Skansen hus og have | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Skansen hus og have

Sk rmbillede  162  normal620
Skansen hus og have
Strandvejen 38
8000 Århus C
Se kort
11-17 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Er et ungemiljø, der ligger i Skanseparken, 10 minutters gang fra Frederiksbjerg Skole.

Skansen er vores kreative laboratorium, kulturhus og ungemiljø, hvor alt kan ske. Her findes en dejlig have med legeplads, keramik, træ, cykel- og madværksted.

Indenfor finder du Redaktionen, hvor du kan benytte vores computere til projekter, skolestudier eller bruge vores bibliotek med loungeområde til fordybelse. I Skansens hus og have, kan du gå amok i æstetiske kreative processer, udstille dine værker, lære at tilberede sund økologisk mad, dyrke grønsager på vores tagterrasse og lære om økologi og bæredygtighed.

Vi står selv for vedligeholdelse af alle vore faciliteter og på den måde lærer du også at være praktisk, både med en hammer og pensel.

Ved tilknytning til Skansen hus og have, skal aldersgruppen fra 5. klasse selvstændigt kunne begå sig og navigere i hverdagen. Tilbuddet målretter sig til de større unge fra 7. klasse og op til 17 år. Her er der bl.a. aftenåben i samarbejde med klubberne og ungdomsskole med særlige events, workshops, undervisningshold på tværs af positive fællesskaber i fritidscenteret.

Skansen hus og have tilbyder tilkøb af klippekort til brug ved spisning af let eftermiddagsmad samt aften fællesspisning. Er du medlem i en af vore klubber og har klippekort, kan dette ligeledes benyttes i Skansen hus & have.

I Skansen hus og have har vi en god kontakt til beboerne i lokalområdet og arrangere fx fællesspisninger på tværs af generationer. Så kom og vær en del af et kreativt univers og lær at være foretagsom, måske kan det også inspirere dig til egen motivation, læringsglæde og dit uddannelsesvalg.

På Skansen hus & Have har du desuden mulighed for at få nye indsigter og lære om:

Bæredygtighed - miljø og vedvarende energi.
Sundhed og trivsel.
Skansens ungeråd medansvar for stedet.
Eksperimenterende tilgange til projektarbejder.
Tilbud i Ung i Aarhus – og i din by.
Netværk og fællesskaber med andre unge og voksne.
Vi indgår i et bredt samarbejde og har mange gode kontakter som du måske kan bruge i dit liv.

Der kan være brugerbetaling på nogle af de projekter vi laver på Skansen, og åbningstiden kan ændre sig ved særlige arrangementer.

Kilde: Legepladsen Skansen

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt