Amager´s bedste private pasningsordning

40740 448921276558 586596558 5551835 8105795 n normal620
Amager´s bedste private pasningsordning
Middelgrundsvej
2300 København S
Se kort
0-3 år
3899/0 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Er privat børnepasser og elsker det.

Selvstændig børnepasser på 44 år, under København Kommunes private pasningsordning for private børnepassere & jeg passer 4 - 5 børn.

I skal bare medbringe Guldklumpen, så står dagplejen for alt andet.

-Laver alt papir arbejdet til kommunen,told & skat,atp mm.

-lukket den første fredag i hver mdr. (Pr 1/8-2020 vil det ændres til den første mandag i hver mdr)

-Er forudbetalt

-tilskudet er bagudbetalt

-tilskud i 2020 er 6301kr (i København) + egen betaling 3899kr

-14 dages opsigelse til den 1 eller 15

--Åben man-torsdag kl 8.00-16.00, fredag 8.00-15.00

-Der kan søges søskende rabat via kommunen, men ikke indtægtsbestemt friplads.
------------------------------------------------------------------------------
-Er sønderjyde, 44 år, mor til tre, 10år + 21år + 19 år. Har været børnepasser siden 2007 & har deltaget i alle kommunens tilbudte kursuser mm.

Kodeordene i min private dagpleje er :

Tryghed & nærhed.
Hver dag tager jeg udgangs punkt i de små`behov.
Jeg giver de små en stabil og let genkendelig hver dag, med faste rutiner, knus og kram, opbakning og opmuntring.

Dagplejen kommer alle mulige spændene steder, som bl.a. legestuer, rytmik, Tivoli, parker, legepladser, Den blå planet og meget mere flere gange om mdr. Men selvfølgelig med plads til hyggelige kreative hjemmedage.

Dagplejen står for sunde og gode madpakker, frisk frugt, eftermiddags brød mm. Der bliver selvfølgelig taget hensyn til allergier, trosretning og sukker politik.

- Pasningen foregår i en hyggelig lejlighed, med plads at tumle på + sangbogen bliver flittigt brugt.

-Der er mulighed for, at sove til middag på altanen eller indenfor i weekendsenge.

I dagplejen ved mig, er der alt hvad de små poder skal bruge til en sjov hverdag, der udvikler,stimulere og lærer.
Vi har masser ikea bolde,gynger,legetøj, bøger og selvfølgelig står jeg for dagpleje-barnevogn og christiania cykel mm, så hver dag bliver et spændene eventyr.

Trygge børn, er glade børn.

Håber det lyder som noget I kan bruge ;0)

-Hvis I er interesseret i at blive skrevet på venteliste, så skriv en mail. Beskriv jeres barns hverdag/rytme,sovetider, om barnet kan gå/kravle, født til termin?, bruger sut/bliver ammet, hvilken institution barnet er skrevet op i/ nr på listen og hvor gammel jeres barn er.

Jeg foretrækker børn og forældre der værdsætter den kærlige og rolige start på pasnings livet, som en lille dagpleje kan give (+ det giver mindre sygdom for jeres barn) og I bliver i minimum 6 mdr .. Både for jeres eget barn & og gruppen´s skyld, så der ikke er så stor udskiftning og omrokering i de små poders liv :o)
Herunder kan I læse tidligere forældres udtagelser om dagplejen

--------------------------------------------------------------------------------

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Shanna

Min datter startede hos Dorte, efter en rigtig svær start i vuggestue. Hun endte med at gå tiden ud indtil hun skulle starte i BH.

Fra dag et faldt hun til hos Dorte. Det har været det bedste for vores datter!

Dorte er et dejlig varmt og kærlig menneske som gør alt for at børnene har det godt.
Hun prøver at efterleve alle forspørgelser! Er man veganer eller er man til nymoderne stofbleer, skal Dorte nok klare det med et smil.

Selvfølgelig skal man huske på, at for at børn skal i DP, skal man have flexible jobs, da hun ikke har alternativ pasning hvis hun er syg, hun har været meget sjælden syg skal det lige siges.
Åbne og lukke tidspunkterne er ikke ligesom man kender fra kommunale vuggestuer.

Vi har været så glad for Dorte at vores søn nu også er startet hos hende og han skal klart gå der tiden ud indtil han er klar til BH!

Søren

Stor tak til Dorte, som har taget sig fantastisk godt af vores datter i ca. et år.

Der er ingen tvivl om, at børnene i Dortes dagpleje har det rigtig dejligt og får en masse sjove og hyggeligelige oplevelser.

Hver dag har vi modtaget mms'er og har på den måde fulgt med i alle de sjove oplevelser, som vores datter har haft. De har været meget ude, været i legestue, på forskellige legepladser, i Tivoli osv. osv.

Et ekstra plus ved Dortes dagpleje, er at hun ofte ses med flere andre børnepassere, hvorved vores datter har fået endnu flere legekammerater.

Dorte serverer hjemmelavet mad, og har rigtig gode rammer i form af en stor og hyggelig lejlighed, der er indrettet til børnene, samt en stor gård med en fed legeplads.

Dorte har et meget stort overskud og hjertevarme, og vi kan derfor kun give hende vores varmeste anbefalinger.

Kh.
Lisbeth og Søren

Søren Skafte

5 stjerner og vores allervarmeste anbefalinger.

Vi kunne ikke forestille os nogen bedre start på at blive passet af andre end at være hos Dorte. Der er varme, ro, overblik, godt humør - og Dorte har et enormt overskud. Utallige ture i Tivoli, Legeland, med Havnebussen, ned og fodre ænder. Hjemmebagte boller og dejlig hjemmelavet mad i en uendelighed. Søde jule- og påskeprojekter, sanglege, kram og kærlighed. En dreng, der ikke vil med hjem fordi han bare har det så godt hos Dorte.

Vi har haft vores dreng i dagpleje hos Dorte i et års tid. Det, der kan være udfordrende med en privat børnepasser, er, hvis der er meget sygdom eller ferier bliver lagt på skæve tidspunkter. Det har aldrig været et problem hos Dorte. Det kan tælles på en hånd hvor mange gange hun har været syg - og vi får ikke engang brug for alle fingrene. En dag hvor hendes egen dreng var syg, skaffede hun endda pasning til ham, så hun kunne holde åbent. Dét siger meget om hendes indstilling.

I en periode, hvor vores dreng har været den ældste i gruppen, har Dorte været god til at mødes med andre i hendes tætte netværk af gode børnepasser-kolleger, så han jævnligt har været sammen med jævnaldrende legekammerater . På den måde synes vi, at vi har fået det bedste af begge verdener: den nære ro og tryghed ved at være i en lille gruppe på 4 med den samme voksne - og en eksponering for lidt flere børn og nye udfordringer, da behovet kom for det.

Dorte har en stor erfaring fra egne børn og som børnepasser, og sætter en ære i at gøre det hun gør på et højt niveau. Og så gør hun så mange ekstra ting, man ikke kan forvente. Mest af alt passer hun børnene med en kærlighed, som var de hendes egen familie.

Vi håber der findes andre børnepassere derude, der er lige så gode, men baseret på vores oplevelser med Dorte har vi svært ved at tro det. Vi kan i hvert anbefale hende uden nogen forbehold: alt har bare været så godt og vi glæder os til at skulle ses igen. Vi venter nummer to og har allerede skrevet Lillebror op til pasning.

Mvh
Lisa og Søren

Henrik

Jeg kunne også skrive en lang anmeldelse af Dorte, men det ville bare blive en kopi af Bos anmeldelse nedenfor ;)

Så jeg vil bare give 5 stjerner, den bedste anbefaling herfra og en stor tak til Dorte for at have taget sig så godt af vores dreng :)

Bo

Det er ik’ løgn: Dorte ER Amager’s bedste dagplejer! Som forældre til tre børn har vi prøvet lidt af hvert på Amager (kommunal og privat dagpleje, forskellige institutioner, tilskud til sampasning med eget barn mv). Noget har vi været ret glade for, andet har ikke været så godt. Men Dorte! Åh, hvor føler vi os heldige over at vores yngste, Vilma, har tilbragt det seneste år hos hende. Hun har det hele: en kæmpestor kærlighed til de små basser, som altid ankommer og går superglade; et uovertruffent overskud hvor børnene meget tit mødes med hjemmebagte boller og altid med smil og humor, og hvor forældrene såmen også føler sig mødt og forstået selvom dagen har været travl; et stort fokus på oplevelser for børnene, hvor vi andre med misundelse må høre om tivoliture, bondegårdsture, legeland, og legeplads på legeplads; en kæmpestor lejlighed som er utrolig rar når nu det regner osv osv. Noget helt særligt ved Dorte er, at det virkelig kan mærkes at hun elsker sit arbejde og at være sammen med de kære små. Og så er der hendes fotografiske evner: dagligt kommer SMS’er med billeder af ens guldklump i glad leg et sted i byen, så man bliver helt varm om hjertet mens man sidder på sin arbejdspind.
Når nu man kan tilbyde alt det, så må der jo være noget i vejen, tænker man. Hos andre gode dagplejere har vi tidligere set at modkravet for at komme ind sådan et godt sted var en begrænset åbningstid; mange lukkedage; og krav om forældre fleksibilitet og andet. Men ikke hos Dorte! Total gennemsigtighed ift. åbningstider og en ferieplan lagt mindst et halvt år i forvejen. Her er intet i vejen – alt er perfekt og så endda med smil på!
Tak, Dorte!

Fra Nete & Bo

Dorte

LAURA SCHNABEL 26/2-2014
En bedre børnepasser kan man ikke få! Dorte er garant for tryghed, kærlighed og omsorg, og samtidig er hun fantastisk god til at lave sjove og hyggelige aktiviteter med børnene - lige fra de vanlige hjemmebagte morgenboller ved køkkenbordet til julehygge og fastelavns-tam-tam i legestuen. Det er svært at tælle på to hænder, de steder hvortil børnene har været på tur: diverse legepladser, Capella Legeland, Zoologisk Have, Tivoli, Den Blå Planet og Havnerundfart for bare at nævne et par steder. Ja man kan blive helt misundelig over ikke at være til stede, når dagens billede tikker ind på sms'en af en glad og smilende søn, der igen er ude og opleve verden :-) Vi har flere gange sagt nej tak til en vuggestueplads, fordi vi er så glade for at have vores søn Asger på snart to år hos Dorte. Og der er ingen tivl om, at Asger også er glad for Dorte - det viser han hver aften ved aftensmaden, hvor han synger højt om Dorte og de andre børn, hun passer. Vi kan på det varmeste anbefale Dorte - hvis vi skulle komme i en situation igen, hvor vi har brug for en privat dagplejer, så ville vi uden tvivl vælge at få vores barn passet hos Dorte - hvis vi skulle være så heldige at få en plads. Alt godt til dig Dorte - og stort tak.

Tanja

Amelevi har passet vores søn Noah, fra han var ca. 12 måneder til ca. 16 måneder, og det har været den bedste tid for Noah. Vi var så uheldige at den første dagpleje lukkede, den anden var vi ikke tilfredse med og endelig til sidst fandt vi Amelevi, som virkelig tog sig kærligt af ham.
Med en dreng der var noget utryg og forvirrret og nu for 3. gang inden for 5 måneder skulle køres ind et nyt sted, var Amelevi virkelig uovertruffen og tog sig meget kærligt af vores guldklump. Var han ked af det eller utryg kom han da bare op på ryggen i hendes slynge. Han faldt hurtigt til og ændrede sig ret hurtigt til at være en meget glad dreng - og det var en dejlig trøst for mor og far. Jævnligt modtog vi sms/mms opdateringer med billeder af de glade unger og status, hvis Noah fx havde været ked af det ved aflevering. Det har virkelig været den bedste ’start’ for Noah som man kunne tænke sig. Der er alt hvad man kan ønske sig i hendes dagpleje: Omsorg, nærværenhed, varme, kærlighed, tryghed, udvikling mv. Børnenes hverdag bærer præg af hygge, bagning, sang, kreativ leg, udendørs ture på cykel, barnevogn, metro og hvad vejret ellers har tilladt.
Selvom Noah har det godt i dag i vuggestue er der ingen tvivl om, at vi savner det nærvær og engagement som vi oplevede hos Amelevi og som en stor institution naturligvis ikke kan tilbyde.
Vi har kun rosende ord at give Amelevi med på vejen – og ikke mindst de bedste anbefalinger. Og skulle der komme en søskende på et tidspunkt, så kan vi kun håbe at Amelevi har en ledig plads ;o)

De varmeste hilsner fra Noah, Michael og Tanja

Kerstin

Dorte har passet vores datter i mere end et år, og det har været den bedste start væk fra mor og far, man kan tænke sig. Her er alt, hvad man kan ønske af kærlighed, varme, respekt, tryghed, udvikling og kompetence. Dorte lægger planer fra dag til dag afhængig af vejr og børn og deres humør, og alt kan lade sig gøre enten på cykel, i klapvogn og med metro. Dorte kender alle de steder, store som små, der er værd at besøge, når man er 1 år. Dertil kommer at Dorte kender mange andre dagplejere, så børnene også jævnligt er sammen med andre børn i en større gruppe. 
Vi har aldrig været i tvivl om, at vores datter har haft det godt hos Dorte, og selv om hun nu er i en velfungerende institution, så må vi alligevel sige, at der lige er det ekstra nære og personlige i Dortes lille dagpleje end en stor institution kan tilbyde, og vi savner i den grad Dortes mmser, der gør det så nemt at følge med, selv om man sidder et helt andet sted. Vi vil ikke et øjeblik tøve med at lade evt mindre søskende starte deres pasningsliv hos Dorte og kan på det varmeste anbefale hende.

Dorte

FOR CIRKA EN MÅNED SIDEN AF TORA MEHLSEN
Dorte er den bedste børnepasser vi kan forestille os. Vi har fra aller første møde haft en fantastisk oplevelse, og har haft et fantastisk forløb hele vejen igennem. Dorte er utrolig omsorgsfuld, professionel, kærlig og skaber en god kontakt med og tryghed for både barn og forældre. Dorte gør generelt meget ud over det sædvanlige og i de 6 måneder vores datter gik der, har hun udviklet sig enormt. Den rolige start har gjort hende klar til den "store verden" vuggestuen er. Vi har ikke fortrudt et øjeblik at starte pasningsordningen hos Dorte, og vil til en hver tid anbefale hende til andre.

Elena

Dorte is the best børnepasser we could have wished for : sweet, lovely, prepared, professional. She has been taking care of our daughter , Niki, from where she turned 9 months until few days ago (for 8 months), when we got a place in vuggestue and we have been very sad that we had to leave her. Dorte is a fantastic person, she takes care of babies according to different needs, she is flexible, open minded, and the babies with her are extremely happy : in her group here a friendly and sweet atmosphere : babies are smiling, interactive with each other, they sing they learn, they make a lot of activities and have time for hygge and quite days as well, when required. Already from day 1 we felt that we could trust Dorte and we felt safe and welcomed for all the time with her. I am happy to give Dorte the most deserved recommendation :-) and I have not doubt that all the future sisters/brother of Niki MUST ;-) have Dorte as their børnepasser.

Line

Du og dit barn er utrolig heldige hvis I får dagplejeplads hos Dorte og hendes søde imødekommende familie. Min dreng er gennem det sidste halve år, blevet passet hos Dorte og han har nydt det fuldt ud. Han glæder sig hver morgen til at komme ud af døren og over til Dorte og sine legekammerater. En hverdag hos Dorte består af en masse spændende udendørs aktiviteter, leg og hygge med andre dejlige børn, nybagte boller og vigitgst af alt en masse kærlighed og omsorg. Derudover er man af og til heldig, at modtage en mms med et billede af sin glade og smilende dreng, eller et hjemmelavet postkort. Ved første møde føler man sig utrolig tryg ved at efterlade sit barn hos Dorte. Mig og min mand kan på det allervarmeste anbefale Dorte, hun er helt igennem fantastisk.

signe

Dorte er den bedste børnepasser man kan forstille sig. Vi fik vores to guldklumper passet hos hende til de skulle starte i børnehave. Vi kunne slet ikke forestille os noget andet. Og det var med megen vemod at sige farvel. Dorte og hjemmet på Strickersvej er meget åbent, rummeligt og mest af alt kærligt at komme i. Børnene havde en meget aktiv hverdag med daglige udflugter uanset vejr og vind. Turene gik både til lokale legepladser, legestuer, og mere fjerntliggende destinationer som "bondegården", Zoologisk have og Tivoli. Dorte giver altid en meget fin og fyldestgørende feed-back på dagen og de smås luner. Hun har et meget godt samarbejde med den tilsynsførende pædagog. Dorte har et stort netværk med andre børnepassere, som alle nyder godt af. Børnene har gode muligheder for at lære andre alderssvarende børn at kende. Dorte er utrolig opmærksom, omsorgsfuld, kærlig og vidende om børns udvikling. Vi kan varmt anbefale hende

camilla

Dorte er den bedste børnepasser man kan forestille sig!
Hun har passet vores datter Elna fra hun var 11 mdr, og det har været en fornøjelse såvel for Elna som for os hele vejen igennem. Vi var så glade for Dorte, at det var en svær beslutning at sige ja til vuggestuepladsen, da den endelig kom.
Dorte er omsorgsfuld, kærlig, hjælpsom, fleksibel og hun giver børnene en god, tryg og alsidig dag fuld af oplevelser.
Vi kan virkelig anbefale Dorte til alle, der har brug for pasning.