Børnemuseet

B rnemus normal620
Børnemuseet
Svanholmsvej 3A
1905 Frederiksberg C
Se kort
3-12 år
40/30 kr.
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

En gammel hestestald i et af Frederiksbergs mest mondæne kvarterer er lavet om til et kreativt univers, hvor børn i alderen 3 år og opefter kan gå-på-opdagelse, røre og pille, grine og snakke og mest at alt deltage aktivt i stedets aktiviteter. Vi har også sørget for at forældre eller bedsteforældre kan finde sig til rette på museet og være med i værkstedets aktiviteter eller nyde en espresso eller kop te i vores mini-café.

Idéen og konceptet kommer oprindeligt fra USA, hvor børnemuseer allerede er et udbredt og populært fænomen blandt børnefamilier. På vores Børnemuseum kan man klippe, klistre og male i vores kreative værksted. I værkstedet kan du bl.a. dekorere træsværd, russiske babusjka-dukker eller forskellige legetøjsfigurer. De nysgerrige sjæle kan gå på opdagelse hjemme hos Bedste i hendes dagligstue. Nede i Aladdins Hule kan man klæde sig ud, instruere teater eller lytte til højtlæsning.

I vores mini-café laver vi vores egne hjemmebagte cupcakes, som du kan pynte med alverdens krymmel og farver. I receptionen kan man købe Museumsdollars, som børnene frit kan bruge til at shoppe rundt mellem de forskellige aktiviteter, herunder i vores genbrugs-legetøjsbutik, der støtter Red Barnets indsats for katastroferamte børn i verden. I overensstemmelse med de værdier Børnemuseet står for har vi generelt indkøbt varer, der fremmer økologi, genbrug og Fairtrade.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Christina

Super hyggeligt sted, hvor man kan bruge mange timer. Altid meget venligt og hjælpsomt personale. Det er også muligt at købe mad/drikke, og de laver nogle lækre hjemmelavede boller. Kan klart anbefales :-)

Pia

Verdens hyggeligste sted for alle aldre. Vi kan ofte bruge mange timer og cafeen har rigtig god mad - lavet fra bunden. Vi kommer ALTID igen :-)

philip

Hyggeligt krea-værksted.
Trods navnet er det dog ikke et museum.

Mona

Hyggelig atmosfære, kreative workshops, fairtrade kaffe, støtte til Red barnet, højtlæsning, økologi og hjemmebag, servicerende personale, yoga for børn, graffiti workshops, og alt muligt børn elsker

Dorthe

Åbningen af Børnemuseet blev markeret med den fantastiske Hr. Skæg. Men skuffelsen var stor, da vi kom indenfor. En meget dyr og flad oplevelse. Kommerciel og dyr med museumspenge - og hvorfor kalder de sig et museum? Det har intet med museum at gøre... Det var nærmere en nyåbnet alt for dyr SFO, hvor intet nyt var under solen - ikke andet end der skulle betales ved kasse et. Jeg håber kreativ vækstlag og kreative sjæle som Hr. Skæg vinder over disse tiltag, som intet nyt fører til kulturelle oplevelser for børn. Jeg vil anbefale, at I tager jeres børn med på rigtige museer, der byder autentiske, langt billigere, meget bedre og ikke mindst lærerige oplevelser.