Danmarks Barnevogne

Dk barnevogne normal620
Danmarks Barnevogne
Amagerbrogade 2
2300 København S
Se kort
0-4 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Danmarks Barnevogne er det tætteste man kommer på en legendarisk babyudstyrsbutik. Forretningen har eksisteret i mere end 80 år – de første kunder kunne således køre deres flettede kurvebarnevogne ud af butikken i 1928. Men den familieejede forretning er heldigvis fulgt med tiden, og den dag i dag kan man forvente uovertruffen betjening og et bredt udvalg, når man lægger vejen forbi Amagerbrogade 2.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

M

Kyndig vejledning og god betjening. Da vi købte barnevogn der, var prisen den samme som de store kæder.

anemone

Og billige end mange andre...

anemone

Hyggelig betjening..

Jannie

Super betjening og altid billige. Du finder ikke barnevogne billigere i landet end her i butikken Danmark... Og så lidt sjovt når ens egen barnevogn i tidernes morgen også blev købt i Danmark :-)

Mie

10-20 % billigere på præcis de samme produkter end babysam

Iben

bedste og billigst

Sandra

Fremragende forretning, som lever helt op til de høje forventninger, som vi havde efter at have fået adskillige mund til øre anbefalinger.

Aina

Meget ærlig betjening!

Pia

En god gammel butik der kender til service - altid hjælpsomme og svarer på alt hvad du kan finde på - bestemt et godt sted at starte første gang man skal have udstyr

Pia

Vi købte vores barnevogn til Marius herude. Rigtig god vejledning og super service.

Anna

Rigtig hyggelig butik med det du har brug for til den lille ny!
Personalet er super søde og gode til at vejlede. Vi købte vores kombivogn her og har siden været der og købe andre småting. Har også fået justeret stellet på vognen gratis.
Priserne er lidt lavere end hos du store babyforretninger. Det oplevede jeg, da jeg købte en brystpumpe hos Ønskebørn til 600, som så kostede 300 i Danmark...

Karina

Vi har købt barnevogn, klapvogn og andre ting her og har været meget tilfredse. Det er en lidt rodet butik, men man får den hjælp, man har brug for.

Betina

Lille hyggelig butik på Amager - der dog godt kan virke rodet første gang man sætter sine ben i butikken...
Utrolig god og venlig betjening...også selvom man kommer for at hente sin barnevogn 5 min. i lukketid ;-)

Anja

Jeg blev også modtaget af en ældre mand somhar stået i butikken de sidste 40 år. Mit stel på barnevognen var knækket, og selv om det var en ældre model skulle han nok finde ud af at lave. Vi valgte dog at købe en ny, da vi fik en god pris. Men det var dejligt at komme til at sted med professionel og ærlig vejledning uden forsøg på prakke noget andet på.

Camilla

Vi har købt alt hvad vi har skulle bruge til vores to dejlige børn, sød og absolut professionel vejledning vedrørende alle deres produkter.

Louise

Vi købte også vores barnevogn her. Og har været meget glade for den gode service og vejledning vi har fået. En helt andet - og meget bedre oplevelse end vi har haft i "kædebutikkerne". Prisen var også meget fornuftigt!
Vi valgte nu faktisk mest at handle her, fordi min svigermor fik barnevogn herfra til min mand tilbage i 1974 - og så var det ligesom en familietradition, som vi ikke har fortudt at følge op på.

Ditte

Jeg har også købt barnevogn her, fordi jeg fik det anbefalet - så vi kørte hele den lange vej fra Fyn. Men det var det også værd. Det er en oplevelse i sig selv, at være i butikken, specielt hvis man er træt af store kæder. Her får man den vejledning, man har brug for, og hvis der er noget galt, som der var med vores barnevogn, så reparerer de med et smil. Det var også den ældre mand, der ekspederede os, og det var til fem stjerner...

Caroline

Vi købte barnevognen til vores første barn hos Danmarks Barnevogn. Vi blev modtaget af en ældre mand - en af dem der har stået i butikken gennem de sidste 40 år. Som uefarne shoppere indenfor babyudstyr-genren var det befriende at komme til at sted med gedigen og ærlig vejledning. Vi har siden købt meget af vores udstyr i butikken fordi de har gode priser, og vejledningen altid er i orden (man er dog ikke altid sikker på at den ældre ekspedient er tilstede...)