A.B. legetøj

Lege normal620
A.B. legetøj
trianglen 4
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

AB Legetøj er en lille selvstændig legetøjsbutik på Østerbro, København.
Har ligget på sin plads i 27år.

Vi har altid syntes at kunderne kommer i første række, og derfor bestiller vi gerne ting hjem fra udlandet, for at få jeres vare hjem.

Butikken har et kæmpe udvalg i filmfigurer, spil figurer, collectables , Starwars Merc mv. skriv endelig hvis i har nogen spørgsmål til bestilling mv !...

Vi har også stort udvalg i alle de kendte produkter så som, Lego, Brio, Playmobil, O-Balls, Sylvanian Familie, Star Wars, Petshop, Spiderman, Hulk, Toy Story, Pokémon, Magic, Yu-Gi-Oh, Bella Sara, Rubberbu, In My Pocket, Spil, Rollespils våben, Geomag og MEGET meget mere.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

ezra abraham

Så er der kommet ny facebook www.facebook.com/abtoys

Hvis i stadig ikke har gjort det så brug venligst 10 sekunder på at like min video på youtube, det betyder meget for mig og A.B. Legetøj http://www.youtube.com/watch?v=AU4_ENA5djg

Aina

Det tiltaler altid mig at komme i de mindre selvstændige legetøjsbutikker - der er altså bare en meget hyggeligere stemning...

Musse

Må bare lige igen lufte min store tilfredshed med deres venlighed og engagement. Unge gutter, der har styr på det. Meget tilfreds kunde. Vidste ikke det med Facebook, tak (:

maiken

Fantastisk butik med ekspedienter der virkelig ved noget om de ting de sælger. Man må gå og kigge og pille og man kan få masser af rådgivning om hvad man skal købe til børn i forskellige aldre. Hvis man er i deres facebook gruppe får man endda også 10% rabat.

Heidi

Jeg kender ikke nogen anden butik i byen som leverer en så god service som A.B. legetøj. De to unge mænd som oftest står i butikken kender ALT til legetøj og de kan altid lige finde den ting til 30 kr. som man står og mangler til børnefødselsdagen. Min søn på 8 og min datter på 4 kunne bruge en hel dag i den lille butik og jeg tror ikke engang at personalet ville have noget imod det. Når man træder ind ad døren kan man med det samme mærke at det her sted er noget helt særligt.

Musse

Som at træde ind i en anden tidszone. Fandt noget Brio fra min barndom ((: i original æsker og det hele. Fantastisk. Sød og dedikeret betjening. Og på trods af den trange plads var vores barnevogn hjertelig velkommen indenfor.

Natascha

Pudsig og nostalgisk legetøjsbutik centralt beliggende på Trianglen på Østerbro - selv foretrækker jeg/vi nok de store legetøjskæder, som er meget mere overskuelige ;-)

Anonym

Spøjs og lidt nørdet lille butik:-) Jeg var inden for at prøve at finde et bestemt lego star wars fly til min søn, flyet havde de ikke men jeg fik et lang foredrag om lego star wars som virkelig kom fra en kender;-)

Henriette

der er et stort udvalg for rigtige legebørn....men det er dog lidt en rodet affære og det kan være svært at komme til og egentlig se hvad de har