KU.BE

0 2 normal620
KU.BE
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

KU.BE er et 3800m2 stort kultur- og bevægelseshus fordelt på hele 4 etager. Her finder I bl.a. et fedt legeområde, performance-sal, café, workshop-køkken, bibliotek og et fint pusleområde til jer med babyer. Stedet åbnede i 2016 og er derfor moderne og lækkert, og byder på en fed arkitektur - alt i alt et rart sted at være for både for børn og voksne. Stedet afholder desuden en lang række arrangementer, heriblandt teater og koncerter for børn, foredrag mm. Forår og sommer kan I også besøge KU.BEs egen byhave med træningsstationer, opholdssteder, græs og legepladser. Tjek også disse faste aktiviteter, der afholdes i KU.BE:

★ Yoga for gravide
★ Familieyoga
★ Babyrytmik
★ Parkour for børn

Bemærk der er flere forskellige hold, for forskellige aldersgrupper - få overblikket over alle aktiviteter på deres hjemmeside.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Hege

Jeg vil klart anbefale KU.BE. Børnene elsker det og der er rart at være selvom der er mange mennesker. Caféen serverer udmærket mad til en rimelig pris.

susanne

Fantastisk sted, har du børn med et fysisk energi niveau vil du og de elske et par timer i kube - klatre på kreativ vis mellem etagerne, rutsche ned fra 1. Sal til stuen osv osv - desuden skulle cafe' en vist være udmærket (har ikke selv prøvet den)