Dyrehaven

Ulvedalene normal620
Dyrehaven
Dyrehaven 1
2930 Klampenborg
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Dyrehaven har det hele. Er man til nydeligt trimmede græsplæner og snorlige grusstier eller vildt og kuperet terræn, brølende kronhjorte eller tamme ponyer, fredelige skovture eller Bakkens hektiske forlystelser – Dyrehaven er stedet. Og så ligger den oven i købet – og i al sin naturlighed – ganske tæt på byen. Når man stiger af toget på Klampenborg Station, tager det kun to minutter, så står man omgivet af bøgetræer og fuglefløjt.

På pladsen foran hovedindgangen ved Klampenborg Station kan man betale sig fra en tur ind i skoven i hestevogn. Der er plads til 4-6 personer i en vogn.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Therese

Vi har gået mange dejlige ture i Dyrehaven (med/uden tur på Bakken). Skønt område, hvor børn kan gå og løbe rundt, se på dådyr og spor og finde blade til at tage med hjem og fx sætte på papir. Det er også en oplagt mulighed at gå på svampejagt når det er sæson. Hyggeligt at tage en tur med hestevogn, den store tur koster omkring 800 kr, hvis man er flere til at dele er det jo altid godt (med venner+børn på madpakketur).

Er du vild med dådyr er en tur til Aarhus, ved Marselisborg Dyrehave et besøg værd! Her kommer de helt tæt på, og børn kan klappe dem. Her er man virkelig 'Ét med naturen' :)

Camilla Aviaaja

Jeg elsker at gå en tur i Dyrehaven. Denne park kan både bruges som afslapning med mad i græsset, finde dyr og sjov på Bakken. Skønt med sådan en park!

Rengøringsfirma

Jeg har også haft en dejlig vintertur derud i år. Varm kakao i pejsestuen og kæresten i hånden. Ren romantik

Mette

En tur i Dyrehaven om efteråret - med varm kakao i termo'en og de gode støvler på... SÅ bli'r det ikke meget bedre!

kindbynature

Helt igennem fantastisk udflugtsmål med skøn natur tæt på både vand og strand! Masser af heste, hyggelige frokostrestauranter og Bakken lige ved siden er!

stence

Dejligt sted

Kristine

Dyrehaven er helt klart et af vores yndlings udflugtsmål. Vi gør det gerne en hverdag, hvor vi kan have det hele for os selv. Vi lægger altid vejen forbi Bakken og ungerne syntes især at det er sjovt at gå der uden for sæsonen.

Gülcan

så smukt og flot oplevelse med familien...

Louise

Skønt sted til en heldagsudflugt!

Helle

Fantastisk sted - alle årstider i Dyrehaven er en gå tur værd

Tina

det er et fantastisk sted for både børn og voksne. elsker at komme der

Camilla

Elsker stedet :-)

Camilla

Vi elsker at tage en tur i Dyrehaven. Børnene synes at det er en alletiders kombination med skov, hestevognstur, kronhjorte, træstammer til at klatre på, og så lige et smut på Bakken og få en is :-)

Trine

Vi elsker af komme i dyrehaven og det er da klart et sted man kunne tage bobles hule med og udbygge med nogle grene og tæpper så det kunne blive en rigtig fed dag.

Cathrine

Her vil jeg holde årets familie skovtur med medbragt madkurv, trækvogn, tæpper og en Bobles hule som ungerne kan underholde sig og lege med.. mens vi måske er indianere ;)

Birgitte

åhh hvor jeg glæder mig til at vejret tillader en tur i den skønne dyrehave med madpakker og hygge

Irene

Det er et skønt sted at gå tur - både med barnevognen, med større børn eller bare som voksne. Også et hit med tur i hestevogn.
Tag evt. picnic-kurven med og få en dag ud af det.

Iben

altid et besøg værd!

Naja

Et rigtigt dejligt sted at komme på alle årstider. Men flottest er det nu om efteråret. Der er dog ikke meget skov over det og der kan nogle gange være rigtig mange mennesker. Men det tæller helt klart op at man kan komme så tæt på kronhjortene.

Maria

Dejligt område at trave en tur med ungerne. Kan sagtens gøres i sneen også. Husk den varme kakao!

Musse

Løb Eremitageløb idag i den fantastiske dyrehave med sol og dyr på sletten.... Smuuuukt.. Dejligt at Musse er så stor nu at hun også får noget ud af det.

Natascha

Vi bruger Dyrehaven meget mere nu, hvor den store har lært at cykle selv, så pakker vi også tæpper og madpakker, og tager en dejlig familietur ud i det blå ;-)

Aina

Skønt alle årstider.

Henriette

man kan får sig nogle lange og gode traveture, årstiden er specielt fantastisk nu til at motionerer med familien og en madkurv under armen

Christina Helle

Mens jeg var på barsel tog min mødregruppe på fælles-udflugt til Dyrehaven. Dette var helt perfekt - masser af plads til mange barnevogne på rad og række, smuk natur og luft til lungerne og i det hele taget kun en oplevelse, jeg vil opfordre andre mødregrupper til at tage på :o)

Anonym

Vi cykler tit derud om sommeren med madpakke og cykelvogenen fuld af tæpper og puder:-)

Betina

ELSKER Dyrehaven - og min datter gør også...
Nogengange når vi kun 50 meter ind...så er der gået 1½ time og vi skal hjemaf igen... ;-)