Frederiksberg Svømmehal

Frb normal620
Frederiksberg Svømmehal
Helgesvej 29
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Babybassinet i Frederiksberg Svømmehal er 34 grader varmt og 120 centimeter dybt. Det er med andre ord indrettet til, at mor eller far skal stå på benene og have baby i armene under hele besøget. Det er det sikreste og tryggeste for en lille størrelse – fra syv uger op til tre år – der ikke har de store erfaringer med det våde element. Svømmehallen anbefaler, at man bestiller tid til en tur i babybassinet – enten som del af et fast babysvømmehold eller for et enkelt besøg. Der kan maksimalt være otte voksne med børn i bassinet, så det bliver hurtigt fyldt op.

I familiebassinet og på rutchebanen kan de lidt større børn pjaske og lege.

For gravide er der vandgymnastik, gravidmassage og et kurbad med mulighed for masser af forkælelse. Kontakt svømmehallen for hold og tilmelding til vandgymnastik.

Massage skal bestilles telefonisk på 38 88 44 45

Praktisk:
- Baby skal bruge to lag badebukser (en badeble samt tætsiddende neopren badebukser. Begge dele kan købes i deres billetkontor)

- Familiehallen har åbent til kl.15.30 og kun i weekender og ferier.

Priser for babysvømning pr. 1.december 2018:

67 kr. for babysvømning (én baby + én voksen)

45 kr. for en tillægsbillet til babysvømning for 1 voksen

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Christina

Super skønt babysvømnings område, dejligt men klapvognene og puslerummet indeni svømmehallen.
Rutsjebanen er derudover også meget børnevenlig med følgeskab af enten mor eller far.

Anja

Dejligt sted for de helt små, hvor 30 min er passende. Når de bliver omkring 2 år er en halv time ikke nok og man skal så booke og betale for en dobbelt tid (108 kr).

Mira

Elsker babysvøm i frb. Virkelig godt sted for de små poder.

Lotte

Fine forhold. I billetsalget ved de dog ikke meget om babysvømning. Jeg spurgte om hvilken badeble jeg skulle bruge når mit barn ikke vejede 7 kg og kunne passe en "little swimmer" ble. Jeg fik svaret at det vidste hun ikke noget om men jeg kunne jo spørge livredderen. Ja tak. så skal man ind i svømmehallen og spørge for at gå ud og købe en ble. Det ville være rart hvis de vidste lidt i billetsalget.
Ellers er sommerbarselshold for babyer meget godt. Stor aldersspredning, men instruktøren formår at differentiere.

Ønskes: bedre information om hvordan babysvømning foregår, hvor man skal klæde baby om o.s.v. Første gang er man lidt i vildrede.

Sofie

Det er ganske fint forhold, men det er ikke alle svømmelære der er ligge fantastik.

Stine Zenia

Et virkeligt godt sted at svømme med sin baby. Faciliteterne er helt i top med opvarmet puslerum lige ved siden af babybassinet. Og babybassinet er ligger isoleret fra de andre bassiner, det er især rart med helt små babyer.
Dog er bookingsystemet fra en fjern tid, man skal møde op kl 6 om morgenen får at få plads på deres hold. Tilgengæld er deres hold værd at være med på.

Iben

det bedste sted for små babyer at svømme

Louise

Babysvømning kan klart anbefales.

Natascha

Vores foretrukne svømmehal herhjemme - eller dvs. sønnikes og farmands ;-) Trunten og jeg selv har ikke været afsted, da hun ikke er den helt store vandhund altid...
Jeg vil gerne tilslutte mig at det er VILDT så populært det er at komme på et babysvømningshold - da min datter var spæd, lykkedes det mig faktisk at få en af de eftertragtede pladser, men forstruvede desværre foden, så jeg blev nødt til at sælge min plads til en anden - æv, kan ikke anbefales :-(

Pia

Lige nu er der 20% på alle klippekort. Også til babysvømning - som jo også kan anbefales...

Kirsten

Dejligt sted, speciel babydør så man kan komme ind med al oppakningen, babyhjørne så man står med alle de andre mødre og deres babyer, der er specielt puslested lige ved babybassinet så baby ikke når at blive kold dog er det ikke det nyeste men det er rent og der er hvad der skal være.

Noget jeg rigtigt godt kan lide er at babybassinet ligger afsides med lavt loft. Det lave loft giver en bedre rumklang og babyerne bliver ikke så hurtige trætte og det er meget rart ikke at være udstillet med sin lille baby for alle i svømmehallen.

Charlotte

Kom i svømmehallen to gange om ugen under min graviditet, og nu går vi til babysvømning der en gang om ugen. Det er dejlig nemt at man bare booker en tid på nettet. Faciliteterne er gode, men det er irriterende at det er fuldstændig umuligt at komme på et hold.

Pia

Du har helt ret, Sandra, men jeg ved ikke helt hvad forklaringen er på det. Jeg har også tænkt over det, vil gerne have min søn på et hold, men det bliver ikke på de vilkår!!

Sandra

Skøn, ren og veldisponeret svømmehal.

Babybassinet er rigtig fint, og booking af tid er super nemt på nettet.

Men jeg fatter ikke, at det skal være så svært at tilmelde sig et svømmehold. Sidst der var tilmeldning stod min mand stod i kø kl. 05.30, men der var allerede 70 personer foran ham! og vi fik hverken plads på svømmehold eller babyhold - det føltes absurd!

Pia

Jeg har også været der nogle gange med sønnike og opdagede at han elsker vand. Det er meget arbejde/tid før og efter, men det er det hele værd. Jeg har booket tider over nettet og det har fungeret fint, vi er også meget tilfredse med faciliteterne i hallen/omklædningen.

Det jeg ikke forstår er den halvårlige tilmelding til hold, hvor man står i kø udenfor fra meget tidlig morgen (nat?). Hvorfor foregår tilmeldingen på den måde?

Camilla

Nemt og børnevenligt. Frederiksberg svømmehal har mange gode faciliteter, men særlig nemt er det at få plads i børnebassinet. De har en overskuelig hjemmeside som nemt og flot lader dig bestille plads til de små. Når man kommer til hallen er der særlig indendørs parkering til barnevogne og klapvogne til låns i halen. Der er puslerum (med mikroovn) i omklædningen og et opvarmet rum ved siden af bassinet til omklædning af de små.
God fornøjelse!

Lea

Enormt god svømmehal med gode forhold for mødre, børn, familier og gravide. Omklædning og badeforhold er langt over hvad jeg ellers har set. Kurbadet er et kapitel for sig der overgår enhver forventning og så er priserne meget billige.

Maria

God og børnevenlig svømmehal med gode puslefaciliteter til de små.

Trine da Silva

I Frederiksberg Svømmehal er det muligt at gå til "Gravid i vand", som er en hel fantastisk chance for at bevæge sig anderledes i vand, end man selv lige ville finde på. Der er fire ugentlige hold og man skal tilmelde sig i god tid, da der er rift om de få pladser. De to trænere Lis og Emilie, der er henholdsvis afspændingspædagog og jordmoder er fantastiske og supplerer hinanden super. Hvis du er vant til at træne, skal gravid i vand ses som et skønt supplement til din øvrige træning.

Anna

Det er skønt, at man kan klæde de små af og på inde ved bassinet. De når ikke at blive kolde, da der også er en god temperatur. Det er dog et minus, at der kun er 2 håndvaske og 4 puslepladser - der bliver lidt trængt til tider. Til gengæld er det et plus, at der er et ammerum inde i dame omklædningen, og at man kan parkere sin barnevogn i et dertil indrettet rum ude ved billetlugen.

Signe

Rigtig gode fasiliteter for de små og der max må være 8 babyer i ad gangen, dejligt at der er så lunt hvor de små skal skal klædes om. Det er dog et stort minus at hvad temperaturen er så svær at stille vandtemperaturen når de små skal vaskes før og efter badning.

Cornelius'

Da badebuddhaen var cirka 4 mdr startede vi i babybassinet til lidt ad-hoc hygge og bookede plads på nettet. Rigtigt glædeligt overraskede blev vi over at opdage, at 'svømmemesteren' el hvad sådan en nu hedder, altid lige var klar på lidt guidance og sågar fra tid til anden også hoppede i vandet og viste et par tricks.

Vi fik hurtigt blod på tanden og starter nu 2. sæson på babysvømmehold i næste uge, og glæder os begge helt vildt:o) Det er rigtige dejlige faciliteter de har i Frb svømmehal; klapvogne, babylifte, separat, opvarmet babyomklædning lige ved siden af babybassinet og fint lille amme-, made-, puslerum i forbindelse med den almindelige omklædning. De fleste af mine bekymringer vedr. logistik blev hurtigt gjort til skamme. Bestemt alle pengene værd.

Kari

Jeg havde min ældste datter med til babysvømning for efterhånden en del år siden. Det fungerede godt at vi ikke behøvede at melde os til et fast hold, men kunne passe det ind efter humør. Og så sov hun så godt bagefter!
For nylig var vi der igen. Nu brugte vi så bare det store bassin til leg (herfra er der udsigt til Lundstrøms fine mosaikker af badende) og det varme soppebassin til afslapning. Dejligt!

Men en entrepris på 32 (nu steget lidt) kr. for en voksen og 16 for et barn, er denne svømmehal et fint alternativ til f.eks. DGI-Byen, hvor vi ellers plejer at svømme.

Marie P.

Jeg har været der med med Ivan på to måneder i en halv time - han var vild med det og sov godt resten af dagen og aftenen. Dejligt fleksibelt. Man skal booke på nettet, vi bookede dagen før, og der var ikke fyldt den søndag, hvor vi var der. Hvis man er to af sted, kan den ene tage en svømmetur bagefter, mens den anden klarer babyen. Det er også muligt for manden, at tage babyen med i omklædningsrummet. I dameomklædningsrummet, er der et lille ammerum-/skifterum og større skabe til ens ting. Svømmehallen er rigtig flot og et besøg værd.

Caroline

Jeg har brugt svømmehallen under mine 2 graviditeter utallige gange. Jeg plejer at komme i "Luksusafdelingen" hvor der er dampbad, koldtvandsbassin, sauna og salt til at skrubbe sig med. Det er virkelig en lækker oplevelse. Det er væsentligt billgere end et besøg i kurbadet og du er fri for lange køer.

Jeg har også været til babysvømning med min datter. Vi var ikke tilmeldt et hold men bookede selv en plads i svømmehallen. Det en fleksibel måde at gøre det på, hvis man ikke har fået plads på et af holdene eller ikke har lyst til at gå der hver uge. Faciliteterne er gode og det er sjovt men jeg synes det er meget arbejde for at få 1/2 time i vandet. Man bruger nemt 2 timer på hele arrangementet med afklædning, afvaskning og tøj af og på.