Fælledparken

Img 0695 normal620
Fælledparken
Serridslevvej 34
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Fælledparken er et eldorado for børnefamilier - her er noget for enhver smag og alder. Parken rummer udover vores nationalstadion også Musikscenen og caféen Pavillonen. Der er en håndfuld af forskellige legepladser - heriblandt den fine trafiklegeplads, sansehaven og den ny vandidrætslegeplads, der åbnede i august 2013.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Irene

Dejligt sted med plads til alle :-)

Camilla

"Fri for Mobberi" Børnestafetten 2012 var bare et super godt arrangement - rigtig mange børne fik en frisk start på dagen :-)

Janne

Der er så mange forskellige legepladser i Fælledparken at børnene aldrig bliver trætte af at tage derhen. Og netop her ville det være perfekt at tage en Bobles hule med som børnene kan lege med.

Henriette

altid et godt sted at tage hen med børnene i godt vejr

find

Se findlegepladsen.dk for oversigt over legepladser i DK på interaktivt kort. Deltag ved at tilføje din egen legeplads.

kindbynature

Fælledparken er genialt om sommeren til at have sin børn med hvad enten det er om dagen eller om aftenen. Masser af plads til alle og rig mulighed for diverse boldspil og leg. Derudover er der toiletfaciliteter og bliver man sulten eller tørstig eller trænger til en is, så ligger der jo en del take-away steder og ikke mindst Paradis-is på Trianglen...

anne kirstine

Der burde være en ordentlig legeplads. Boldbanerne fylder for meget, jeg ville ønske mere beplantning i stedet

Musse

Vi går ofte ture og løber også i Fælledparken. Tager frokost med og hygger i græsset.

Aina

God stor grøn oase i byen. Da Maya så småt begyndte at cykle selv, var det rart at kunne slippe hende løs i Fælledparken på vej mod morfar.

Sandra

Perfekt til lange gåture med barnevognen, og picnic med hele familien.

Henriette

helt enig 1.maj burde man have fri med sine børn for at tage i fælleparken da det jo nærmest en en højtid

Natascha

Som familie bosiddende på Nørrebro, er Fælledparken vores ultimative yndlings grønne område...Elsker bar at ungerne kan tumle og løbe rundt, at vi kan grille og solbade her om sommeren, gå på legepladsen (den med suttetræet), cykle parken rundt og alt muligt andet...Skøn park som deler Nørrebro og Østerbro ;-)

Betina

Hyggelig park midt i København...med plads til alle!

Skøn legeplads til de "små"...Drenge/mænd der spiller fodbold...Folk der griller...osv...

Christina Helle

Der er noget hyggeligt i at sidde sammen med det halve København og grille på en helt almindelig torsdag aften i juli i Fælledparken.
Plusser: børnene kan løbe frit rundt og lege. Har man selv glemt en bold, er der med garanti andre, der har én man kan låne. Der er masser af plads og rum og forståelse for støjende og legende børn.
Minusser: der er MANGE rejse-grill'er placeret rundt om i græsset - nogle uden opsyn. Så pas på, hvor dine børn leger. Desuden kan den store plæne på aftener, hvor det går hedt for sig være temmelig røgfyldt.
Personligt er jeg nu vild med stemningen, der til tider har lidt Roskilde Festival over sig...