Spinderiet

Spin normal620
Spinderiet
Valby Torvegade
2500 Valby
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Lækkert shoppingcenter med masser af special forretninger.
Og mulighed for at varme flaske og pusle barn i rolige omgivelser, lækre sofaer til amning.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Mange gode forretninger og supergode pusle- og ammefaciliteter! Som helhed synes jeg dog at "centret" virker lidt upersonligt og koldt.

Der er flere forretninger (Inspiration og Søstrene Grene, bl.a.) hvor der kun er adgang via trapper, så man kan ikke komme ind med barne- eller indkøbsvogn. Synd...

Randi

Udmærket center, rart med ammeplads

Naja

Dejligt med et 'shoppingcenter' der er lige så meget udenfor som indenfor. Det giver mere plads til at løbe rundt, frisk luft, og så bliver man fri for at pakke børnene ud af alt vintertøjet.
Udvalget er selvfølgelig meget mindre end i Fields eller Fiskehelvedet, men det er desværre lige så mainstream - alle de store kæder og ikke mange 'skæve' og sjove butikker. Men det trækker helt klart op at det er så børnevenligt og at det ikke ligner alle de andre shoppingcentre i verden.

Sandra

Ammerummet er genialt. Jeg har været der flere gange indenfor de sidste 2 måneder og centervagten kommer ofte forbi og tjekker, hvem der sidder i rummet - og hvis det ikke er en mor med små børn, så smider ham dem ud.

Det er også utroligt godt tænkt med et lille toilet til de lidt større børn. Meget gennemtænkt med pusleborde mm.

Pia

Det "lækre" rum er ikke så lækkert mere. Var vild med det i starten og havde det gerne som pitstop, hvis den daglige gåtur gik i den retning. Men men men ikke mere. Der sidder ofte personer og hænger og rummet er ulækkert og nasset. Det er rigtigt ærgerligt, da det kunne være så godt :-/

Pernille

Mange gode forretninger og super lækkert med et rum indrettet til fx. amning. Min datter på 2 år synes det er fantastisk med det lille børnetoilet der findes der - der kan hun bruge laaaaaang tid :O)

Henriette

dejligt shoppested med mulighed for at shoppe i al slags vejr

Tilde

Lækkert shopping center, med alt indenfor rækkevidde,
Kvickly giver gratis thebolle til alle børn, og det lækre børnehjørne har microovn, sofaer, børnestr toilet, puslefaciliteter og en hyggelig stemning.

Og så er der en masse lækre butikker man kan shoppe i.