minbio.dk | Børn i byen - hvad skal vi lave?

minbio.dk

Offline banner b rnibyen 300x200 normal620
minbio.dk
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Min Bio er en abonnementsbaseret tjeneste, der for 49 kr. om måneden giver dig og dine børn ubegrænset adgang til at streame børnefilm og -serier på alle familiens enheder.

Hos Min Bio, som er skabt af Nordisk Film, går vi målrettet efter at levere kvalitet, læring og oplevelser, så dine børn er godt underholdt i trygge rammer. Alle vores film og serier er med dansk tale og I får ubegrænset adgang til en masse børnefilm såsom Far til fire, Hjælp! Jeg er en fisk, Otto er et næsehorn og LEGO Friends filmen Girlz 4 life og til klassiske serier heriblandt LEGO Ninjago, Timmy Tid, Rasmus Klump, Fragglerne og mange flere. Lige nu har vi over 800 serieafsnit og film og hver fredag tilføjer vi nyheder.

De kan også lytte til god børnemusik og se fine illustrationer til. Illustrationerne kan printes ud og farvelægges via www.facebook.com/MinBio.dk.

Du kan benytte Min Bio via computer eller via vores app til iPhone/iPad, Android og Kurio. Du kan også bruge Min Bio via Chromecast, Airplay, Samsung og Philips SmartTV, Apple TV 3 og 4 og PlayStation. Du kan benytte det samme abonnement på op til 5 enheder ad gangen.

Kilde: http://www.minbio.dk/

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér