Cinemateket, Det Danske Filminstitut

20161201 1017 normal620
Cinemateket, Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Se kort
3-12 år
30/30 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Et besøg i Børnebiffen i Cinematiket er et fast filmkulturelt indslag i mange børnehavers hverdag og børnefamiliers weekender og ferier.

I Børnebiffen kan de 3-7-årige og deres voksne se et bredt udvalg af film gratis i hverdagene. I weekender og på helligdage koster det 30 kroner pr. billet - og for institutioner er det gratis.

Filmene er udvalgt, så de passer til børnenes alder i forhold til varighed og indhold. Der vises filmperler fra hele verden: Animationsfilm, dokumentar- og kortfilm samt ikke mindst klassikere som fortjener et gensyn på det store lærred.

Billetter kan bestilles på telefon 33 74 34 12: Mandag - fredag kl. 9.00-22.00. Lørdag kl. 10.45-22. Søndag kl. 10.45-19.30.

I Cinematekets underetage findes et interaktivt område, hvor børn og voksne kan stifte praktisk bekendtskab med filmens tilblivelse og historie: Prøve kræfter som både manuskriptforfatter, instruktør, skuespiller, fotograf, klipper og lyddesigner i FILM-X Studie 5. Eller animere en stop-motion-film i FILM-X Studie 6 – og kæmpe om en plads på highscore-listen i filmquizzen.

Se Børnebiffens program og læs mere om FILM-X på Cinematekets hjemmeside: www.cinemateket.dk og www.dfi.dk/film-x

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

suzane

Strand sand og skov er vores fortrukne

M

Har ikke set film der, men kan anbefale de aktiviteter der typisk er i ferierne. Har lavet animeret modellervoks film medvungerne. Stort hit!

Louise

En alltiders mulighed for at komme i biografen med sit barn og se flere korte film og have en dejlig oplevelse.

Louise

Har nu et par gange prøvet Cinematekets børnefilm-visning med datter. Det var en rigtig god oplevelse for både hende og jeg.
Gode kort-film som holder interessen fanget.

Kristine

Cinemateket er et paradis for børn. Her kan de fra de er helt små blive introduceret til biografens magi. Begge mine unger har ofte besøgt børnebiffen med vuggestue og børnehave og vi smutter ofte en tur i biffen på en fridag. Desuden er butikken leveringsdygtig i mange af Astrid Lindgreens film f.eks. Emil fra Lønneberg og Pippi.

Louise

Igen slik er altid godt..
Der er altid et godt ferieprogram, virkelig dejlig biograf

Louise

Ingen slik og ingen reklamer før filmen! Super god biograf som tager børnene seriøst!

Gitte

Skal da helt klart en tur derind med mit barnebarn, lyder som en sjov og meget billig fornøjelse.
Vi glæder os allerede.

Louise

Fantastisk biograf uden reklamer før filmen.

Cathrine

Cinemateket giver de helt små børn mulighed for at komme i biografen, da man kan se film ikke er så lange - og så er det meget børnevenligt.

Sandra

I september er der Junglebogen på programmet - den elsker min datter, så den må vi ind og se på det store lærred. Og måske en god frokost i Sult bagefter?

Stine Zenia

Vi er i børnebiffen næsten hver måned, drengene elsker det. Filmene er godt udvalgt og der er en god stemning derinde. Og så er det gratis :)

Musse

Dét må prøves med den store, indtil lillepigen bliver stor nok. Han var iøvrigt til fødselsdag hvor de lavede film på værkstedet og det var en succes.

katrine

Jeg har haft min datter på 3 år med flere gange. Det er et rigtig godt sted, filmene er tilpas lange eller korte;0) også hvis man ikke har prøvet at være i biografen før.
Personalet er utrolige søde og hjælpsomme.
Det har været en kæmpe succes hver gang, så vi kan varmt anbefale et besøg i cinimateket. Og tænk engang det koster ingenting.

Malene Venny

fantastisk sted..... vi var inviteret ud på tur med mormor i vinterferien.... og det var en rigtig stor succes.....

A.

Har altid været en glad bruger af Cinematekets tilbud til både voksne og (lånte) børn...så nu ser jeg frem til at min egen lille fyr bliver stor nok til at komme med! Tror også at deres værksted, hvor børnene selv kan prøve at lave film er fedt, har dog aldrig selv brugt det.

Camilla

Hov der skulle selvfølgelig havde stået:

Det kan varmt anbefales at tage forbi og se en FILM eller flere med ungerne :-)

Camilla

Konceptet kører stadugvæk og der er lige kommet nyt program som gælder for foråret 2010 :-)

Det kan varmt anbefales at tage forbi og se en eller flere med ungerne :-)

Pia

Er der nogen der ved om konceptet med film til de små (og så gratis) stadig kører?

Pernille

Jeg har endnu ikke været en tur i biffen med de mindste men dette lyder da som en god mulighed for at få prøvet det med hende på 2 år :O)

Camilla

Super fedt sted :-) Ungerne synes at det var en rigtig god oplevelse :o)

Julie

Børnebiffen er en rigtig god oplevelse. Perfekt for de små filmelskere der ikke kan holde til de almindelige lange biograffilm. Og pragtfuldt at det er gratis.

Karina

Jeg er imponeret over at få en god biografoplevelse helt gratis! Min datter på 3½ nød at være i biografen for første gang og filmene passede godt til de små. Næste gang skal vi have madpakker med...

Adam

Børnebiffen i Det Danske Filminstitut er hittet hos min datter. Specielt i julemåneden skal vi da liiiige ind forbi en eller to gange for at se deres julefilms :)

Caroline

Jeg havde min datter på 2,5 år med inde og se en filmforevisning med 3 små kortfilm, der i alt varede 28 minutter. Det var en meget stor succes - særligt den længste af filmene som var en dokumentar om høns der lægger æg. Hun taler stadig om at der kan komme kyllinger ud af æg, og hun har helt styr på høns og haner. Det er fantastisk at man kan få sådan en oplevelse helt gratis.