Tivoli

Sk rmbillede 2018 12 19 kl. 14.33.37 normal620
Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V
Se kort
Alle
120/120 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Man må lade paraderne falde og overgive sig, når man entrer den gamle have i hjertet af København. For i Tivoli kan de altså noget helt særligt og magisk. Dén stemning man gribes af, når karrusellerne snurrer, hvinene lyder og vaflerne dufter, er altså ganske speciel. Og ungerne elsker det hele – både de forsigtige, de vovemodige, de små og de store.

Der er også både børneteater, revyteater, pantomimeteater, artistoptrædener, udendørs rockscene, koncertsal med internationale solister, dirigenter, orkestre og balletgæstespil, jazzklub, Vise-Vershus og Tivoli-Garden.
For de helt små børn er der en god legeplads med hoppepude og karussel. Her finder man også det ene af Tivolis 2 "pusle-huse". Der er også et område med forlystelser for børn fra ca. 4-8 år.

Rasmus Klump-universet er en nyskabelse i Tivoli, som henvender sig til de små børn med sandkasse og alle mulige motorisk udfordrende klatreting.

Der er kommet en græsplæne på plænen. Det er en skøn oase hvor der kan holdes storbypicnic (egen picnic kurv må medbringes men der kan også købes én hos Nimb Brasserie, som dog skal bestilles dagen i forvejen).

I tivoli finder du også Lykkerosen - et alternativ til et suttetræ, hvor børn kan aflevere deres sutter til en lille sovetrold. Lykkerosen ligger over for Vaffelbageriet.

Tivoli byder som noget nyt på økologisk og fedtfattig fastfood - prøv den hos Hotdog Corner, der serverer friskgrillede økologiske pølser og speltbrød. Hos Burgerhouse tilbydes et sortiment af fornuftig fastfood med lavt fedtindhold. Også hos Spisepinden er stilen lagt om og står nu på fuldkornsnudler og frisklavet wokmad.

PRISER:
Mandag-torsdag: 110 kr.
Fredag-søndag: 120 kr.

Børn under 8 år, skal ledsages af en voksen. En voksen kan maks ledsage 4 børn under 8 år. Ved flere end 4 børn pr. voksen, betales fuld entré-pris pr. barn, ud over det fjerde barn under 8 år. Ønsker du at forlade Haven og komme tilbage igen samme dag, kan du købe en re-entry billet til 25 kr.

På fredage i sommersæsonen, samt på dage med store koncerter koster entrébilletten 150 kr. efter kl. 19.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Isabella

Åh, både ungerne og jeg ELSKER simpelthen Tivoli. Om sommeren, hvor vi bruger de mange gode forlystelser. Til efteråret, hvor den står på Halloween.
Og ikke mindst til Jul, hvor den gamle have simpelthen bare ER julen!

Caroline

Jul i Tivoli er igen i år en smuk oplevelse! Haven er pakket ind i jul i hver en krog og man kan ikke andet end komme i julestemning! Det kan anbefales at komme først på dagen i weekender i julemåneden, da der er meget pakket med mennsker op af dagen, hvor køerne til forlystelserne kan blive meget lange.

Signe

Hele familien elsker simpelthen Tivoli. Fantastisk stemning, sjove forlystelser.
Og hos os er vi helt vilde med Halloween. Ingen halloween uden et besøg i Tivoli, hvor ungerne naturligvis tropper op i kostumer og det hele. Dem kan jeg i øvrige anbefale herfra: http://dramashop.dk/halloween/category/kostumer-og-tilbehoer-halloween-11/

anette

Den gamle rutchebane er bare fantastisk

Ditte

Med tivoli går man aldrig galt i byen

Kathrine

Voksne og store børn er vilde med dæmonen og det gyldne tårn.
De små børn synes veteranbilerne og Rasmus Klump legepladsen er et hit!

jeanette

Det gyldne tårn!!

Sanne

Rutchebanen

Behrouz

Radiobilerne

Jacob

Den gamle rutscebane

Rikke

Rutchebanen og flyvemaskiner. :) <3

Reza

Rutchebanen :)

Mette

Mine 2 vildbasser og deres lige så vilde bonusbror elsker den snurrende skildpadde. Jo vildere des bedre. Kunne de komme af sted med det, ville de tage så mange ture, at deres ben ikke kunne gå lige og øjnene drejede rundt i hovedet på dem

Jens

Rutchebanen - uden tvivl

Mette

Hos min datter på 4 så er det helt klart de gamle veteranbiler, der er det største hit. Hun kunne køre i timevis, hvis det var muligt! - Meeeen, hun bliver modigere og modigere, så nu er den lille rutchebane "karavanen" også blevet interessant.

Til mor alene, så er det rutchebanen og demonen!

Ninna

Hos os er vi glade for de små flyvemaskiner

Mette

De gamle veteran biler! Stor oplevelse sammen med min søn sidste år til Halloween

Nanna

Sikke dog en vidunderlig præmie!
Det er så længe siden jeg har været i Tivoli, så kan næsten ikke huske forlystelserne - men jeg kan dog huske, at min favorit ALTID har været Rutchebanen!
Jeg ville vanvittig gerne kunne give mine børn en skøn Halloweentur, - håber på mit held!

Sidsel Garboe

Når jeg er afsted med min store niece er det ørnen, når jeg er afsted med min søn er det "blæksprutten" :)

Katja Lolk

Luftballonerne :-)

Karen

Den gamle rutchebane - en gang til, en gang til ;)

Tina

Vi er vilde med ballongyngerne :-)

Leyla

Rasmus Klump land har været vores favorit indtil videre med børnene. Og selvfølgelig is boden!!! :)

Kate

Den gamle elskede rutschebane er stadig det bedste for os :-)

Ane

Vores yndlings forlystelse er helt klart rutschebanen... Begge mine børn elsker simpelthen den.

Dorthe

Det er et dejligt sted og vores børn på 3, 6, 12 og 15år nyder at være derinde. Stemningen er helt fantastisk og vi bruger Tivoli meget. De to store har Tivoli kort med tur pas. Vores favorit er den flyvende kuffert

Christine

Jeg kan allerbedst lide det gyldne tårn...

Merethe

Vi har tre børn, Frederik på 14, Amalie på 12 og Caroline på 6 år, og de elsker at være i Tivoli en gang om året med den fantastiske stemning, der er i haven. Deres favorit, som er et must at prøve, er den gamle rutchebane.
De kan alle tre være med på samme tid og den emmer af gammel stil og hygge. Så selv ved juletid, hvor vi ikke lige har til et turpas, så er det den gamle rutchebane, de vælger at prøve. Det er tradition ;o)

Charlotte

Min datter på 9 år har ikke en klar favorit, men hun elsker alt der går stærkt. Hun nyder farten, og følelsen af vinden i håret. Hun har ikke været i Tivoli i år, hendes far mistede sit arbejde, så han måtte aflyse deres sommertur. Hun ville elske at komme til Halloween i stedet, det er jo magisk med gys, græskar, og det tidlige mørke. Tivoli er stadig det mest magiske sted, både for børn og voksne ;)

Anne

Vores datter på 7 år elsker "Den flyvende kuffert" - den bliver taget mange gange på en tur i Tivoli. Det er både elementet af højtlæsning og så alt det flotte at se på der gør det underholdende og alligevel en helt lille rolig oase midt i alt hurlumhejet i Tivoli.

Christina

Den gamle rutscebane!

Heike

Blæksprutten hitter !

julie

Min ældste datter på knap fem år har kastet sin kærlighed på den gammeldags rutschebane - som tilfældigvis også er min favorit. Så nyder vi sammen det søde gys og sommerfuglene i maven, når rutschebanen sætter i gang, og Robyn putter sig ind til mig. Min yngste datter på tre et halvt er vild med Galajen, hvor hun sidder og skråler med på sørøver-musikken og stadig lidt tror, at sørøverne og kanonerne inde i midten er rigtige, levende sørøvere med ægte kanoner. Vi skal også altid en tur i Pariserhjulet og nyde udsigten over byen og i Den Flyvende Kuffert (et par gange eller ti).

Annette

"Galajen" - de gamle vikingebåde er klart vores favorit. Bagefter er det populært at kaste bolde i gabet på de vilde dyr , som befinder sig lige i nærheden. SÅ har det været en go' Tivoli-tur!!

Marie

Emma på 3 år er vild med Snurretoppen og Galajen

Irene

Stjernetårnet og galejen er de helt sikre favoritter!

Rikke

Radiobilerne

Mia

Vores ynglingsforlystelse er helt klart Odinexpressen - godt med sus i svingene og dog ikke for vild med bakker etc.

Maria

Vores yndlingsforlystelse er Veteranbilerne. En stor oplevelse for de mindste og nostalgi for de store.

Chris

Vores yndlings forlystelse er helt klart rutschebanen... Min dreng Elsker simpelthen rutschebanen og løber gerne om i køen igen og igen.. Han fylder 7 år i denne måned og han har allerede sagt at han ønsker sig at komme ind og se de seje græskar pyntninger etc. Han er meget imponeret af haloween.

Rikke

Rutchebanen har alle dage været min favorit.

Rikke Friis

Vores drenge er kun 3 og 5, men da de fik lov at komme med op i den gamle rutchebane, var de begge solgt, over hele dagen nåede vi at prøve den ca 20 gange.. kan vist godt påstå at da vi tog hjem var alle mættet af rutchebane ture for den dag :-D
Xer fingre for en ny omgang :)

Sigrid

Vores små børns allerbedste-Tivoli-forlystelse er helt klart veteranbilerne. Måske fordi ungerne har følelsen af at de 'helt selv' kører.

Ulla

Den flyvende kuffert er bare så fin..Ungerne elsker den.

stine

Rasmus klump legepladsen og den gamle karussel hitter hos silke på 2 og waldemar på 3

lisbeth

Med 5 børnebørn mellem 2 og 6 år er Rasmus Klump legeplads og karussel et kæmpe hit. Vi tager gerne fra fyn til København til Halloween i Tivoli.

Christina

Galajerne er familiens favorit....

Janni

Veteranbilerne, igen og igen og igen.....

Kristine

Vetaranbilerne :-)
Vi oplevede dog desværre (men forventeligt) lange køer. Og det kan jo være svært når man kun er 2 år....

Xi

den store karussel

Nancy

Mine børnebørn tager turen i den flyvende kuffert igen og igen, men er begejstret for alt i børnehøjde.

Stine

Rasmus klump land er et hit

Alexandra

Den rutschebane!

Mie

Her er vores 2 piger på 3 og 4 år helt vilde med veteranbilerne :-)

sophie

Den Flyvende Kuffert :-) :-) :-)

naomi

Den gamle rutschebane

pia volder

Rutsjebanen

Camilla

Veteranbilerne er et hit hos os, og skal altid prøves når Tivoli besøges!

Ditte

rutsjebane er datterens favorit

Marianne

Vi er vilde med veteran bilerne...

Lise

Det er klart Blæksprutten, der hitter hos den 4 årige herhjemme. Kombinationen af vand, højde, selv at kunne styre og ikke mindst at komme op og se Odinekspressen lige ved siden af - det er stort :)

Emilia

Vi elsker rutschebanetur allesammen herhjemme. Tænk den er 100 år i år

camilla

vores er helt klart bådene og pandekagehuset

Mette

Den gamle rutschebane er et stort hit her i huset hos begge mine sønner :o)

Malene

Luftbalonen til børn er et sikkert hit hos min 3 årige søn

Mette

Veteranbilerne....vores datter tror 100% på, at hun styrer bilen og at se den begejstring i hendes øjne er fantastisk

Rie

Jeg elsker selv den gamle rutschebane, har dog endnu ikke prøvet den i år efter den er byggede om.
Min datter Ida er helt vild med den store flotte karrusel

Louise

Den gamle rutsjebane er altid et stort hit

Ida

Den gamle rutschebane til de store og veteranbilerne til de små :)

Marianne

Mine børn elsker den gamle rutschebane og den vil de elske at prøve igen og igen og igen....:-)

Tasia

Helt klart veteranbilerne. Den har været favorit i flere generationer.

Jonas

dæmonen :)

Karina

Ventranbilerne er min datter stor fan. Der kan hun være en hel Tivoli tur.

Christine

Den gamle rutsche bane elsker vi

Sanne

Ved ikke om man kan kalde det en forlystelse, men min søn på 2 år sidder helt forgabt og ser Rasmus Klump, når han optræder med sit lille show. Og bagefter skal han over og give ham kys og kram. Her i vintersæsonen vil jeg introducere ham for veteranbilerne. Min egen favorit er den gamle rutschebane

charlotte

Den gamle rutschebane er jo FANTASTISK....

Maria Louise

Uhhh..., min ældste datter på 9 år har lige opdaget, at hun godt tør Odinsekspressen, så den står klart højest på hendes favoritliste. Min yngste datter på 6 år, kan rigtig godt lide Kamelen. Og så kan vi alle super godt lide Den Flyvende Kuffert. :-)

Pebyana

Vi elsker odinsekspressen

Theresa

Elsker den gamle rutschebane

C

Vi har desværre ingen favorit-Tivoli-forlystelse endnu, da vi ikke har været i Tivoli endnu. Budgettet rakte simpelthen ikke endnu til det. Men pigerne ville elske en tur i Tivoli.

Tessa

Min datter, på 3 år, elsker veteranbilerne, den flyvende kuffert og den store karussel.

Rikke

I min familie ELSKER vi den gamle rutsjebane, gerne mange ture i træk.

Kristina

Min datters største oplevelse i Tivoli er vist Pantomime teateret.

Mette

Vi har børn i alderen 2-10 , så her favoritten, den gode gamle karrussel og Odinsekspressen. Den sidste elsker de voksne i familien også

Rie

Jeg synes uden tvivl, at det er den old school rutsjebane, der er min ultimative favorit.
Den bliver man aldrig for gammel til! Og så kilder den så overvældende meget i mavsen ;) For mit vedkommende er der vaskeægte tøseskrigs-garanti. Den er tilpas vild uden, at man skal vendes på hovedet og alt det der nutids pjat.

Louise

For min store dreng på 7 er veteranbilerne stadig et kæmpe hit. Til gengæld så har jeg en vildbasse på 4 som elsker Odinekspressen ogKamelen. De elsker begge Halloween i Tivoli og de sidste par år har de nydt at være inde og se hekseteater

Vivian Rosamunda Laurine

De store ballon gynger , hvor man for oven kan se hele eventyr haven og København, det er bare så vildt hyggeligt.

Henriette

HC andersens forlystelsen...specielt på en regndag i tivoli:-)

suzane

Vi er meget sjældent i Tivoli, da det er dyrt at komme 5 mand ind og turbånd, men når vi er der nyder vi det max hygger hygger hygger

Mia

Den lille ballongynge er et hit her :-)

Christel

Dæmonen - og Eventyrteateret :)

Camilla Aviaaja

Godt nok er det dyrt, men jeg elsker Tivoli og er stolt af vores park! Der er mange forlystelser og noget for enhver smag. Selvom man ikke er til forlystelser, kan man sagtens få en dag til at gå derinde. Jeg synes det er drøn hyggeligt.

Kristina

Helt klart dæmonen, da vore ældste af 3 drenge, netop er blevet høj nok til at prøve den. Han synes bare turen er for kort ;O)

Jonas

dæmonen, flyvende kuffert, aquilla

Mette

Jeg er - nærmest i bogstavelig forstand - "barn" af Tivoli, for min far var kontrollør derinde, da jeg var barn!! Derfor har vi en familietradition for mindst et besøg pr. sæson, dvs. sommer, efterårsferie og jul. Det er altid hyggeligt.

Min datter på 3½ kan køre i de gamle veteranbiler i timevis, kun afbrudt af en tur på dyre-karusellen ind i mellem!

Nelli

De første år var Den gamle rutschebane og Himmelskibet klart favoritterne hos min søn. Allerede som 4-årige insisterede han på at prøve Himmelskibet. Må indrømme, at jeg ikke var særlig begejstret for idéen og var bekymret for sikkerheden. Men min søn vil så gerne, at til sidst måtte mor her give det en chance. Sikkerheden var i top, så der var ikke flere undskyldninger for vige udenom. Ja, børn kan også godt lære én at udfordre ens grænser ;-)
De forgående år har han kigget længe efter Dæmonen, men måtte vente tålmodigt på at blive høj nok til at prøve den. Sidste år lykkedes det endeligt, og siden sidste besøg i Tivoli i sommers, har han ikke talt om andet end at komme igen i Tivoli, og hvor mange gange vi skal prøve Dæmonen.

Nicoline

Rasmus Klump legepladsen er den absolutte favorit hos min 3-årige søn. Og så er den oven i købet gratis :)

Cathrine

Den store, dæmonen og de små rasmus klump legepladsen. Mor og far, de hyggelige kaffesteder:-)

Camilla

Den gamle rutschebane er en klar favorit ved alle Tivoli besøg gennem mange år!

Anna

William på 7 har radiobilerne som klar favorit, de skal prøves igen og igen og igen.. Benjamin på 5 er mest til karrusellen og veteranbilerne

Christina

Gallajerne er en klar favorit

Charlotte

De gode gamle veteranbiler er det største hit!

Janni

Tivoli hitter, og vi skal helst snakke om Tivoli hver aften, inden vi skal sove. På skiferien blev der sagt, det er lige så sjovt som Tivoli, og så er det sjovt. Veteranbilerne er det fortrukne, men også ballongyngen, den flyvende kuffert, bådene, karrusellen, det lille gyldne tårn som kilder i maven, Rasmus Klump land og musik instrumenterne vækker glæde. Som sagt Tivoli er et hit

Marin

Drengene er efterhånden så store at de elsker Dæmonen! Der sætter moren grænsen, så de tager den troligt flere gange i rap, helt uden voksen!

Nina

Sønnen synes Dragebådene er et hit, hvor forældrene foretrækker den gamle rutschebane

Charlotte

Den flyvendekuffert med HC Andersens fortællinger

Jeanet

Vi ELSKER Tivoli!!!
Isabell's (6 år) yndlings forlystelse er Den Flyvende Kuffert og Rasmus Klump Legepladsen.
Store søster er til de lidt mere vilde og hurtig kørende.
Vi voksne kan godt lide Dæmonen eller Snurretopperne.
Tivoli er bare god for alle aldre!!!

Rikke

Vi elsker det lille børnehjørne ved Bolsjekogeriet. Så kan far og lille V flyve i de små flyvere mens mor og Clement køber bolcher. Det er altid et hit!

Ida

Karavanen blev prøvet for første gang i julen, den er nu det største hit!

Line

Veteranbilerne :)

Louise

VETERANBILERNE:-) Jeg har to drenge som kan bruge hele dagen der:-)

Sara

Dyrekarrusellen i tivoli er det størreste hit!

Stine

Veteranbilerne hos Olivia, det flyvende tæppe for mig og dragen/græshoppen for Daniel :)

Karina Juul

Vi elsker at sidde i "den flyvende kuffert" og rejse igennem H. C. Andersen universet. Det er afslappende og vi får snakket både under og efter turen om alle de dejlige eventyr.
Mangler måske lidt fornyelse, der er så mange flere eventyr der kunne blive repræsenteret derinde.

pia volder

Den gamle rutchebane vil altid være nr.1 hjemme hos os

Kristiane

Før var det helst store hit Camel rutchebanen, som mor jo også husker at have elsket da den dengang hed mariehønen :-) Nu er det den gamle rutchebanen der hitter, min datter er helt vild med den og stolt over hun nu er stor nok :-)

Camilla

Den gamle rutschebane hitter hos os :)

Alette

Det pilskæve skib på Rasmusklumplegepladsen! Motorisk og i det hele taget en sansemæssig udfordring fyldt med sjov og genkendelsesglæde

Nette Radich

Veteranbilerne er den sikre vinder hos Cajsa :) og det vil være den største fest at kunne køre igen og igen!

Gitte

Har faktisk ikke rigtigt dyrket Tivoli så meget med børn endnu - der er jo så mange andre ting i byen... MEN de har begge været det og eeeelsker det. -Og jeg skal jo også have opdraget dem til ikke at være bange for de vildere rides, når mor skal prøve ting ;-)

Rikke

De gamle veteranbiler og HC andersens hus

Stine

Der er så mange sjove ting og ungerne har mange favoritter. Den gamle rutschebane er dog altid et must

Sara

Ved os er det helt klart den gamle karrusel med alle dyrene; elefant, kamel, giraf m.v. Alle dyrene skal prøves. Og om ikke før, så tjenes turpasset da i al fald ind der;O) Det er bare en klassiker og et must, når vi er i Tivoli.

Louise

Den gamle rutschebane er et hit hos både børn og forældrene.

Jonna

Freya elsker Rasmus Klump og de gamle veteranbiler men også karrusellerne og den flyvende kuffert gør stor lykke

Pernille Maj

Herhjemme elsker vi Tivoli, det er magi midt i byen.❤️

julie

Min fire-årige er vildt betaget af den flyvende kuffert. Min to-årige er vild med den gamle karrusel. Det er hvert år en drøm at komme i Tivoli med turpas, men su-budgettet tillader det desværre ikke rigtig.

Helene

Den flyvende kuffert - et drømmeland der er så smukt at mine drenge helt glemmer verden uden for :-)

Kristine

Rutsjebanen er det største hit for storebror og mor, lillebror, lillesøster og far er til det mindre vilde som veteranbilerne :-)

Pernille

Vikingeskibene er en fornøjelse for alle mine piger .. De store har genkendelses glæden, da de har prøvet dem fra de var små. De små synes de er 'vilde' og kilder i maven

Katja Lolk

Luftballonerne. Flotte, hyggelige og super udsigt. Også godt for de lidt mindre børn.

Rikke Friis

Veteranbilerne :-)

Sarah

Hos os er det klart veteran bilerne og den flyvende kuffert der er hittet her - i hvert fald sidste år ;-)

I år er det nok noget andet, da børnene er blevet lidt større. Vi glæder os i hvert fald til at se om det er de samme skønne forlystelser, de er vilde med, eller om det er noget helt andet.

Maria

Det finurlige eventyrlige univers i Den flyvende kuffert er et stort hit hos min datter på snart 4 år. Vi glæder os til Tivoli slår dørene op igen :)

charlotte

Sidste sommer blev den lille kamel rutchebane skiftet ud med den gamle rutchebane, da børnene er blevet lidt ældre. De gik hele dagen og tog mod til sig og nåede en enkelt tur i den gamle inden vi måtte forlade Tivoli. Så de glæder sig til Tivoli åbner og de kan starte dagen i den store, gode og gamle rutchebane...;)

Kerstin

Den store Rasmus Klump legeplads er et hit :)

mette

Det er helt klart den gamle rutschebane, der hitter herhjemme hos alle herhjemme:-). Den store (7 år) var også ret vild med den (vanvittige høje) karrusel, lige indtil den ældre herre, det sad bag os kastede op på vejen ned.... Det blir en ommer.

Stine

Vi elsker at komme i Tivoli. Særligt veteranbilerne er et hit hos min søn på tre år. Min mand sukker efter at prøve Vertigo, men har endnu ikke haft lejlighed til det. Selv synes jeg dæmonen giver et fantastisk sus i maven. Min mindste søn på snart 1 år synes bare at alle blomsterne og lysene er et hit.

Louise

Hjemme hos os har det i flere år været veteranbilerne og bådene :-)

Charlotte

Hjemme hos os hitter kamel rutchebanen hos min søn når vi besøger Tivoli

Thea

Vores unger har lige alderen til Rasmus Klump-universet, så der bruger vi mest tid, når vi er i Tivoli.

suzane

Dejligt sted, hvis man har turpas, men ret dyrt. Vi har været der til jul......fantastisk hyggeligt men også dejligt i den gamle have om sommeren

Caroline

Så er der Halloween i Tivoli! Haven er som altid smukt pyntet op med tusindvis af græskar, hekse og spindelvæv. På plænen er der i år to nye forestillinger med hekse, sang, dans og masser af hyggelig uhygge. Ved siden af plænen danner halmballer igen iår rammen om en labyrint, som mine unger elsker at lege gemme i. Som noget nyt kan man i år skære sit eget græskar og taget det med hjem.

m

tivoli den smukke gamle have ungerne elsker den og kan selv huske som barn at den var nærmest magisk men det er enormt dyrt og der er ikke meget for de små

Caroline

Smukke Halloween i Tivoli - en fornøjelse for øjet med alle de flotte farver og mange græskar. Men efterårsferien kan blive temmelig overrendt...

Helen

Vores datter er rigtig glad for Rasmus Klump legepladsen, er kommet der siden den åbnede. Vi har årskort for at kunne komme derind oftere.

Mette

Hyggelig atmosfære og dejligt sted for børn MED turpas.. Det eneste minus er, at det er dyrt!

Mette

Som datter af en "gammel tivoli-ansat", så hænger Tivoli uløseligt sammen med min barndom og jeg nyder altid et besøg i den gamle have.

Syn's dog, det er blevet en temmelig dyr fornøjelse efterhånden. Og så forstår jeg ikke deres nuværende prissystem, hvor børn under 8 kan komme gratis ind - men til gengæld skal der betales for turpas helt ned til 1-årige børn, og nu UDEN den vanlige årskortrabat...

Det er udelukkende denne mærkelige prisstruktur, der gør, at ratingen ikke bliver højere...!

stence

Hyggeligt sted både for børn og voksne.

Ineta

Var i Tivoli i går. Blomsterparaden var lidt skuffende, lidt kort og imponerede ikke min knap 5årig. Ellers er Tivoli smukt dekoreret med forårs blomster og farver.

Mette

Svaneke Is har netop åbnet et hyggeligt lille ismejeri i Tivoli. Og det er bestemt et besøg værd. Ikke alene kan man få fantastisk is i de lækreste smagsvarianter (jeg nævner i flæng blåbær/stjerneanis og Svaneke øl!) - men kan også nyde den fra de hyggelige bord og bænke (hvoraf nogle er overdækkede og med varmelamper til kolde sommeraftner) med udsigt til Pantomimeteatret.

frederikke

TIVOLI TIL HYGGE TIVOLI TIL SJOV TIVOLI TIL MUSIK TIVOLI TIL MAD TIVOLI ER BARE INDBEGREBET AF KBH

Camilla

Vi har lige været på total hyggetur i Tivoli - det er bare super fedt at se jule tingene prøve alle forlystelserne og ikke mindst bare se ungernes ansigter der bare lyser af glæde :-)

Men jeg vil dog tilføje at har du mindre børn altså under 3 år, så er der ikke meget at komme efter i Tivoli (der er Bakken bedre) og er dine børn under 120 cm høje så skal de være i følge med en voksen (en person over 14 eller 15 år) i stort set samtlige forlystelser :-/

Irene

Der er altså bare noget over Tivoli - måske fordi man kan huske forventningens glæde fra man selv var barn. Så fint, at der er temaer, så der er åbent til Halloween, jul osv.

helena

jeg skal i tivoli i morgen heh det bliver nice ;)

Tina

i tivoli er der altid hyggeligt, for både børn og voksne, også her i julen er det ekstra hyggeligt :-)

Caroline

Halloweeen i Tivoli er igen i år et stort hit. Haven er smuk og det fortryllende Halloween univers er gennemført. Vi har efterhånden lavet en tradition med at spise på La Vecchia Signora på 1. sal med udsigt ud over haven - kan varmt anbefales. Virkelig gode pizzaer og meget sød og børnevenlig betjening.

Henriette

efterårsdag i tivoli er en rigtig hyggelig oplevelse for hele familien

Irene

Lyder helt fantastisk :-) Glæder mig til at skulle se det.

Mette

Igen i år har Tivoli formået at skabe et fantastisk halloween-univers fyldt med hyggelig uhygge. Ved indgangen mødes man af græskarmænd og hekse, og indenfor er der spindelvæv, edderkopper og tusindvis af græskar i alle størrelser. For de mindste drager især den sydende heksegryde og halmlabyrinten, som i år er endnu mere indviklet. Mine børn på fire og otte var også vilde med Minen, hvor alle både i efterårsferien er udstyret med diamant-detektorer. Dem skal man bruge til at ramme turens 96 diamanter - og det går både børn og voksne højt op i, kunne jeg konstatere. Glem heller ikke at snuse rundt i de mange hyggelige boder, der sælger alt fra flæskestegssandwich til flødeboller. Fem stjerner til halloween i Tivoli, som begejstrede hele familien!

Camilla

Påmindelse til alle, der ikke har planer for lørdag. Da det er international Smølfe-dag i morgen, er smølferne rykket ind i Tivoli. Vi skal ihvertfald et smut derind :-)

Camilla

Det er jo altid en hyggelig oplevelse at tage i TIVOLI! Og derudover er begge børn meget begejstrede for det nye Rasmus Klump land!

Birgitte

Js der er jo ikke så meget andet at sige at alle børn og voksne elsker den gamle have på alle tider af året..

Iben

dejligt sted, men desværre meget dyrt efterhånden!

Naja

Tivoli er jo et must, og super hyggelig her i snevejret. Men nogle gange er der nu lidt for mange mennesker tila t det er sjovt med en klapvogn.

kindbynature

Vi havde planer om at tage i tivoli med lillemanden for første gang, så vi lige kan nå at se juleudstillingen og gå en hyggelig tur derinde, så godt at høre at det trods alt er muligt at få varmen derinde, for hold op hvor er det bare koldt...Vi har fribilletter, så det lokker jo også, da de skal bruges inden udgangen af 2010, så nu må vi se om det bliver til noget. Men tak for info;-)

Musse

Vi var i Tivoli i torsdag i snevejr med klapvogn og frosne tæer. Men heldigvis er der muligheder for lige at få varmen ved kulbækkenerne og indenfor på de forskellige restauranter. Vi fik Årets Gløgg ved Den flyvende kuffert, Uhm, og jeg er ellers ikke til gløgg. Vi fik sandwich og kaffe på Mamma Mokka, hvor børn er hjertelig velkomne. Og vi hyggede med at kigge på boder og i Nissekøbing. Vi har sølvkort, så indgangen var klaret og vi brugte max 200 kr hver, så det var ikke så galt, men forstår stadig ikke de opskruede priser. Jo, måske hvis kvaliteten, så fulgte med.... Skal afsted igen mandag, nu også med stort barn, så det bliver nok lidt dyrere. Men efter, igen, at ha' læst anmeldelsen igennem, så skal vi da klart forbi Økopølsemanden.

Helle

Ja Tivoli er et must, men det er synd det er så overfyldt. Vigtigst er at ungerne hygger sig. Vaflerne kan anbefales...uhm!!

louise

årh ja tivoli... det er så smukt og hyggeligt især nu når der er sne :) dog vil jeg advare mod mange mennesker og husk godt med tøj

Maria

Tivoli skal helt sikkert besøges her før jul. Så skal der nydes varm chokolade og mon ikke der også lige ryger et par æbleskiver?

Musse

Dejligt med sunde alternativer !! Har orlov i Dec, så satser på at sølvkortet skal bruges flere gange i løbet af måneden !!!

Trine

Som altid helt fantastisk i tivoli, men hold da op der var mange mennesker 20 min. kø til mariehønen og det var ikke bedre de andre steder :-( men Julie elskede det så ja det opvejer jo alt andet. Super gode madpandekager hos Rasmus klump.

Musse

Og så runder vi lige Tivoli efter babymessen.... Pantomimen skulle være helt fantastisk i år !!!

Musse

Nej, hvor jeg glæder mig til lidt efterårshygge i Den gamle have.

Zoey

Børnene elsker Tivoli og har ikke oplevet Haloween, så vi ville blive lykkelige for at vinde billetter.

Anna

Var næsten på vej ud af døren og på vej i Tivoli i dag - sammen med en veninde, der også var alene med børnene denne weekend. Men .. er åbenbart ikke inde i Tivolikalenderen, havde overset at sommeren er slut, og det nu er lukket for at varme op til oktobers Halloween. Som tiden går... Så må vi glæde os til en tur i efterårsferien, måske.. Og tage en gråvejrsdag et andet sted i byen i dag :-)

Camilla

Elsker bare at tage i Tivoli :-) Vi kan få mange mange timer til at gå derinde :-)

Helle

Har slet ikke nået Tivoli i år så jeg vinder gerne:-) EfterårsTivoli er jo fantastisk.

Mikka

halloween i tivoli er blevet en hel familie tradition hos os og hvem der nyder det mest, børn eller voksne, er ikke helt afgjort. det er en fantatisk oplevelse for både store og små. kan kun anbefales.

gulay

Det er rigtig hyggeligt og børne elsker det. De hekse og trolde det gøre det rigtig digligt at være der inde, hvordan i pynter det op.

JEG tror at en tivoli tur er lige noget for og at vind brne elsker det :D

pia

Efterårsferie og Halowen i TIVOLI hænger sammen og er blevet i tradition i vores familie. Vores piger elsker det - og den gamle have får en særlig magie, når hekse og trolderier er sat løs......

Katja Lolk

Der skulle have været 5 stjerner!

Katja Lolk

Elsker haloween i Tivoli. Stemningen er fantastisk, og det er pyntet så fint. Ville elske at vinde billetter!!!!!!!!!!!!

Lotte

Halloween i tivoli. Det lyder super spændende.

Natascha

Tivoli er og bliver familiens yndlingsoase i byen - og da vi kun derind en gang i løbet af sommeren, ville vi da ELSKE at vinde en Tivolitur ;-)

Smeera

Min søn på 2 har endnu ikke oplevet Rasmus Klumps verden - han er en kæmpe fan! Synes bare det er så dyrt at komme ind med 2 voksne og 3 børn + turpas.
Så det kunne da være vidunderligt at vinde.....

Nina

håber jeg vinder

Nanette

Ville vi super gerne vinde, - Har aldrig været i Tivoli som en familie før, men kun som kæreste par alene inden lillemanden kom.
Så er da på tide vi får en familie tur i Tivoli :o)

Camilla

Nåede desværre ikke Halloween i Tivoli sidste år, det er ellers noget som familien ELSKER. Nu er der så kommet et nyt medlem af familien, og storesøster på 1 1/2 år vil gerne ha´ lillesøster med derind, så de begge kan opleve stemningen og alt det sjove sammen med sine fætre og forældre:-)

Marianne

Min dreng bliver 2 til december og vi endnu ikke været i tivoli, selvom vi bor 15 min derfra. Nu er det på tide. kan allerede se min dreng løbe hen over plænen med de små ben som ikke kan følge med, forbi en masse græskar som er skåret i forskellige udtryk, imens han har et glædeligt smil i hans ansigt, der fortæller sikke et fantastisk sted, hvorfor har jeg ikke været her før. Glæder mig allerede

Tina

Ih det lyder som en rigtig hygge dag for familien, kunne jo være skønt at komme derind, særligt når man ikke nåede det her i sommers.

Mette

Halloween i tivoli - det er fantastisk! Børnene kan stadig huske det fra sidste år - alt halmen på plænene den lilla heks (Der var lidt farlig) alle græskarrene, det vil de MEGET gerne opleve igen, håber vi vinder - Familie på 5

Gull-Maj

det kunne være dejligt med en tivoli tur

Louise

Åh synet af Rasmus klump vækker minder selv for
moderen her:-).. og endnu bedre halloween i Tivoli! Kan se deres julelys i øjnene for mig allerede..kolde næser og røde kinder og lysende græskar en blæsende efterårs eftermiddag..ren råhygge for hele familien..gid vi må vinde!

Nete

Det ville vores unger elske! Krydser fingre for at vinde en fantastisk dag i Tivoli :-)

vibe

Halloween i Tivoli - hvilken skøn måde at tilbringe efterårsferien på!!! Håber vi vinder :-)

Lea

Det vil vi v-i-l-d-t gerne vinde!! :-)

Camilla

Det skal vi da opleve! Jeg glæder mig allerede...

Jeanette

det ville varme mit mor hjerte, at se de glade smil på mine
3 krudtuglers ansigter

Jane

Det ville Elliot elske:-)

Durita

Elsker tivoli :)

naomi

Jaaa det vil vi gerne vinde. Halloween i Tivoli er så (u)hyggelig og heller ikke så kold som jul i Tivoli

Musse

Vi har slet ikke nået det i sommer, så det ville være en fantastisk gevinst !!!!!

Kristiane

Jubii elsker disse arrangementer i Tivoli, det er så hyggeligt :)
Glæder mig til min den mindste skal opleve det i år, hun vil helt sikkert få meget mere ud af det.

Marin

Altid fantastisk stemning og atmosfære

Cathrine

Tivoli er ren nostalgi og en dejlig oase midt i København.

Anne

Er du livsnyder? Er du sansende? Er du æstetiker? Er du barn? Er du ung? Den gamle have i Københavns centrum - tænk at den eksisterer der midt i det hele og bevarer sin stemning af noget der "dufter" af gamle dage og alligevel er nyt. Skønt! Vi nyder Tivoli når vi en sjælden gang imellem kommer derind - min sjæl ville elske at færdes der oftere. Mine børn ville elske at komme der oftere. Sommeren, Halloween og Julen i Tivoli er på hver sin måde hyggelige. Jeg håber at alle børn her i landet får lov at opleve Tivoli.

Camilla

Tivili er sådan et mytisk land, at det er børnene nødt til at opleve uanset om det er sommer, efterår eller vinter. Bare stemningen, lydene og de mange flotte lys er med til at gøre det til en fantastisk aften.
Det er altid dejligt, at der er så mange forskellige arrangementer, så der er noget for alle aldre at kigge på. Og noget at prøve for alle, både stille ting til de forsigtige og det vilde til vovehalsene.
Ikke mange steder kan præstere at have fascineret generationer på tværs af landegrænserne.

charlotte

Det er et fantastisk sted at være med sine børn -ja et af sommerens helt store højdepunkter!!!!

anne

Glæder mig til efterårsferien i Tivoli - det var så fedt sidste år. Især de kæmpe bunker af halmballer, som bragte søde minder frem om de huler vi byggede af halmballer på min barndoms marker.

Line

Sidste weekend var vi i Tivoli hele familien min datter på 3 1/2 var elle vild. Rasmus Klump legepladsen er et hit. Der blive spist is spist pandekager og drukket varm kakao både dem der var 14 md. og dem der fyldte 65 den dag. Man kan god sige at Tivoli er for alle aldre og nu også flere årstider. Fantastisk :-)

Stine

Oskar snakker stadig om turen i den gamle rutschebane i sommers, så han ville elske at komme afsted igen.

Sandra

I denne weekend var vi i Tivoli, og vores knap 4-årige datter var især glad for Luftballonerne og flyvemaskinerne, men da vi kom over til det nye Rasmus Klump-univers, så var hun helt solgt. Ikke mindst da selveste Rasmus Klump kom spadserende og gav hende hånd :-) Det var dejligt at opholde sig et sted, hvor man ikke skulle stå i kø, og børnene bare kunne løbe rundt og lege. I de små toilethuse er der både et voksen- og et barnetoilet og det var en stor succes.

Vi spiste frokost i Grøften, som har børnevenligt personale, barneindsatser til stolene, sjove kasketter til børnene og farver, men køkkenet er desværre meget meget langsomt.

Musse

Tror tøserne hopper på en Pippidag imorgen, mens far kommer sig over speedway og bytur (;

Aina

Min store pige er fuldstændig skudt i de vilde forlystelser som rutchebanen osv.
Men det er altså en dyr omgang.

Camilla

Vi elsker bare at være tivoli... Det er fantastisk med alle lysene i forlystelserne om aftenen - vi kan bruge mange timer derinde :-)

Musse

Sommer, vinter, efterår, det er ligegyldigt... Tivoli holder bare altid.. Duftene, lydene, stemningen, dag og aften. Har sæsonkort og går gerne aftenture både med veninder eller familien og nyder den gamle have.

Josephine

Tivoli har gennem de seneste 5 års tid formået årligt at gøre sig mere og mere børnevenlig. Det er faktiskt blevet relativt billigt at gi si barn en dejlig dag i Tivoli - hvis altså man blot har husket at købe årskortet :=) På udvalgte dage er der endda halvpris på det ellers i forvejen meget billige turpas til børn med årskort - hertil kommer at børnene ofte ka spise gratis på Wagamama.

Lotte

Tivoli er den bedste "gave", jeg kan give min store pige. Vi har årskort og kommer der så tit, vi kan. Men helt sikkert til Halloween og jul & hvis der er eftermiddags-fyrværkeri.
Vi kommer også i Glassalen 1-2 gange om året for at se Eventyrteatret.
Legepladsen udgør et fint afbræk fra havens menneskemylder & candyfloss'en - må jeg indrømme - er blevet et fast indslag., ligesom heliumballonen.
Ellers vil jeg sige som en anden bruger, at der godt kunne være flere aktiviteter for de små - eller for de tilbageholdende store, som min datter hører til.
Men altså alt i alt er Tivoli min datters favorit, og uanset vejret et sted, hvor timerne flyver afsted.

Caroline

Tivoli mellem jul og nytår byder på en sidste chance for at dyrke alle julens glæder, inden lysene slukkes og pynten fjernes. Flora fik en snak med julemanden (og konkluderede at hans kane ikke kunne flyve fordi juleaften er overstået), Viggo prøvede veteranbilerne 7 gange i træk, og de voksne nød årets sidste glas gløgg. Tivolis fyrværkerifestival startede 2. juledag og denne aftens show bød på en popppet buket af farver på himlen akkompanieret af musik fra 80'erne. Viggo og Floras kommentarer var 'det larmer' og 'whau det er flot' - så alt i alt også en succes, også for små størrelser! Frem til d. 30 december er der hver aften kl. 18 fyrværkerishow med film - og pop hits fra de seneste fire årtier. Mit tip fra denne dags tivoli-tur er, at komme om eftermiddagen så fyrværkeriet kan opleves - og så blive i haven til ved 19-20 tiden hvor det tynder meget ud, og børnene kan få den fantastiske oplevelse af, at prøve ture igen og igen - uden at skulle stå i kø. Og så købte vi iøvrigt nogle fantastiske slikkepinde fra Bolchekogeriet, som varmt kan anbefales.

Trine

ja man skal have tålmodighed, men det er helt suverant.. en stjerne ned for alle menneskerne og de dyre priser

Pernille

Halloweenugen her i efterårsferien er fantastisk, begge piger er vildt imponeret, -vi har allerede været der to gange med forskellige hold venner, og skal gerne nå det endnu engang bare os selv......

Men fordi det er så fantastisk (og vejret også er det) er der sort af mennesker, så man skal have tålmodighed ved mange af forlystelserne!

Camilla

tivoli er altid super hyggeligt.. og hele familien kan komme med, også bedste og oldeforældrene da der er noget for alle aldersgrupper synes jeg..

Pernille

Tivoli er en fantastisk have. Flotte springvand og plæner/blomster.
Det er super hyggeligt at gå tur i haven med barnevognen fx. i hverdagene lige efter middag, hvor der ikke er så mange mennesker i haven.

Forlystelserne er meget for de lidt større børn, men der findes dog et par for de mindre.

Det er også let at få mad og drikke, mange hyggelige spisesteder.

Alt i alt en god oplevelse, men pengepungen skal dog være i orden, da det bestemt ikke er billigt med en tur i tivoli hvis man skal prøve forlystelserne og spise.

Pernille

Pigerne (og farens) ynglingssted i byen.

Heldigvis har de fået wildcards af farens arbejde, så vi tager tit derind bare for et par timer, går en tur, dufter til blomsterne, prøver et par ting og leger en masse på legepladsen!!

Og så er der en Joe and the Juice, som sælger frisk frugt og lækre smoothies som alternativ til isene og candyfloss'ne som vi jo også skal have...

Tilde

Synes det er en hyggelig dag men synes desværre at vi savner flere forlystelser til de små, da det nu flere gange har været småbørnstingene der har måtte lade livet for nye ting til de lidt større børn.

Natascha

Et af familiens absolutte yndlingssteder i byen - vi har alle årskort som benyttes flittigt sommer som vinter ;-)

Ida

Vi har heldigvis fået et årskort fra min mands arbejde i julegave så det hjælper en del - pyha ellers en dyr fornøjelse, men også rigtig hyggeligt både for børn og voksne.
Det er ekstra hyggeligt i juletiden.

Lisbeth

Vi er også super glade for vores årskort. Nogle gange tager vi der ind bare for at kigge os lidt omkring og spise en is.

Henriette

tivoli er en fantastisk oplevelse men også dyr, overvejer nu alligevel årskort i år

laila

Tivoli er vores park. (luxuxpark) Vi investere i årskort (nu m wildcard) og bruger mange timer der over, bare til legepladsen som er god til unger med krudt i og behøv for bevægelse. Eller vi tager der over for at nyde stemningen eller prøve forlystelser og se alle de skønne koncerter, teater og forestillinger.
Tivoli er klart at anbefale til andet end bare et turkort :o)

Dorte

tivoli har en fantastisk legeplads til de mindste. Der er en kæmpe hoppepude, små vipper, en karrusel og det hele er helt gratis at prøve :-)

Marianne Houen

Alle tiders Halloween også for de mindste. Laurits på 14 mdr. nød ikke kun den gamle karrussel men også den den er stillet op i anledningen af Halloween. Græskar over det hele var også et hit.

Caroline

Vi har haft Flora på 2,5 år med i tivoli flere gange og hver gang er det en stor oplevelse. Senest havde vi hende med i december hvor det store julemarked var et kæmpe hit. Der er en hal med nisser, dyr og et tog man kan køre med. Flora var ikke til at få ud derfra igen. Flre af forlystelserne var også åben bl.a. en meget fin karrousel. Det er et must hvis man bor i København og har små børn!