Kalvehave Labyrintpark

Born 10 normal620
Kalvehave Labyrintpark
Hovvejen 12
4771 Kalvehave
Se kort
Alle
60/75 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Sjov, leg og læring, og fælles aktiviteter for børn og voksne; Det var den grundliggende idé da Dorthe og Carsten Nøhr Larsen valgte at forlade København, for at skabe deres egen turistattraktion på en landejendom i det smukke Sydsjælland. Kalvehave Labyrintpark dækker et areal på 20.000 m2, og siden parken åbnede i 2006, er der efterhånden kommet 10 vidt forskellige labyrinter, og dertil en stribe store spil og hjernevridere. I år er det 10. sæson, og parken åbner endnu en labyrint, og et helt nyt brætspil, kaldet ”Match Race”, hvor ”spillepladen” er 500 m2 stor.
I parken finder man Trojaborglabyrinten, hvis historie går 3500 år tilbage i tiden. Man kan også opleve en nøjagtig kopi af den hækkelabyrint, som blev plantet i år 1690 ved kongeslottet Hampton Court vest for London. Så er der de moderne labyrinter. Efeulabyrinten var med fra starten i 2006, men er ændret og udvidet gennem årene. I Efeulabyrinten skal man finde poster og måske gøre sig fortjent til et flot diplom. Her gælder den gamle regel: hvad du ikke har i hovedet, må du have i benene. Hvis man tog alle de stolper og brædder, som er brugt til at bygge denne labyrint, så ville de række 18 km. I Taxilabyrinten skal man finde gennem labyrintens ensrettede gange, på samme måde som en dygtig taxichauffør finder gennem byens ensrettede gader. Væddeløbslabyrinten og Planetlabyrinten er for dem med god kondition.
Caféen byder på bagels, toast, pølsehorn og minipizzaer. Øl, vand, kaffe og selvfølgelig is.
Vores gæster er også velkomne til at tage det hele med selv. Stil bordene samme på terrassen, og hold børnefødselsdag eller familietræf med alle generationer.
Vi arbejder ud fra et princip om at parken skal være sådan et sted, som vi gerne selv ville besøge. At det blev labyrinter er ingen tilfældighed. Som henholdsvis ingeniør og arkitekt, har Dorthe og Carsten en naturlig interesse for matematik, men labyrinter er også meget andet: historie, havekunst, mystik, konkurrence og leg. Vi designer og bygger alting selv, fra havemøbler til labyrinter.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt