sundhedsplejersken.dk

Sp normal620
sundhedsplejersken.dk
Hauser Plads 32
1127 København K
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Et site for hele familien hvor man kan læse artikler om emnerne: børn, gravid, familie, leg, mad og udfordringer. Man kan skrive til sundhedsplejerskerne, læse andres spørgsmål og svar, og deltage i debatfora.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

SIden er som sådan OK, men der er bare mange af dem - denne adskiller sig ikke væsentligt fra andre, som jeg personligt synes er mere overskuelige (fx netsundhedsplejerske.dk)

Iben

fint nyhedsbrev og god til at søge info om diverse problematikker

Helle

Det er en anpartsselskab der står bag siden, nemlig www.sundhedsplejersken.dk Aps.

Det syntes jeg er et problem, at man i mine øjne prøver at skjule. Selv under siden "Om sundhedsplejersken" står der intet om anpartsselskabet. Som jeg opfatter det, ønsker man at få det til at ligne en offentlig instans der giver gratis og uafhængig rådgivning, hvilket det ikke er.

Jeg syntes ideen med sådan en hjemmeside er god, men siden eksisterer altså for at tjene penge, og den utrænede læser, vil i mine øjne, ikke være opmærksom herpå, fordi det er så svært at se på hjemmesiden.

Else

Hej Cathrine Kjærulff - som har skrevet den 3.7.2009, at du ikke har fået svar på et spørgsmål du har stillet til sundhedsplejersken.dk. Jeg er den som er ansvarlig for sundhedsplejersken.dk.
Man kan skrive til 20 eksperter direkte. Så kunne du ikke maile og fortælle mig, hvem du skrev til - hvornår? For hvis vi har et "hul" eller en fejl i vores system, så vil jeg rigtig gerne vi det. De 20 eksperter i panelet "Spørg os", de har svaret på mere end 250 spørgsmål, siden vi åbnede hjemmesiden for 5 måneder siden. Jeg håber meget, at du ser min kommentar og skriver til mig på: info@sundhedsplejersken.dk.
Hej fra
Else Guldager
Redaktør - sundhedsplejersken.dk
Sundhedsplejerske PhD

Pernille

Men ellers ved jeg da at jeg altid er velkommen til at kontakte min egen sundhedsplejerske, så det er jo også en mulighed :O)

Anonym

Det tror jeg også at de er, håber bare at min er en smutter!

Frederikke

Ej øv... De virker ellers meget seriøse.

Anonym

Ja koncenptet er super godt, men jeg har efter 10 dage stadig ikke fået svar på mit spørgsmål selvom de skriver at det er inden 5 dage.

Frederikke

Et rigtig godt koncept...

Anonym

Ideen er rigtig god, nu skal jeg bare have taget mig sammen til at skrive alle de indlæg og spørgsmål jeg har:-)

Pernille

Super fin ide :O)

Heidi

Et rigtig godt site som er godt at kende, hvis man er en børnefamilie der fra tid til anden har nogle ubesvaret spørgsmål vedrørende sine børn og familieliv.