Trendsales.dk

Dao trendsales fragt 449 2 normal620
Trendsales.dk
Sct. Leonis Gade 5
8800 Viborg
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Sted for alle, der kan lide at købe og/eller sælge. Der er mulighed for at kommunikere omkring varene og forhøre sig om stand, kvalitet, størrelse osv og der er, som på alle andre loppemarkeder også tit mulighed for at prutte om prisen :-) Der er et smileysystem, der gør, at køber såvel som sælger vurderes efter en såkaldt "trendsaleshandel".

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Svenning

Den blå avis er bedre

stence

Super god hjemmeside at købe og sælge sine brugte ting og tøj.

Helle

Lidt for dyrt i forhold til dba, men til gengæld alle de lækre mærker

maria

en god måde at komme af med sine aflagte ting, og få lidt for det og så købe noget nyt(brugt).

Chris

uuuha en timerøver ala facebook.. på TS skal man bare huske at have pengepungen fremme og skabsplads klar.. man får klart købt mere end man sælger.. post danmark har så lagt en sænker på glæderne.. de burde sænke deres priser især med den ringe service de har..

Nicolai Gøtze

Vi har brugt stedet flere gange, når vi har købt tøj til den lille og alt fungerer bare efter hensigten. Det er ihvertfald muligt at gøre nogle rigtig gode handler og finde lækkert tøj. Stedet er et must for enhver børnefamilie

Nicoline

Jeg kan bruge tiiimer på Trendsales. Det er lidt for dyrt at bruge som sælger da man næsten skal betale for et VIP abonnement for at få glæde af siden, men jeg har købt utrolig mange fine ting til min søn.
Bare ægeligt at Pot Danmark har sat fragt priserne så højt op at en god handel kan blive mindre god når varen skal sendes :(

Iben

gode brugte ting, men lidt dyr nogle gange

Pernille

Det er super nemt at oprette annoncer og det er nemt at fremsøge det man måtte ønske at købe. Jeg bruger tit denne hjemmeside både til salg og køb, men kan godt synes det er træls med gebyr osv, men hjemmesiden skal jo betales.

Naja

Har bedre erfaringer med at købe end med at sælge. Ens tøj drukner meget let i mængden med mindre det er et helt særligt mærke eller man få fremvist det meget flot. Men har god erfaring med at købe nye, hjemmelavede ting som børnetøj og pynt. Har også købt vores baby autostol på trendsales og det fungerede upåklageligt - sælger leverede den endda på hospitalets parkeringsplads!

Maria

Dejligt sted og folk er seriøse. har kun god erfaring med handler herfrA!

louise

perfekt sted for os med alt for meget tøj der skal sælges hehe

Rikke

Min absolutte yndlings "butik"
Man kan finde alt mellem himmel og jord og somregel spare en del penge også.
Ungernes brugte tøj og div. fejlkøb bliver solgt på siden.
Jeg kan godt lide tanken om, at få rydet op og komme af med ting man ikke bruger, samtidig med at man undgår at smide det ud.
Det synes jeg, at der er en miljømæssig gevinst ved og så gør det jo heller ikke noget, at man får lidt for tingene, som man så kan købe nyt og større tøj til ungerne for.

Betalingssystemet Trendsales Handel er super smart, fordi man kan se pengene med det samme og ikke skal tjekke sin netbank flere gange for at tjekke om der nu er gået penge ind.

Smiley-systemet giver en vis sikkerhed for at folk behandler hinanden pænt og folkeregistervalideringen gør at man kan være sikkerpå at folk er dem de udgiver sig for at være og bor der hvor de har oplyst det.

Jeg er som sagt vild med sitet og kan kun på det varmeste anbefale det!

Betina

Super skøn side! Jeg sælger en stor del af Annas tøj gamle derinde... ;-) ...og får da også købt lidt engang imellem ;-)

Super godt at man skal vurdere folk! Så er de lige mere ærlige...

Eva

God side... Sælger nærmest alt mine pigers tøj derinde. Det er super smart man kan overføre pengene til ens konto igen!

Henriette

kan varmt anbefales der er mulighed for at finde børnetøj til billige penge og får solgt det tøj de vokser ud af.... og der er særligt mulighed for luksus køb til en selv

Helle

Jeg har solgt rigtig meget af min søns brugte tøj eller mine egne fejlkøb.
Skøn side, hvor man finde næsten hvad som helst.

Katrine

Stor TS bruger!!!
Har gjort mine bedste køb her og får solgt en masse selv derinde..

Natascha

Min favorit køb/salg/bytte side online. Her i nyere tid må jeg dog tilstå at jeg er begyndt at holde mindre af siden, men det har intet med folkene bag TS (som iøvrigt gør et fantastisk stykke arbejde) at gøre - det har noget at gøre med den stemning som der til tider hersker derinde, hvor folk sviner og svolver hinanden til over småting, eller prøver at gøre sig bedre end andre. For mig er det simpelthen et køb/salg forum - ikke et sted jeg er for at være social, så jeg gider ikke alt den snik-snak i krogene.

Tanja

Jeg elsker trendsales.Jeg sælger min datters gamle tøj hvis det er i god stand og så køber jeg noget nyt. Jeg har sparet mange penge derinde. Der sælges både nyt og brugt og det er ikke kun tøj, men faktisk alt folk sælger derinde. Jeg bruger siden rigtig meget.
Man kan dog også støde på nogle sure mennesker derinde, som giver dårlige smileyer for småting man kunne ha løst over mail og det er jo super ærgeligt, men for det meste har jeg haft gode handler.
Pas på det er en tidsrøver!!

Karina

Super sted at købe/sælge/bytte - ikke mindst børnetøj, som har det med at ligge og fylde, når det er blevet for småt... Hjemmesiden er dejlig overskuelig og nem at manøvrere rundt på og smileysystemet fungerer godt, så man har en god fornemmelse af, hvem man handler med. Siden bliver jævnligt fornyet og forbedret og i det hele taget synes jeg det foregår ret professionelt. Jeg har gjort rigtig mange gode handler :-)