IKEA Taastrup

Intro279x279 normal620
IKEA Taastrup
Mårkærvej 14
2630 Taastrup
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Et Super slaraffenland når man skal handle møbler eller andet hustilbehør. Der er nemlig både billige priser og masser af plads og fornøjelser til børn. Lige ved hovedindgangen findes et legerum, hvor børn fra ca 3 år kan tumle rundt under opsyn, mens mor og far shopper, og i varehusets restaurant er der også en legeafdeling, der kan vinde et hvert barnehjerte. Børnemenuen står blandt andet på spaghetti med kødssovs - i økologisk udgave - og mælk.
Der er Ammestole, puslerum, Microovn og højestole nok til Alle.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

m

puha vi elsker ellers ikea men efter ombygning, not so much

Mette

For os er en tur til IKEA en hel udflugt. Vi har altid en eller flere bestemte ting, vi kører efter - og ender ALTID med en bunke oveni af dimser, legetøj og ting, som vi slet ikke vidste at vi ikke kan undvære.

Splinten morer sig kongeligt og selv om det strider mod alle sunde kostråd, så slutter vi (næsten) altid turen med en pølse til en 5'er!

stence

Må kan få mange gode møbler og ting til børn i Ikea. Min datter har mange ting derfra. Den er samtidig stor og rummelig, så ingen problemer når børnene er med.

Tina

kan da sagtens få tid til at gå ikea, men syns der er mange andre steder at få tingene efterhånden. men i ikea skal man en gang imellem

Nicolai Gøtze

Et super sted at finde gode ting til den lilles værelse. Han er især blevet glad for det lille køkken, som vi har købt til ham

Maria

Man kan altid finde noget man kan bruge i Ikea. Jeg har samtidigt fundet ud af at de på deres hjemmeside har lavet en form for tabel over travle tidspunkter. Smart når man har børn og de også skal med.

Pernille

Kan godt li at komme i Ikea - fornuftige priser og de har stort set det man behøver og kan forvente af en sådan forretning. Det er også et fint sted at have børnen med.

Anonym

Men de har et godt mad koncept til børnene..

Anonym

På en måde er jeg ret vild med ikea men så den anden side kan jeg godt få lidt stress over ikke at kunne finde rundt og at man skal gå en bestemt rundte for at komme ud.

Camilla

Mega stor - måske lidt for stor til min smag - forretningen er lidt uoverskuelig.

Henriette

velfungerende ikea som har en god størrelse

Tilde

Altid en besøg værd. Osse selvom man bare har brug for 1 time for sig selv i restauranten med mødregruppen, mens ungerne hygger sig i småland.