Fregatten Jylland | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Fregatten Jylland

Bent 20viser 20rundt 20copy normal620
Fregatten Jylland
S.A. Jensensvej 2
8400 Ebeltoft
Se kort
Alle
90/145 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

BESKRIVELSE
Fregatten Jylland har sejlet på verdenshavene som krigsskib, kongeskib og kaserneskib. Smukt restaureret ligger den nu ved Ebeltoft Vig og byder på et hav af aktiviteter for børn og voksne.

Her kan du opleve historiens vingesus når du går ombord på det gamle træskib. Fregatten Jyllands kanoner sendte fjendens skibe på flugt i 1864, havde den kongelige familie med til det fjerne Rusland og sejlede til hvide palmestrande i det eksotiske Dansk-Vestindien.

FOR BØRN
Kom og følg vores gratis omvisninger. Hver dag fortæller dygtige guider levende om fregattens dramatiske historie og skibsdrengenes hårde liv ombord.
Vi har både sømandshuer og kraver til vores yngste gæster. Få udleveret en gratis sømandsbog og gå på opdagelse i skibets mange historier. På Fregatten Jylland må du gerne lægge dig i matrosernes hængekøjer, sidde i kongens lænestol eller løfte på de tunge kanonkugler.

I højsæsonen kan du også prøve at lave dit eget reb og høre om fregattens 44 kanoner. Oplev selv braget fra kanonen, når den lades med sortkrudt og fyres af!

Er du lige så modig som matroserne var, kan du købe en klatretur og komme højt til vejrs i masten. Og når vejret tillader det kan du også købe en sejltur med fregattens lille sejlbåd Robarkassen og opleve den smukke fregat og Ebeltoft fra søsiden.

Alle hverdage kan du være heldig at møde Fregatten Jyllands erfarne skibstømrere, malere og smede, som konstant arbejder på at vedligeholde det smukke gamle skib. Deres faglige kunnen og viden gør Fregatten Jylland til et af verdens bedst bevarede store træskibe – verdens længste. Du er også velkommen til at kigge ind i værftets værksteder.

HVER DAG I HØJSÆSONEN KAN DU
• Opleve historisk rundvisning
• Klatre i stormasten
• Høre om fregattens kanoner
• Lave dit eget reb
• Sejle ud med Robarkassen
• Opleve et kanonskud

Entrébilletten giver fri entré til
Fregatten Jylland i en uge. Husk armbånd.

Se åbningstider og program på www.fregatten-jylland.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt