Hos Sofie's Forældre | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Hos Sofie's Forældre

Picture 5 normal620
Hos Sofie's Forældre
Frederiksgade 74, st tv
8000 Århus C
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Sofie’s forældre er en the- og kaffesalon i hyggelige omgivelser, hvor alle er velkomne. Udover lækker kaffe og the byder vi også på mange forskellige madretter og kage. Vi glæder os rigtig meget til at møde dig og sørge for at du får et behageligt visit.

Når du træder ind af døren, og ser dig omkring, vil du måske få et flashback til de stunder du har tilbragt hos mormor eller farmor. Disse dejlige tider da du var barn, og kom på besøg i det gamle hjem, hvor der duftede af kaffe og hjemmebagt kage. Gamle møbler overalt, mønstret tapet og tunge gardiner for vinduerne.

Eller måske er det følelsen af at træde ind i en engelskpræget Afternoon Tea Salon, med det røde tapet, de rå muresten og lange duge på bordene, og masser af kager og tærter at vælge imellem.

Du kan sidde alene ved vinduerne i bløde plys møbler og kigge ud på de forbipasserende eller dele pladsen med din ven, veninde, kæreste eller mand/kone og få en hygge snak alt imens roen falder over jer til en kop friskbrygget the eller kaffe.
Hvis du ikke er til den gammeldags stil, så skulle du prøve vores kælder. Det er et pragtfuldt rum med slyng sofaer, hvor man kan sidde tæt og snakke intimt sammen i det lidt mørke rum, oplyst af vores væg pejs.

Vi vil prøve, at få dig til at glemme dagen derude på den anden side. Vi har the og rigtigt meget af det og kaffe, der gerne skulle smage en del bedre end den på kontoret.
Hvis I er en mødregruppe, der gerne vil ud når I mødes, så kom ind til os, vi har høje stole (6 stykker), 2 pusleborde, 2 vippestole og mikroovn. Kom og få Jeres morgenmad, frokost, the/kaffe og kage og nyd tiden uden stress, så tager vi os af alt det andet.
Kørestol er også mere end Kørestolsbrugere er også velkommen hos os. Vi har rampe i gården, god plads og handicap wc.
Kom ind og se os an og sig din mening til os, både ris og ros, begge dele vil blive modtaget med tak.

Bemærk! Søndagsåbent 1. søndag i måneden kl. 10-16.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt