Hos Sofie's Forældre

Picture 5 normal620
Hos Sofie's Forældre
Frederiksgade 74, st tv
8000 Århus C
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Sofie’s forældre er en the- og kaffesalon i hyggelige omgivelser, hvor alle er velkomne. Udover lækker kaffe og the byder vi også på mange forskellige madretter og kage. Vi glæder os rigtig meget til at møde dig og sørge for at du får et behageligt visit.

Når du træder ind af døren, og ser dig omkring, vil du måske få et flashback til de stunder du har tilbragt hos mormor eller farmor. Disse dejlige tider da du var barn, og kom på besøg i det gamle hjem, hvor der duftede af kaffe og hjemmebagt kage. Gamle møbler overalt, mønstret tapet og tunge gardiner for vinduerne.

Eller måske er det følelsen af at træde ind i en engelskpræget Afternoon Tea Salon, med det røde tapet, de rå muresten og lange duge på bordene, og masser af kager og tærter at vælge imellem.

Du kan sidde alene ved vinduerne i bløde plys møbler og kigge ud på de forbipasserende eller dele pladsen med din ven, veninde, kæreste eller mand/kone og få en hygge snak alt imens roen falder over jer til en kop friskbrygget the eller kaffe.
Hvis du ikke er til den gammeldags stil, så skulle du prøve vores kælder. Det er et pragtfuldt rum med slyng sofaer, hvor man kan sidde tæt og snakke intimt sammen i det lidt mørke rum, oplyst af vores væg pejs.

Vi vil prøve, at få dig til at glemme dagen derude på den anden side. Vi har the og rigtigt meget af det og kaffe, der gerne skulle smage en del bedre end den på kontoret.
Hvis I er en mødregruppe, der gerne vil ud når I mødes, så kom ind til os, vi har høje stole (6 stykker), 2 pusleborde, 2 vippestole og mikroovn. Kom og få Jeres morgenmad, frokost, the/kaffe og kage og nyd tiden uden stress, så tager vi os af alt det andet.
Kørestol er også mere end Kørestolsbrugere er også velkommen hos os. Vi har rampe i gården, god plads og handicap wc.
Kom ind og se os an og sig din mening til os, både ris og ros, begge dele vil blive modtaget med tak.

Bemærk! Søndagsåbent 1. søndag i måneden kl. 10-16.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mia

Det bedste sted hvor man kan have børn med ud

Martin

Super godt sted :-)

Camilla Aviaaja

Plads til mange barnevogne og en hyggelig ejer der gerne hjælper med at finde en god plads til vognen. Der er mange pladser i caféen og to etager, hvor der er legerum på nederste etage og mere roligt. Mulighed for at give baby mad og selv få noget lækker at spise eller drikke. Jeg har kun haft positive oplevelser på Hos Sofies forældre. Deres karrysuppe er super god ;)

Heidi

Helt igennem positiv oplevelse. Så dejligt man kan have de små til at sove ude eller med inde - bredt og favnende. God og alsidig menu og super sødt personale. Jeg er vendt tilbage igen og igen:-)

Lica

Super hyggeligt sted med højt til loftet og plads til børn og babyer! Der er både mikroovn, ammepude, højstole, skråstole, legetøj og puslebord til fri afbenyttelse. Lækker kage, gode sandwich og ikke alt for dyrt. Rigtig god plads til barnevogne i gården. Kan klart anbefale stedet for enhver, der skal en tur i byen med de små poder.

Inge

Rigtig god børnecafe, kommer der tit med mødregruppen;-) god kaffe og fantastisk miljø, bliver bare i så godt humør af at få en latte på en blomstret mormor-underkop.

Susanne

Virkelig hyggelig café, med virkelig stort udvalg af thé-god med kage til! Caféen er af den slags hvor man sagtens kan tage venner uden børn eller bedsteforældre med.

eva

Fint koncept men lidt for tætpakket selv for en mødregruppe. Hvor ville det være dejligt med flere steder a la det her i Århus...

Rikke

Hyggelig Café, hvor børn er mere end velkomne. Venlig og god betjening. Maden er ikke noget at råbe hurra for, men de har tilgengæld en god latte og gode kager(!).

Linda

Et rigtig dejligt sted at komme. Her er der er rar stemning, hvor der er plads til at være børnefamilie - med alt hvad det indebærer;-)

Marianne

Et rigtig godt uhøjtideligt sted med masser af plads.
Fedt endelig at finde et sted hvor man kan slå sig ned uden man skal ha dårlig samvittighed over man har børn med da alle kender konceptet.
Ærgerligt at deres mad ikke er særlig god når man nu endelig er kommet hjemmefra ....

Astrid Bjørnskov

Fantastisk kaffe og et lækkert og rart sted at gå hen med små børn!

Sara

En rigtig hyggelig café - stedet er imødekommende og børn i alle aldre er velkomne. Der er indrettet med gamle hyggelige møbler og man er ikke bange for at børnene er til besvær.

Serveringen er meget venlig og rar. Stemningen er afslappet og man får ofte en hyggelig sludder med nabobordet og snakken falder naturligvis let på de ens børn.

Jeg synes dog ikke der er så god plads indendørs, hvis man er flere der har lifte med til babyerne og maden er ikke værd at skrive hjem om.