Nordisk Film Biografer Palads

Palads1 normal620
Nordisk Film Biografer Palads
Axeltorv 9
1609 København V
Se kort
3-6 år
55/65 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Nordisk Film viser film for børn mellem 3 og 10 år i Palads. Filmene vises mellem kl. 10-18, og der er typisk ikke reklamer før filmene - for at spare på børnenes koncentration. Billetter skal bestilles i god tid i forvejen - særligt i skolernes ferier. Se program og bestil billetter på hjemmesiden.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Pia A.

En af mine farvoritbiografer når jeg har ungerne med. Som en har skrevet så er der rigtigt meget at kigge på inden filmen begynder :)

Loa

Den gode gamle med slikbutik, og en masse at lave og se på mens man venter på filmen.

Mette

Absolut yndlingsbiograf! Emmer af gamle dage med popcorn, gode film og stemning. Vi går altid i Palads og ser ungernes film - og vores egne :)

Camilla

Nu har jeg af flere omgange måtte ind til deres billetkontor og det er altså ikke kundeservice der står højt på deres hitliste.

Jeg tager kun i Palads hvis ikke filmen vises andre steder!

kindbynature

Med mindre det er en film som jeg bare skal se og den ikke går andre sted, kan jeg godt finde på at gå i Palads, men ellers foretrækker jeg helt klart alle andre biografer. Måske er jeg ved at blive for gammel, men jeg synes tit det er en masse højtlarmende teenage-grupper, som render rundt derinde...

Pia

Det eneste, der er godt ved den biograf, må være det udvendige. Jeg synes den er slidt og beskidt.

Henriette

har lige været inde og se "sorte kugler" med Anders matthesen sammen med mine store drenge.... kan helt sikkert anbefales

Tilde

Fantastisk biograf... har lige været inde og se bolt med ungerne... Rigtig hyggeligt, de ekstra stoleforhøjere er altså genialt når lillebror havner bag voksen tårnhøj mand

Caroline

Min datter på 3 år var helt opslugt, og kom med begejstrede tilråb undervejs - "se...!" . Det fungerede godt for hende at der var mange små film - så kunne hun holde koncentrationen. Iøvrigt er det virkelig godt at reklamerne er tilpasset små børn. Min datter plejer at blive bange for dem, men her var de bare god underholdning. Vi glæder os til den næste Carsten og Gitte filmballade får præmiere.

Frederikke

Var i går i biffen med mine to børn på 5 og 7 år til Carstens og Gittes Filmballade. Vi er alle enige om at det var en sjov lille film. Den store var absolut mest til Carsten og Gittes bemærkninger og bøvsen og prutten.

Ane

Min mand og mine to store drenge på 8 og 5 1/2 havde en super biografoplevelse, da de kom hjem blev de hele eftermiddagen ved med at komme i tanke om nye ting de skulle fortælle mig. Ham på 8 synes bestemt ikke han var for stor til denne film. Min mand synes den var temlig gakket, men var enig med drengene om at det var en god biografoplevelse.

Adam

Min datter og jeg var inde til forpremieren i Cinemaxx, Fisketorvet for at nyde Anders Morgenthalers nyeste skud på sit.

Filmen var sjov for både far og datter , og kan klart anbefales til børn i alderen 4-10 år, måske er den lidt for 'banal' til at børn på 9-10 år gider at se den...

Jeg vil give Marie Nielsen ret i, at det er med til at holde barnets koncentration, at det er nogle små animationsfilm bundet sammen af snak imellem filmens 'hovedpersoner' Carsten og Gitte. Hvis man ikke er sart overfor, hvilket sprog ens barn/børn skal udsættes for, så er denne film helt klart sjov og forfriskende.

Hvis man hælder til synpunktet om, at børn burde se andre film end de gængse Disney-film, så er dette filmen man straks skal tage dem med ind og se sammen med :)

Marie

Min datter på 2 1 /2 og jeg havde en fantastisk biograf debut med Carsten og Gittes film ballade. Universet fænger, moralerne er i mine øjne gode,ikke at jeg tror min datter fangede dem fuldstændigt og samtidig er det børnevenlige dukke og animations univers ikke for sukkersødt. Filmens opbygning med mange små meget forskellige gode animationer bundet sammen af dukkerne Carsten og Gitte - er en rigtig god måde at holde koncentrationen hos børnene. Opmærksomheden bliver hele tiden skærpet af nye historier, i nye streger og det var i hvertfald med til at holde min datter fanget fra start til slut. Og Carsten og Gitte er allerede en fuld integreret del af vores samtaler herhjemme, de har gjort indtryk og kommer helt sikker til at indgå i vores DVD samling med tiden. Men som sagt alle historierne er ikke for sarte sjæle.............men det kræver blot en tryg hånd at holde fat i for at overvinde - for det er jo samtidig super spændende.