M/S Museet for Søfart

Sk rmbillede 2015 07 25 kl. 17.58.46 normal620
M/S Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1
3000 Helsingør
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Følg de skrånende broer ned i den gamle tørdok mellem Kronborg og Kulturværftet og træd ind i et underjordisk museum, tegnet af det verdenskendte arkitektfirma BIG, Bjarke Ingels Group.

Her møder du en farverig verden med stribevis af udstillinger, der fortæller om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer i fortid og nutid. Museets maritime samlinger udstilles i stemningsfulde og dramatiske udstillinger med store filmprojektioner på arkitekturen. Her kan du se, lytte og selv aktivt opleve den maritime verden.

Kilde: http://www.mfs.dk/da/om-museet/om-museet

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Johanne

I disse regnvejrsdage kan jeg varmt anbefale et besøg i Museet for Søfart! Jeg var der med mine to drenge (på 10 og 4 år) og deres kusiner og fætre før jul og det var en stor success. Museet er interessant for både voksne og børn ved at være virkelig interaktiv, man kan bl.a. føre et containerskibe til den anden ende af jorden og man kan få sig en rigtig sømands tatovering. Der masser af lyd og billeder til at beskrive livet til søs både i gamle dage og idag. Desuden er der god plads til at nyde udstillingen og der er også en hyggelig cafe. :-)