Den Lille Musikskole

Musik normal620
Den Lille Musikskole
Bülowsvej 10
1870 Frederiksberg C
Se kort
0-13 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Den Lille Musikskole giver børn en rigtigt god start på et liv med musik og sang. Konservatorieuddannede lærer giver forløb fra nul-års alderen og frem med fokus på den klassiske musik og barnets musiske udvikling. Gennem sang, leg og fortællinger skabes et sprog for musikken, som børn kan forholde sig til, og som de vil kunne bruge resten af livet.

Der er løbende optagelse på skolens Musikalske Legestue (1-6 år), forudsat at man har deltaget i introduktionsmøde/forældremøde. Babymusik (fra 5 dage-cirka 1 år) kan man starte til med det samme uden møde, og der er muligt at få mødregrupperabat. Ældre børn kan gå til Høreleg, Nodeskole, børnekor, instrumentalundervisning og orkester.

For oplysninger om priser, hold og tilmelding, ring eller tjek hjemmesiden.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Naja

Det er en rigtig dejlig musikskole som tager undervisningen af børn seriøst. Det faglige niveau er højt, og også som forælder lærer man meget. Det betyder også at man som forælder skal være indstillet på at følge nogle klare regler som ind i mellem kan virke temmelig rigide Men som er med til at gøre skolen til det den er.

Charlotte

Den lille musikskole er et fantastisk sted. Vi har gået til babymusik der siden min datter var fem måneder gammel, og hun elsker det bare. Lige nu er der dog en ufrivillig pause grundet lokalesituationen som nævnt nedenfor.

Sandra

Der arbejdes stadig på nye lokaler følg med på : http://www.denlillemusikskole.dk

Sandra

Musikskolen har udsat sæsonstart til januar 2011, da der er problemer med lokalerne. Følg med på hjemmesiden.

Sandra

Min datter på 3 år elsker at gå på Den lille musikskole - "hvornår skal vi op til Michael?"spørger hun jævnligt. Og hun går gerne og småsynger sange fra musikskolens repertoire.

Selv går jeg på et babyhold med lillebror på 7 mdr. og dér storhygger vi også, samtidig med at vi får topprofessionnel undervisning. Jeg er ikke den store sanger, men som sidegevinst har jeg lært at turde at synge ved at gå til musik med mine børn.

Michael er ikke bange for at udfordre forældrene til at synge vanskelige kanon - og det er faktisk fantastisk at høre sig selv glide smukt ind i fællessangen.

Der arbejdes med hele kroppen, og på babyholdene kan man næsten tale om rytmik med en overbygning i aktiv lytning.

Det skal dog siges, at man som forældre skal være opmærksom på, at man skal gå fuldt ind for sagen, forstået på den måde at skolen har et regelment, som overholdes strengt. Det kan nogle gange virke lidt voldsomt i en kontekst med børn.

Lotte

To af mine børn går på den lille musikskole, og hvilket hit! Michael er i stand til at forvandle det mest overtrætte og surmulende barn, til et grinende og syngende væsen

Signe

Vi er lige startet på et hold og til trods for at min datter på 6 mdr var træt holdt hun koncentration - hele timen så spændende var det. Så det virker som et super sted.