Mette Lyck

Baby 3 normal620
Mette Lyck
Smallegade 26 B
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Super god fotograf.

Mette Lyck er født i Haderslev.
Uddannet i damekonfektionsforretning, senere uddannelse inden for sy- og tilskæring.
Ansat som assistent hos reklamefotograf.
Startede selvstændig som portrætfotograf i 1992. Først i Lyngby og nu på Frederiksberg.

Mette har fra 1995 vundet adskillige priser.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Vi har fået taget månedsbilleder det første år af begge drengen. Med den første var prisen helt fin, og hun havde god tid. Med vores søn nr. 2 var prisen skruet gevaldigt op, hun var ikke nærværende og det var meget stressende. Fortsatte kun fordi vi gerne ville have det samme billeder af drengene. Da året var gået var vi enige om, at vi ikke skulle have taget flere billeder der.
Ps. Min dreng ældste fik også taget et 5 års billede der, men jeg fik kun lov at vælge mellem 6 forskellige og han så helt forkert ud!

Josephine

Vi har benyttet os af hendes "Mit første år" fotografering som prismæssigt bestemt er inden for rimelighedens grænser og så har vi guldklumpen foreviget hver måned hendes første leveår.
Mette har en bestemt rækkefølge på opstillinger m.m., men vi oplevede, at hun var meget fleksibel og lyttede til hvilket udtryk det var vi ønskede for vores billeder.

Jeg kan kun varmt anbefale forløbet.

Sandra

Jeg har også fået taget nogle fine billeder hos Mette Lyck. Dog syntes jeg at seancen var lidt stresset taget i betragtning, at man betaler 699,- for den halve time det tager (og så har man ikke fået et billede endnu). Jeg kunne godt have brugt noget mere vejledning, inden jeg stod foran kameraet med barn. Så på trods af at det endte med, at jeg var glad for billederne, så kan jeg ikke frigøre mig fra tanken om, at de kunne have været bedre, hvis ikke det hele skulle gå så hurtigt.

Billederne er af høj kvalitet, men skal opfattes som kunst, da man ikke kan få en cd-rom med hjem, men altid skal bestille kopier hos fotografen. Det er lidt ærgeligt synes jeg.

Maria

Vi har fået taget billeder hos Mette Lyck jævnligt igennem de seneste par år af vores datter og har altid været tilfreds med både betjening og billeder. Hun er meget professionel og god til børn.
Kan klart anbefales selvom det selvfølgelig koster, men det er helt sikkert pengene værd.

Pernille

Hun tager nogle super gode billeder men er ganske enig i at pengepungen skal være i orden.

Camilla

Mette Lyck tager bare de mest fantastisk billeder, men hun er nok i den dyre ende til portrætbillederne af ungerne.