER meget rodet. Jeg synes mere, det minder om en reklameside/bannere.

kindbynature

Rigtig godt tiltag at have alt vedrørende børn og familier samlet eet sted og der er da også rigeligt med information på siden. Dog næsten for meget, så det virkelig lidt uoverskueligt og rodet. På den anden side skriver afsenderne selv, at portalen stadig er under udvikling, hvorfor man kan håbe på, at de vil gøre layoutet og informationerne lidt mere simple og indbydende.