Familieskolen

Tema2 forside gym normal620
Familieskolen
Nørrebrogade 14 B , samt div. andre steder i Kbh. området
2200 København N.
Se kort
0-6 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Familieskolen tilbyder fødselsforberedelse, efterfødsel gymnastik, -yoga og pilates, bevægelse i vand for gravide, baby og børnerytmik og sansestimulering, motorisk legestue, babymassage, tøseklub, div. workshop mm. Aktiviteter rettet til og mod den kommende og nyetablerede familie, samt mindre børn.

Bla. kan de 1-4 årige kan boltre sig med musik, leg og bevægelse. Her får forældrene mulighed for at være klatrestativ og få nye ideer til motoriske udfordringer og samvær. I tøseklubben for de 3-6-årige er der fantasi, lyd og musik på programmet, og her leger pigerne uden mor og far.

I bevægelsesfagene arbejdes kropsbevidstheds-, sundheds- og veltilpashedsfremmende for den enkelte deltager.

Der er som regel også tid til en lille snak og lidt rådgivning.

Undervisningen foregår i lokaler på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg, Amager og i dgi byen.

Der er undervisning på engelsk i nogle af fagene.

Følg med på www.familieskolen.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Annie

Går pt. til fødselsforberedelse + motion på Familieskolen på Nørrebrogade hos Anja. Jeg synes, det er rigtig godt og har nydt at være der. Så jeg kan godt anbefale det. Anja har selv børn og har masser af erfaring. Så jeg kan godt anbefale Anja.

Stine Zenia

Vi gik til rytmik og bevægelse med vores drenge da de var 2 år. Det var i lokalerne på nørrebrogade. Det var en meget dygtig og engageret lærer og drengene syntes det var så sjovt! Jeg vil helt sikkert anbefale folk at tage et kig på deres kursusudvalg, jeg har kun ros til dem :)

Lotte

Gik til rytmik 9-12 mdr. med vores søn på Islands Brygge og det var altså ikke helt så godt, som jeg havde håbet på. Ikke så fysisk udfordrende for ham og derfor kedede han sig en del. Egentlig kom vi bare for at han skulle møde de andre børn - for selve rytmikken og øvelserne var altså ikke gode.
Vi er rykket tilbage til Apa, som vi har rigtig gode erfaringer med!!

janina

Min kæreste og jeg gik til fødselsforberdelse på Riget på familieskolens hold og det var simpelthen så ringe at vi endte med ikke at komme til de sidste lektioner, selvom vi havde betalt. Læreren havde ikke selv født og alt hvad hun sagde kunne man læse bedre i en bog.
Ærgeligt at spilde tid på det når man godt kunne have brugt noget godt vejledning.

A.

Min kæreste og jeg gik til fødselsforberedelse på familieskolen og fik masser af inspirerende og kompetente input og et par nye venner (inkl. en lille kammerat til vores søn;-) med derfra!

anne

Vi har også gået der, både til rytmik og fødselsforberedelse, og det er rigtig godt, og prismæssigt overkommeligt i forhold til meget andet.

Sofie

Super fint placering på Nørrebrogade(lige ved søerne), ældre hyggelige lokaler, sød underviser og afslappede holdning til tingene.
Kan klart anbefales. Vi skal gå for 2. gang her til foråret.

Natascha

Vores søn gik til rytmik på Familieskolen (samme adresse, bare i stueetagen) i et halvt år, sammen med sin kusine og sin farfar da han var i alderen 1-1,5 år, og det var en FEST for både sønnike og hans 5 mdr ældre kusine ;-)
Jeg deltog selv et par gange, hvor farfar var forhindret, og blev meget begejstret over at se hvor varieret et rytmik program underviseren præsenterede.
Det var 100% på børnenes primisser - hvis der var en aktivitet som de ikke følte sig parate til at deltage i, så var det helt ok at man bare var med på en 'kigger'....

Pia

Jeg har ikke været vild med mit forløb på Familieskolen med rytmik. For det første er vi kun tre på holdet, hvilket gør det meget sårbart, når nogen er fraværende. JEg synes læreren er meget sød, men det hun laver med babyerne er bare ikke alderssvarende - de gider ikke ligge på ryggen og se op på fagter, når de er 8-9 mdr. Til at toppe det af, er der nu tre gange med en horribel vikar, der nærmest insisterer på at gøre ting med babyerne, som er helt hen i vejret. Jeg kommer ikke til at gå der igen, ej heller anbefale det til andre.

Betina

Jeg har også lige gået til en gang "rytmik" med Anna...
Det var egentlig også lidt "flippet"...men børnene blev fanget af det...
Anna synes det var både "skræmmende" med også lidt fedt... ;-)
Såååå mon ikke vi tilmelder os igen på et tidspunkt...

Lene

Jeg gik til babyrytmik ved familieskolen .. WAUW, det var bare SUPER godt, og kan varmt anbefales.. 1.gang synes jeg, det var liiidt -hvad skal sige... flippet, MEN lærerinden havde total styr på de små rollinger og vidste LIGE hvad der fangede dem og hvornår der var brug for ro osv... det var super godt.. Skulle man skifte ble, amme el.ling, ja, så var der også plads til det :)

Emilie Franke

Søde og dygtige lærer samt fine lyse lokaler. Kan varmt anbefale både Yoga for gravide og Yoga efterfødsel.

Natascha

Vores søn har gået til rytmik da han var omkring 1,5 år og han var meget begejstret. Superengageret lærer. Familieskolen kan klart anbefales :-)

Betina

Jeg har gået til fødselsforberedelse på Riget...som var familieskolen der stod for det...
Det var super godt! Dog savnede jeg et møde da vi alle havde født...

t

Gik til rytmik med min søn (6-9 mdr) på Nørrebrogade. SØD, dygtig lærer som havde gode og inspirerende ideer til lege og sang. Instrumenterne, bolde og lign. var store hit for de små.

Frederikke

Rigtig gode efterfødselshold/kom i form...

Ingrid

Rigtig hyggeligt at gå til efterfødselsgymnastik der - sød lærer og rare lokaler :-)