Legoland Billund | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Legoland Billund

Sk rmbillede 2013 09 19 kl. 11.06.33 normal620
Legoland Billund
Nordmarksvej 9
7190 Billund
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Velkommen til LEGOLAND®, stedet hvor kreativitet og sjov mødes! Oplev forlystelser, som børnene selv kan styre, spændende byggeudfordringer, en enestående blanding af interaktive forlystelser, rutschebaner, der kilder i maven, shows, der også involverer publikum og meget mere. Det er et land med overraskelser rundt om hvert farverige hjørne, livlig musik, både spøjse og utroligt vellignende modeller af LEGO® klodser og en chance for alle for at give fantasien frit løb. LEGOLAND gør familieudflugter ekstra sjove, da der er noget for enhver smag og alder og massevis af ting, som alle kan opleve sammen.

Større børn går direkte hen til rutschebanerne, som alle har temaer fra populære LEGO sæt. De vil også kaste sig over en workshop i det nye LEGO MINDSTORMS® Center, hvor de bygger og programmerer robotter til at løse forskellige opgaver.

Lidt yngre børn presser sig selv til det yderste for at hejse deres sæde helt op i toppen af Fyrtårnet eller få deres første kørekort i den populære Peugeot Trafikskole. Småbørn vil fryde sig i deres helt eget DUPLO® Land med en landsby, der er tilpasset deres størrelse, og som er fyldt med forlystelser, aktiviteter og skæg. Attraktionen Miniland, som er et absolut must i LEGOLAND, vil tryllebinde hele familiens fantasi med dens utroligt detaljerede og animerede skildringer af livet i genkendelige byer og områder. I hele parken lokker fristende restauranter, frodige landskaber og pletfrie stier familierne til at opdage flere eventyr, som venter rundt om det næste hjørne. Hvis vores park har et tema, findes det i din fantasi. Det er LEGOLAND, kreativitetens land!

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt