Skovbørnehaven Spanager

Img 5272 normal620
Skovbørnehaven Spanager
Baldersgade 8
2200 København N
Se kort
2-6 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

Spanager er en skovbørnehave med tilknytning til den Integrerede Institution Bifrost på Nørrebro.

Fokus ligger på fysisk aktivitet, udeliv og selvforsyning fra køkkenhaven. Men der gøres også plads til de mere stille og kreative aktiviteter.

Personalegruppen er blandet og repræsenterer forskellige typer, som børnene kan gøre brug af efter behov: Der er de lidt ældre med ro og overblik, de kreative, musikalske, kærlige og den unge, meget fysisk aktive medhjælper.

Køreturen til Lille Skendsved er lidt lang, men bruges aktivt til "rundkredsaktiviter": der synges, læses og gives fælles beskeder. På hjemvejen har de fleste brug for et hvil og lytter til historie.

Mine to børn kommer hver dag meget glade - og meget trætte - hjem.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Maja

Vi har to børn i Spanager skovbørnehave. Spanager anbefales varm herfra. Vores børn er trygge, i et godt socialt miljø. De elsker at bruge dagen på engen med deres venner og de helt fantastiske pædagoger. Busturen er godt forberedende til at kunne sidde stille, lytte, snakke og lære. Vores børn lærer altid rigtig mange sange, jokes og historier i bussen, som de genfortæller hjemme. Vores mindste pige bruger turen hjem til at tage en middagslur. Vores største pige holdt af at sove til middag nede på engen i et shelter med dyreskind og sovepose. Hver dag får jeg en besked og et billede fra den pågældende dag. Vi er meget glad for at have valgt Spanager til vores børn.

Sakena

En skøn skøn udflytter børnehave med et meget dejligt og omsorgsfuldt personale, der er en god blanding af både mænd og kvinder, unge som ældre.

Omgivelserne er natursmukke og det er rart som bybo-forældre, at vide min datter også får en god fornemmelse af naturen/årstiderne og ikke er bange for at træde på dræbersnegle eller rode i jorden.

Vi er helt trygge og sender vores datter afsted velvidende at hun kommer træt og glad hjem. Når vores søn bliver gammel nok skal han også gå i Spandager/Bifrost

Signe

Skønt sted hvor børn får lov til at være børn, og boltre sig rundt på en kæmpe grund med legeplads, bålplads, køkkenhave, egen kælkebakke/vandrutschebane mv. Min søn kommer hjem og fortæller om svampe, fugle, snegle og andre spændende ting, de har fundet og snakket om. Samtidig er der også tid til at tegne, lave perlepader, julepynt og andre kreative og mere stillesiddende aktiviteter. Kan varmt anbefale Spanager til forældre, der, ligesom vi, synes, at det er vigtigt for byens unger at komme ud og få frisk luft, motion og autentiske naturoplevelser.

Khanh

Vi har et barn i Spanager og har en ældre dreng, der lige er stoppet.
Vi er superglade for stedet og personalet. Dygtige og søde pædagoger, der lærer børnene en masse om naturen ved ofte at gå ture i skoven, børnene hjælper til med at så og høste i køkkenhaven, plukke frugter og bær og sylte. De lærer tidligt at snitte med rigtige dolke og hjælpe med at skære grøntsager og lave bålmad el bage.
Vores børn er stort set næsten aldrig syge. Der er få konflikter børnene imellem og de er gode til at løse dem selv pga læring fra de dygtige pædagoger.
Udover det naturmæssige aspekt, er der også plads til en masse kreative gøremål med at tegne, lege med perler, sanglege mm. Spanager er et stort og dejligt sted og vi giver vores varmeste anbefalinger. Kom og besøg stedet og oplev den gode stemning.

Nicolai

Vi har pt 2 børn gående i Spanager og en tredie der stoppede i sommers. Vi er meget glade for institutionen og til alle der overvejer en udflytterbørnehave, er der kun én ting at sige: Ring og aftal et besøg. Personalet er super søde og meget kvalificerede. Vores børn elsker deres børnehave og det gør vi også!

Camilla

Vi har to børn i Spanager og er meget glade for børnehaven. Der er god balance mellem tryghed og mulighed for at prøve sig selv af og blive selvstændig.
Der lægges vægt på god mad og selvforsyning :)