Empire Bio

Empire bio 018 normal620
Empire Bio
Guldbergsgade 29 F
2200 København N
Se kort
0-2 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Babybio foregår hver onsdag formiddag kl. 12 hvor der vises to film for nybagte forældre, mens de nybagte børn bliver passet. Dørene åbnes kl. 11.30.

I biografsalen er der, af hensyn til de små, dæmpet lyd og skruet en smule op for lyset. Hvis jeres barn/børn sover, udleveres to sedler med tilsvarende numre - det ene sættes på barnevognen og det andet tages med ind i salen. Barnevogne med sovende børn stilles i loungen eller på terrassen, så personalet har overblik og kan høre dem. Under Babybio er der konstant overvågning af de sovende børn! I tilfælde af at barnet vågner, bliver nummeret råbt op i salen. Den lille kan derefter komme med ind i salen og få slutningen af filmen med. Man er også velkommen til at tage børnene med ind i salen allerede ved forestillingens begyndelse. På toiletterne er der opsat pusleborde, og der er en mikroovn til opvarmning af eventuelle flasker.
Billetter bestilles på www.empirebio.dk el. tlf. 35360036. Bestilte billetter skal afhentes senest en halv time før filmens start.

Se programmet her http://www.empirebio.dk/
----------------------------------------------------

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anne Mette

Masser af plads til både dig og baby. Hvis din baby sover kan den stå både ude og inde med et nummer på indtil den vågner, hvorefter nummeret bliver råbt op inde i biografen. Men først efter at de meget søde medarbejdere har stået og vugget vognen lidt for at prøve at lulle baby i søvn igen :-)

Louise

Selvom "Min søsters børn" ikke har fået de bedste anmeldelser, var det en sjov og underholdende oplevelse for mine piger og mig. Vi grinede højlydt - sammen med mange andre biografgængere..

Christina

super hyggelig biograf og rigtig søde piger der passer godt på børnene

Katja Brunbjerg

Super service, god plads til barnevogne og ikke mindst fabelagtige Latte & croissants til filmen - dette er uden tvivl byens bedste babybio!

Henriette

den bedste par, baby, og tøse biograf. Der er bare den helt rette stemming til alle anledninger

Karen

Min yndlingsbiograf. Der er god plads til ben og arme (også når man er 180 cm), god lyd- og billedkvalitet. Babybiokonceptet fungerer perfekt, virkeligt søde unge mennesker der ser efter ungerne mens man ser film, og lige prøver at vugge barnevognen lidt for at se om det hjælper inden de går ind i salen og råber babyens nummer op. Dejligt udvalg af varer i kiosken, også økoslik og alternative drikkevarer.

julie

Dejlig biograf til biografbesøg både med og uden baby! God benplads (det er et plus, selv om man kun er 158 cm høj), rar stemning, supersødt personale, hyggelig café, gode cykel- og barnevognsparkeringsmuligheder og fantastisk koncept, det der babybio!

Pia A.

Min absolutte yndlingsbiograf. Der oser bare af hygge, god stemning og så er stolene SÅ behagelige! 5 store stjerner!!

Mette

Fed stor biograf med masser af plads og behagelige stole.

Rachida

god plads og dejlige stole

Anna

Kbhs bedste biograf, no doubt. Benplads, stil og stemning.

Maria Fynsk

Vi har nærmest allerede tjen vores BiB medlemskab ind på babybio i Empire :-) Kanon samarbejde!
Empire er en virkelig hyggelig biograf med godt med plads, gode skifteforhold og barnevognsparkering. Kunne måske godt ønske mig at man kunne købe en bolle/noget brød til den lille sult undervejs :-)

Stine Zenia

Rigtig god biograf med venlig betjening, gode pusleforhold og plads til barnevognen. Salene er gode med behagelige stole og masser af benplads. Jeg bliver en flittig biogænger her under denne barsel!

Musse

Jeg glæder mig til at prøve det. Er heller ikke sikker på at Musse gider det i længden.... Men fantastisk koncept. Jeg er ikke den store biografgænger, så har endnu ikke været i Empire.

Aina

Babybio er et fint koncept. Min datter passede bare ikke lige ind i det - alt for vågen og grædende.

Pia

Kan helt klart anbefale det som babybiosted. Børnene kan endda stå udenfor og sove (hvis man nu har en, der vil sove). Udover det kan man få både latte og croissant i baren :-)

kindbynature

Empire Bio blevet kåret til Året Bedste 2008 af AOK;-)

pernille

super hyggelig biograf med hyggelig cafe man kan sidde og hygge sig i inden filmens start..... lækre behagelige sæder inde i biografen og et altid venligt og smilende personale

Lisbeth

Baby bio er et afbræk i hverdagen. Der er hygge og ingen problemer hvis babyen græder eller skal skiftes. Baby bio i Empire kan varmt anbefales.

Kristine

Jeg vil gerne stemme i med Jer andre. Empire er en hyggelig biograf med venligt personale, hvilket er dejligt når man overlader babyen til dem :-).
På nær en enkel svipser i forrige uge med dæmpet lys og høje lyde under den seneste Quentin Tarantino film (tror der var vikar på), så er det babybio et fantastisk arrangement!

Lotte

Fedt sted at være til babybio. Der er ikke mange mødre (modsat Falconer, hvor det kan være svært at frem-eller-tilbage), så der er god plads inde i salen (dog ikke ekstra gangplads - derfor "kun" 4 stjerner). Forholdene er i orden, og personalet er superflinkt. Kaffen er god, og det er jo i et superhyggeligt område.

Natascha

Min foretrukne biograf, både som voksen, og som mor ;-) Ligger centralt på Nørrebro, hvor vi bor, så det hjælper nok på begejstringen ;-)

Lotte

Verdens bedste biograf, også til babybio. Elsker deres gode benplads og fine service. Desuden er priserne ganske rimelige!

Ingrid

De er simpelt hen supersøde, dem der passer på børnene i Empire, så man skal ikke være spor bekymret. Og så har de nogen af byens bedste biograf-sale og laver en god cafe latte i cafeen. Mindre stressende end Falkoner Bio, da der ikke er så mange mennesker.

Caroline

Jeg har været til babybio mange gange i Empire og det har været en god oplevelse hver gang. Det er min oplevelse at personalet hurtigt kommer op i salen når børnene græder, men faktisk synes jeg det hyggeligste er, at have barnet på skødet. Der kan komme lang kø til puslebordet men ellers kan jeg ike komme i tanke om noget negativt at sige om Empire Babybio.