Nordisk Film Biografer Falkoner

Raevenogpigen 04 smaa normal620
Nordisk Film Biografer Falkoner
Sylows Allé 15
2000 Frederiksberg
Se kort
0-10 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Falkoner Biografen er København-områdets nyeste og mest moderne biograf og det perfekte sted til en god filmoplevelse i rolige omgivelser.

Nordisk Film Biografer tilbyder Babybio. Babybio er den perfekte biografoplevelse til dig, der er enten er på barsel eller har lyst til at se film som nybagt forælder.

Filmene vil blive afviklet med dæmpet belysning, og det er tilladt at pusle og pludre.

Udenfor salen vil der være mulighed for opstilling af barnevogne.

Nordisk Film Biografer byder alle mødre, fædre og babyer velkommen til Babybio. En biograftur til dig som ønsker at se en af månedens premierefilm, mens personalet ser efter din baby. Du kan stille barnevognen i vores foyer, hvor din sovende baby vil være under opsyn af vores personale. De kalder på mor og far, hvis barnet græder, så du kan tage dit barn med dig ind til filmen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

M

Super fin biograf med fantastisk beliggenhed lige ved siden af Frb. Centeret og metroen.

Johanne

Hyggelig biograf med caféstemning. Super god betjening i forbindelse med babybio og fantastisk at, der er mange film at vælge imellem!

Camilla

Falkoner biografen har generelt rigtig mange gode arrangementer i forbindelse med lancering af store nye film :-)

Camilla

Dejlig og samtidig hyggelig biograf midt i det skønne indkøbsmekka på Frederiksberg. Virkelig sødt personale og så er deres baby bio simpelthen så godt. Helt klart min ynglingsbiograf!

Camilla

Falkoner biograf er helt klart blevet vores ynglings biograf.

Venligt personale, mulighed for parkering i nærheden eller gode off. transport midler og rigtig gode sale :-)

Camilla

Super biograf :-) Rigtig godt alternativ til Palads og Cinemaxx..

Frederikke

En rigtig god biograf i hyggelige omgivelser...

Pernille

Super fin og hyggelig biograf :O)

Stine Zenia

Rigtig fin biograf! Vi var inde og se en film med Peter Pedal, det var drengenes første rigtige biograftur og det gik over alt forventning. Det er ikke sidste gang vi tager derind og ser film, vi skal bare have nogle flere film på programmet til de mindre børn.

Sofie

Det var bare ende minder en fantastik gå i biffen.
Jeg valgt at betal for soferække og så var der god plads til mig og den lille, og for at sætte prikken over i skulle jeg have ligt kaffe og man tror det er løgen men man kan få stelpel kaffe og mælk med sige end i biffe... det er ikke sisdte gang jeg skal i falken biograf

Pernille

Var slet ikke rigtig opmærksom på at der lå en biograf der. Men nu har jeg været der og det var en fin biograf. Det er ikke sidste gang jeg kommer der :O)

Lotte

Rigtig godt sted at gå i babybio - og populært (der er snildt 100 barnevogne hver torsdag). Der er flere film at vælge imellem, personalet er flinke - og faciliteterne er i orden.
2 små tips: 1: Hvis muligt så tag at køb billetterne til mellemgangen, så har du bedre plads til baby, som kan ligge foran dig og sove i liften eller voksiposen. Helt klart nemt. 2: Og hvis du har mulighed for at købe og hente billetter førend torsdag morgen, så gør det. Der nemlig lang kø.

Frederikke

Pigen og ræven er en flot og spændende film fyldt med fantastiske dyre- og naturbilleder. Det er absolut en film både for drenge og piger. Aldersgrænsen på 7 år bør overholdes, da der er en del barske scener i filmen.

Kanya Natasja

Dejlig moderne biograf med lækre faciliteter og godt filmudvalg. Et stort plus, at der er flere babybio film at vælge imellem. Ligger desuden perfekt i forhold til offentlig transport, hvis man ikke lige bor i gå-afstand.
Aldrig har jeg set så mange kvinder på ca. samme alder bestille præcis den samme drik i baren; "En café latte på minimælk, tak". Eller nå jo - det var Gin&Tonic, og så var vi lige lidt yngre, men det er en anden snak....
Glæder mig allerede til at synke ned i de bløde sæder og se en god film sammen med Lillemusen næste torsdag. Men kære Falkoner Bio - vær dog smarte og sælg en morgenbolle eller lign., for jeg vil æde min gamle hat på, at der er mange andre, der heller ikke når morgenmaden inden bifturen (og popcorn om morgenen, det er altså for underligt, selvom det til forveksling kunne ligne et morgenmadsprodukt).

Caroline

Jeg var med min venninde og vores 2 nyfødte til babybio foreleden, og det var en rigtig god oplevelse. Det er et plus at man selv kan lave sin kaffe så køen til cafeen ikke bliver for lang, og så er det super at der er flere film at vælge imellem på babybio-dagen.