Legoland Village

Sk rmbillede 2013 09 19 kl. 11.03.31 normal620
Legoland Village
Ellehammers Allé 2
7190 Billund
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Mindre end 500 m fra LEGOLAND® og med badelandet Lalandia Billund
som nærmeste nabo, ligger LEGOLAND Village Family-Hostel.

Vi bor i moderne og vel vedligeholdte omgivelser med havne-, by-
og bondegårdstemaer fra LEGO Duplo universet.

Et eventyrligt Family-Hostel med plads og frihed, klar til at tage
imod og begejstre børn og barnlige sjæle.

Velkommen her hos os!

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Jonas

min søster kommer for første gang til Danmark, med sine to børn, det vil være dejligt hvis vi tager til Legoland!

Nanna

Åh! Vidunderlig chance! Jeg vil så gerne vinde denne konkurrence fordi min 4-årige søn slet ikke taler om andet end LEGO-land! Han har endnu aldrig været der - og jeg ville så gerne give ham chancen for at prøve det. Og hvis det så kunne blive sammen med både mig, min mand og hans lillesøster, og vare i hele 2 dage, ville det bare udgøre alle tiders sommerferie i år :-) Krydser fingre og håber.

Nanna

Vi skal vinde denne konkurence, fordi vi eeeeeelsker LEGO og aldrig har været i legoland. Vi er en familie med tre børn nu og de to store fortjjener at blive forkælede eftersom de har taget helt fantastisk imod deres lillebror som blev født sidst i oktober.. De har lige haft fødselsdag begge to og delte med glæde deres fest med deres lillebror da han skulle døbes... Mine store børn er alberte marie på 4 år, som er helt vild med lego princess og Alexander på 6 år som er vild med alt LEGO!!! Vi forældre er begge studernede og derfor er det lidt småt med penge til ferier og det er da også allerede et par år siden vi sidst har været på en ferie, der ikke var hos farmor og farfar. Ved bare at dette ville betyde alverden for mine dejlige unger og ville ønske at vi havde midlerne til at gøre det hver sommer. Men men men der er 4 års studietid endnu!!!

erika

Økonomien er meget stram her hjemme til rejser og andrer forlystelser. Børnene fortæller at i børnehaven de andre børn skal til Afrika , Tyskland og Disneyland - vi ville bare være vilde glade at komme til LEGOLAND, fordi at vi har aldrig været der før, så de kunne også fortælle til sine kammerater i børnehaven om deres fantastiske tur. :)

Reza

Vi skal vinde, fordi vi har aldrig været i Legoland. Børnene vil blive meget lykkelige hvis vi får lov til at give dem denne fantastiske oplevelse. :)

Mette

Vi skal vinde fordi begge mine børn rigtig gerne vil til Legoland, og det samme vil de voksne!

nnn

Jotak det ville være pænt nice:)

Dorte

Fordi Legoland er en af de bedste forlystelsesparker i Danmark og for hele familien.

Vi krydser hvad krydses kan :-)

Margit

Wiii.... Darth Wader, og Lego pomfritter!!!
Det ville være en dejlig oplevelse for hele familien!!! ;)

pia volder

Det er flere år siden at vi har været i Legoland.Vi har aldrig prøvet at overnatte ved Legoland.Det kunne vi rigtig godt tænke os

kalyal

Jeg vil virkelig gerne give denne oplevelse til mine to børn. De ønsker virkelig en tur til Legoland og det synes jeg også de har fortjent. De har ikke oplevet meget sammen med mig de sidste to år pga. megen forandring i vores liv. Jeg har kæmpet med min kronisk sygdom de sidste to år og økonomien er ikke det bedste. Sidder med tårer i øjnene og håber på at vi vinder og den glæde det vil give inderst inde i en mors hjerte. Hvis vi vinder vil det virkelig betyde meget for mig og ikke mindst for mine to små engle og så kan mormor og morfor også tage med.

Tina

Billetter til Legoland

Det er nemt at finde
en forklaring på hvorfor vi skal vinde
Med en familie på 5
Kan økonomien være slem

Det er en skam
At økonomien er stram
Giv for søren
Den oplevelse til vores børn

Det er ret så trist
at alle vores penge bruges på mors gebis
vi må dog håbe det nytter
at hun får nye pløkker

Nogle af os har brug for på kroppen at få noget sul
så vi vil gerne grave efter guld
Selvom vi er nogle tosser
Er vi gode til at bygge med store og små legoklodser

Vi kan bygge en elefant
som er fantastisk elegant
den er helt i top
med snabel og hale kan andre ikke følge trop

Vi kan også bygge et smukt slot
hvor en konge være stolt
med spri og krone
og en prægtig trone

det ville jo være så skidt
hvis vi gik falit
så hjælp os med at få en dag
som børnene også i fremtiden kan grine af

Lad gevinsten i i år

gå til Tina Qvistgaard

Merete

Fordi vi alle i familien elsker Lego og Legoland

Nina

Sønnen har endnu ikke haft den glæde at besøge Legoland. Mon ikke et gavekort i hånden kan hjælpe ham med at overtale sine forældre :)

Lise

Vi vil meget gerne vinde, da vores søn på 3,5 år er helt vild lego - og det skal være "rigtig" lego nu - ikke duplo (det er jo for små børn, efter hans udsagn:-) Han har allerede fortalt, at han elsker Legoland - selvom vi endnu ikke har været der. Og hvis vi vinder, så skal mormor & morfar selvfølgelig med!

Raul

Jeg lovede mine børn, vi vil gå i år!

Mette

Vi vil virkelig gerne vinde, da vi er en sammenbragt med 2 bør hver og 1 fælles barn. Det er virkelig dyrt at tage på ferie sammen og et hvert tilskud kunne være dejligt.
Vi trænger til at komme lidt væk og hygge os. Hverdagen har været lidt hård med megen sygdom og en lille baby, der har haft problemer med maven. Det at kunne blive rystet lidt sammen igen, ville være godt for os, da det hele hurtigt går op i logistik.
Jeg elsker min mand højt, men tiden til ham/for ham, har været meget sparsom.

Katie

Hejsa, jeg vil gerne vinde fordi jeg har 2 små børn som elsker legoland og min mor rejse herover til Danmark fra Australien til at holde ferie med os. Og hvis vi vandt vil vi selvføglelig tage hende med til Legoland!

Brian

Vores tre børn ææææælsker Legoland og eftersom deres forældre begge er studerende og planlægger sommerferien i det dejlige danske land, ville det være en dejlig overraskelse for børnene at give dem en tur til Legoland. Det kunne nemt tænkes at vi vil udvide ferien i det jydske med en roadtrip :)

"kun" 4 stjerner, den 5 kommer sammen med flere positive konkurrencer.

Vibeke

Vi skal vinde, da vi aldrig har været på ferie med vores snart 7-årige dreng, der er fuldstændig bidt af Lego og ikke taler om andet end at komme til Legoland til sommer, hvor han også har fødselsdag. Det ville være den vildeste gave at kunne give ham og opleve ham opleve Legoland.

Gitte

Fordi hele familien elsker LEGO; fordi vi bor i USA og amerikanske farmand har elsket LEGO og drømt om at komme til Legoland siden han selvvar dreng, og fordi både han og ungerne drømmer lige så intenst om det nu.

Jeanette

min datter på 1½ blev den 10. februar 2014 indlagt på hospital i 3 uger til strækbehandling af begge ben pga. sent opdaget medfødt hoftefejl. efter de 3 uger fik hun sat sin hofte på plads og skal have gips på begge ben og hen over hofterne i 5 måneder. det er en sej tid, hvor jeg har måtte tage sygeorlov fra arbejdet. Det er ikke så meget vi oplever i hverdagen da vi er lidt begrænset af at hun ikke kan komme så meget rundt som før. Hun er dog en sej lille størrelse der tager det meste med et smil. hun har også en storebror på 3½ som har taget det hele flot men som til tider er blevet lidt forsømt. vi elsker alle at lege med lego og det vil derfor være skønt at kunne slutte dette forløb af med en tur til legoland og slappe af og hygge.

Anne-Mette

Vores familie går en hård sommer i møde, da min mand og børnenes far skal i kemoterapi.
Alle vores sommerplaner er aflyst og det ville være fantastisk, at hele familien kan, når det hele forhåbentlig er vel overstået, give den fuld gas sammen i Legoland. Vores piger er 4 1/2 og 2 og de vil begge elske Legoland og nyde det - når vi alle 4 er samlet igen og far igen har det godt. Vi vil så gerne give dem nogle gode oplevelser efter den hårde sommer - så de igen kan mærke alle livets glæder.

dorte

Det ville da være alletiders oplevelse at kunne dele med børnebørnene og deres forældre. Lego er jo noget ALLE børn kender til og tænk sig, hvis jeg blev den heldige, der kunne overraske, ikke alene med en udflugt, ikke alene med en FERIE, nej sørme om jeg ikke også kunne overraske med, at der findes et helt legoLAND :-)
For mig vil det være en fryd, at se betagelsen og overraskelsen i deres små ansigter :-)
Jeg HAR jo været der og ved hvad der venter dem.
DERFOR syntes jeg, at jeg skal vinde :-)

Karin

Vi kunne godt bruge en tur til Legoland:) Jeg er desværre blevet arbejdsløs, så der er ikke råd til det helt store, når vi er 5 der skal afsted. Derfor ville det være skønt for vores børn at få sådan en oplevelse:)

Ineta

Vi skal vinde fordi ingen af os har nogensinde været i Legoland, Disneyland, Lalandia eller andre legelande (undtaget Tivoli og Bakken). Min mand og jeg kunne prøve hvad vi missede i vores barndom - at have det sjovt i et stort legeland, og min søn kunne få lov at opleve LEGO universet i den store skala. :) Kunne være rigtig dejligt for os alle tre og vi kunne måske tage farmor med :)

Julie

Med Lego bliver de vildeste ideer realiserbare . I Legoland kan man blive en aktiv del af fantasien. Derfor håber min datter (5 år), mand og jeg at vinde billetterne.

Theresa

Det ville være dejligt at få denne oplevelse med vores 2 børn. Det ville vi kunne leve højt på længe:-)

Marin

Ville godt nok være en dejlig sommerferieoplevelse - mine to lego-gale drenge ville elske Legoland, derfor skal vi vinde!

suzane

der har været så meget sygdom i den her familie, og nu er der måske lige luft.......så vi kan komme en tur ud af huset, med hele familien.
hvor ville det være skønt at opleve børnenes glæde over Legoland og sove i en hytte ....ikke hjemme eller på hospitalet ......vi drømmer og håber

Karina

Som alle andre, kunne vi også godt bruge en dejlig tur til Legoland, vi har aldrig været der før.
Begge vores børn ville blive super glade :-))))

Vi krydser xxx ;-)

Camilla

Håber på at være den heldige vinder af en tur til Legoland, så min lille familie kan få sig en dejlig oplevelse! :-)

Anna

Hvorfor skal jeg vinde? Enlig mor på SU = travl hverdag; endnu mere hektiske eksamensperioder og ingen luft i økonomien til den slags sjov og ballade, der koster penge. En tur som denne med overnatning kunne give tiltrængt tid og ro til en stor oplevelse for både mor og datter. Og hvis præmien er til flere personer, ser det ud til, at jeg endda kunne invitere min studiekammerat med, som også er nyskilt enlig mor :-) Kort sagt: Vi ville danse på bordene af glæde!

B

...fordi solen skinner, det er forår og fordi vi aldrig har været i legoland og synes det kunne være sjovt at opleve. Kærligst, Casper& Birgitte + Laura & Kaya

Christina

Kære børn i byen,

Synes dette bliver en meget 'uheldig' konkurrence, (i stil med 'hvem fortjener det mest'/hvem har været ude for noget dårligt). Hvis I endelig ønsker at lave en konkurrence med disse kriterier (ikke at I specifikt skriver dette i Jeres mail), synes jeg i stedet at I burde lave en konkurrence hvor man kunne nominere nogen som fortjener en tur i legoland.

Maureen

Dette we vores lille historie : i torsdags D. 27.03.14 , fik jeg den bedste besked ever , jeg var sygdoms fri.. Jeg har de sidste 3 år lidt af en sjælendt og meget irriterende sygdom: Sarkoidose , denne sygdom har domineret næsten alt i mit luv de sidste 3 år. Har været alverdens blodprøver, undersøgelser, fået stukket kamera og ting og sager i min krop, scanninger og ikke for at tale om to operationer for at udelukke kræft.. Jeg vil sige jeg er kommet stærkt igennem forløbet , og hel på den anden side . Jeg valgte livet ig min familie , valgte at fornægte sygdommen og leve fuldest .

Jeg spiste min sygdom væk i , tå mad, juicer næsten alt jg spiste , svømning og de små glæder . Forandringer gav pote i sidste ende . Min datter blev meget mere glad og jeg fik mit overskud tilbage og var ovenpå for første gang i meget lang tid . Vi har ledig været tættere som en familie og gladere ;-D

"Din sarkoidose er brændt ud, dine blod % er normal , og alt fungere og er stabilt, det er et mirakel" fattede det ikke .. Nu ligger verdenen for mine fødder og er SÅ klar til at erobre den ❤ vil vinde en ferie til ære for min dater som har været min solstråle igennem hele dette forløb hun fylder 5 D. 22 april , verdens stærkeste og modige pige❤ som har klaret sig så flot selvom hendes mor har lidt "væk"

Rigtig flot og dejlig dag derude , ONE LOVE❤❤❤

maria

Inde i min mave, ligger en lille gave
en lillesøster vi venter os spændt
hun endnu for os er ukendt.
hendes storebrødre med glæde venter
på at hende søster vi "henter"
måske vi kunne fordrive tiden
med at udvide vores LEGO-viden
for ventetid, for børn kan være svær
-så lad os ta´ i LEGOLAND til "byg og lær" :)

Jeanet

Vi ELSKER Lego og har aldrig været i Legoland sammen!! :o)

Celia

Det kunne være så skønt at vinde en tur til Legoland og et ophold i Legoland village.
Jeg har en søn som simpelthen elsker alt hvad der har med LEGO at gøre og det ville være en kæmpe oplevelse for ham at komme dertil. Derudover har jeg en veninde som for nyligt er blevet skilt der har to skønne unger og de skulle selvfølgelig inviteres med på denne tur og få del af festlighederne i Legoland :-)

Lara

Jeg ville rigtig gerne vinde turen til LEGOLAND - idet ingen i familien har prøvet det endnu :-D
Hverken jeg, mine sønner - Noah på snart 3 år og Mathias på snart 8 år - eller deres mexicanske far :-)
Så for os ville det med garanti blive en storslået og fantastisk oplevelse, som vi vil mindes i mange år fremover!
Der er 5 år imellem ungerne, så der er mange leg, de ikke helt kan enes om, men man ved altid, at de kan få sig en hyggelig brødre-legestund sammen, hvis det drejer sig om Lego ;)

Nanette

Vil så gerne vise min lille familie legoland, fordi jeg selv kom der som barn med min familie.
Min mand som er 42 år i dag, har aldrig været der og vores søn Mikas som fylder 5 år d.13/04, har heller ikke været der før, og han ELSKER bare LEGO.
Har alt i LEGO starwars og LEGO City.
Så det ville være et klart hit at vinde sådan en tur.
Desuden holdes sommerferien i DK i år, så ville jo være fantastisk at holde noget af den i Legoland.

Gitte

Det ville være en kæmpe oplevelse for ungerne på 3½, 6½ og snart 8 år. Elsker deres måde at værdsætte ting på - både hvad vi som forældre gør men også hvad andre gør.
At give dem en oplevelse i LegoLand med både overnatning OG indgang i parken ville være så stor en fornøjelse for dem og også for min mand og jeg

Karen Deibjerg

LEGO er for hele familien - alle tre unger elsker det (1+5+8) og vi voksne elsker, at de elsker det - for så får vi lov til at lege med LEGO igen:-)
Og LEGOland er bare et sted, der altid er fantastisk at komme til!

kamilla

Hvor ville det være fedt at vinde!
Vi er vilde med LEGO og ville så gerne opleve Legoland igen. Det ville være en dejlig overraskelse til mine børn at de kan prøve at kunne sove som sørøvere om natten og lege guldgravere om dagen - lige noget for min pige på 3 og min dreng på 7.

Katrine

Alle i familien er Legofan, alle vores børn (og voksne :-) elsker Lego, og der bliver leget både med Duplo, Friends og alt det "gamle lego". En tur til Legoland vil være et hit for hele familien.

Anna

Oskar bygger sin fantasi ud i Lego og har fået spundet alle de mange eventyrlige legoverdener sammen til sit eget. Legoland er alt det plus tivoli i et, og vist efterhånden så stort at man skal bruge en hyggelig overnatning imellem for at kunne nå alt det sjove.. Samtidig er Legoland en del af vi voksnes minder fra da vi var små.. En super speciel ferieoplevelse for både Oskar, lillesøster og mor og far..

Rikke

Fordi mand og søn elsker LEGO og især sønnen kan få timer til at gå med at små i Mini-land og kigge på tog og biler. Fantastisk sted med masser af underholdning for børnene

Karen

Min søn elsker Lego og er vildt fascineret af Legoland selvom han ikke har været der. Det ville være den perfekte fødselsdagsgave at kunne overraske ham med, at vi skal noget mere end at besøge mormor og morfar i sommerferien:)

Astrid

Mine skønne piger - Leonora og Margrethe - vil elske at komme i Legoland. Vi har aldrig været der, så det vil være stort for hele familien :-)

mette

Vil gerne give mine to piger en oplevelse for livet. De har begge alderen til at synes at Legoland er et hit.

Alexandra

Fordi jeg nu er mor på su og sommerferien bliver i Danmark i år! Og vi vil så gerne til Legoland!

Stinne

Mine 3 unger elsker Lego :-) Vi vil meget gerne have muligheden at besøge Legoland og have god tid til at opleve det hele.

karina

vi har bare brug for at komme lidt væk hjemmefra og få en fælles oplevelse. vi er ikke gode til at prioterer det i vores kalender. men hvis vi vinder her vil vi få gjort noget ved sagen

Karina

Legoland
Legoland
Alt andet er vand
ved siden af.
Alle har en go' da'.
Miniature
legeland og by'r.
Solen skinner klart
vi må af sted i en fart
til Legoland!
Og næsten "hjem til Aarhus, hjem til dig Aarhus, ja ja" :-)

Flyttede fra Aarhus til vores hovedstad sidste år, så kunne være fedt at komme næsten "hjem til Aarhus" og i Legoland ♥ Hurraa og god dag til alle!

Fie

Vi skal vinde, fordi vi trænger til noget familie hygge!!

Rasmus

Mig og min kæreste gik fra hinanden for et lille år siden, og mine to børn på 7 år trænger ærlig talt til en positiv oplevelse.

Louise

Vores datter på 5 er netop blevet storesøster, og kunne i den grad trænge til en tur med fokus på hendes ønsker - drømmen lige nu er netop en tur i disneyland eller Legoland, desværre passer det bare ikke forældrenes pengepung :-/

Lone

Min datter på 7 år og jeg har aldrig været i Legoland, og det står højt på ønskesedlen. Hun elsker LEGO, og det kunne være fantastisk at give hende en særlig oplevelse, inden hun bliver storesøster til efteråret.

Jytte

Min datter er studerende og får kun SU, så det ville være herligt hvis jeg vandt og vi kunne invitere min datter og mit barnebarn på en tur til Legoland. Hun er helt vild med at bygge med Lego, det er mormor også <3

Sanne

Det ville være helt fantastisk hvis vi vandt. Min store pige bliver 5 på tirsdag og elsker LEGO, det står øverst på ønskesedlen (med en lang liste nedenunder med alt det hun allerede har). En tur til Legoland vil være en helt igennem perfekt tur for hende og forældrene (som er lige så glade for det som hende

Rebekka Vibe

Fordi det vil blive en uforglemmelig spændende rejse ind i et LEGO-eventyr, som børnene aldrig har prøvet før.

Fordi jeg netop har læst "Miraklet i LEGO" og er blevet overrasket og forundret over LEGOs store potentiale.

Fordi vi elsker oplevelser sammen, som familie, som skaber minder.

Rikke Friis

Fordi vi gerne vil vinde :-) Vi kunne se Legoland for første gang, og få kombineret besøg til venner og familie vi ser alt for lidt.

Rikke

Ville være skønt med en familietur til Legoland - der, er der noget for enhver!
Mine børn har endnu ikke haft fornøjelsen, så det ville være en fantastisk oplevelse.

Lena Skov

Det ville være STORT at vinde sådan en opbyggende oplevelsespakke (vores første som familie) - både til glæde for børnene og os voksne. Vi har bunker af minder med de farverige klodser fra vores egen barndom, og det skal vores børn også have! Denne præmie ville hjælpe det godt på vej

Tina

Jeg har ikke været i Legoland siden jeg var barn, og min datter har aldrig været. Jeg kan stadig huske, jeg tog kørekort og vaskede guld. Den fantastiske oplevelse vil jeg gerne, at min datter også får.

Pia A.

Det ville være helt fantastisk at kunne tage mine 2 børn med på sådan en tur. De fortjener klart en belønning, nu hvor jeg sidder og knokler løs med en bachelor, da jeg afslutter min uddannelse til juni. Dette ville være prikken over i'et og gud hvor de fortjener det :)

Vi var i Legoland sidste år, og det var en fantastisk oplevelse ...

Vivian Rosamunda Laurine

Min søn bliver 18 år i Maj og det kunne være den mest fantastiske overraskelse at give ham en overnatning i Legoland dammen med hans 2 søskende og moderen her , hvor vi bare kunne være fjollede og nærværende og nyde at være i en verden fuld af leg . For vi bliver aldrig for gamle til at lege.

Marianne

Sådan et ophold ville være lidt forsødende, ovenpå en del hårde år med sydom dødsfald, flere operationer med vores mindste på nu 2½ år, m.m. Og så selvfølgelig fordi Legoland er et skønt sted at besøge for både store og små :-) -

Nina

Benjamin vil elske at kunne invitere sin fætter og kusine på weekend i LEGOLAND. De har alle 3 LEGO indenfor deres aldersgruppe (Friends, Chima og Duplo) og selv LEGO's apps er installeret på iPhone og iPad og er de spil der spilles oftest.
De 3 børn ville elske at kunne overnatte på Lego-hotellet, se hvad man kan bygge af legoklodser og ikek mindst prøve de forlystelser der er - det vilel være en uforglemmelig weekend. Vi håber på at vinde...

Gry

Vi elsker lego i vores familie, vi leger med lego til morgen, til middag og vi leger med lego til aften. Hele weekenden og hvis vi kunne komme til det, også i børnehaven, skolen og på arbejdet, og nogle gange i søvne... Vi ELSKER lego! Det ville ikke bare være en fest for alle børnene i vores familie, lige fra 3 til 45 år, at komme i lego-land, det ville være paradis på jord, og en oplevelse vi kan leve på, og bygge på, længe!

Anne

LEGOland er en del af danske børne kulturopdargelse, husker stadig fascinationen da jeg som helt lille så miniature legohusene og landskaberne for første gang. Mine piger på 6 og 9 år har endnu ikke været i Legoland - det er i den grad på tide :-)

Rikke

Min søn, Charlie, er fuldstændigt bidt af en gal Legoklods. Han leger ikke med andet end Lego og interesserer sig heller ikke for meget andet. Jeg ville elske at tage ham og hans bedste ven som er flyttet til Bornholm med til Legoland og gå i amok i Lego og leg for en dag. Men når jeg læser Jeannie Farnæs grund til at komme afsted synes jeg hun skal vinde. Selvom jeg også godt gad vinde men altså...

Jeannie

Jeg er en enlig mor til 3 drenge, en på 13 år og 2 på 7 år. De har aldrig oplevet at komme på ferie, da pengene ikke har været til det. Derfor vil sådan en oplevelse skabe stor glæde. Vi vil tage en rigtig god ven med hvis vi skulle være så heldige at vinde :-)

naomi

Vi har aldrig været der, så det det kunne blive en ny hyggelig oplevelse

Lorry

For næsten 10 år siden var jeg i Danmark første gang. Jeg besøgte Legoland med en dansker som skulle blive min mand et par år senere. Nu har vi to piger, på 3 og 5 år, og de har aldrig været i Legoland selvom de elsker Lego klodser, Lego filmen, Lego spil, osv.

Christian

Vi er en familie på 4 personer. To drenge på henholdsvis 2 1/2år og 3 år. De er vilde med lego, det være helt fantastisk at kunne overraske dem med så stor en oplevelse i legoland.

Mvh Christian

Pernille

Hej. Legoland og hotel-ferie/weekend ville simpelthen creme-de-la-creme for Alexandar på 9 år og Thea på 6 år. Alexandar taler meget om at tage kørekort og prøve den nye forlystelse der reklameres for.

Claus

Hej vi er en familie på 5 personer, mor med 2børn en pige 4år og en dreng 6år som har en mormor og en morfar som godt kunne tænke sig en tur i Legoland, det ville virkelig være en oplevelse da vi elsker at lege med lego
Mvh Claus

Mette

Min ældste søn på 12 er til stadighed en LEGO-dreng. Hans ønske for fremtiden er at blive "LEGO-arkitekt", men hans drøm om en overnatning i LEGO-land er endnu ikke gået i opfyldelse. Lillebror og jeg vil nyde at se ham i sit rette element :-)

Elva Møller

At bo i Legoland vil min søde datter bare total elske. Jun er fuldstændig pjatter med Legoland og hvis det stod til hende var vi der hver dag de har åben. :o)

Mira

Vores søn på tre år er lige kommet gennem et længere sygdomsforløb efter at have fået konstateret kræft. Han har i denne periode været snydt for rigtig mange glæder og har i den grad fortjent at komme en tur til Legoland!

Teresa

Mine unger var sidste år i Legoland for første gang, men Hugo var præcis en halv centimeter for lav til Dragen, og han spørger hver dag, hvornår han er stor nok (hvilket han jo var en måned efter) og hvornår vi skal afsted. Så vi er SÅ klar på at tage afsted....

Dorthe

Vi har aldrig været i Legoland og min datter på 8 år er begyndt at plage om det, havde aldrig troet at hun ville plage om det, da vi har prøvet en hel del andet. Men det er åbenbart en stor ting i klassen og de fleste har været der. Så nu er det, det største ønske til sommerferien :)

Tina

Vores to drenge på 4 og 7 har stadig til gode at komme til Legoland. Hvert år har vi fået masser af de gratis børnebilletter til Legoland, og det er rigtig svært for børn i den alder at forstå at to børnebilletter til Legoland ikke helt er det samme som at man faktisk kommer i Legoland. Men snart skal det være, for det skal de ikke snydes for, og helst mens de stadig har en alder, hvor de kan blive begejstrede over det fantastiske univers. Så selvfølgelig ville det være perfekt, hvis det lige var vores familie, der kom af sted.

Christina

Min lille søn elsker Lego, men har endnu ikke været i Legoland. Hans 2 søstre har fortalt livligt om det, så det kunne være skønt at komme afsted hele familien og få en fælles oplevelse

Medde

Det ville være en skøn oplevelse for både store og små Lego-entutiaster. :-)

Sigga

Husker stadig Dronning Titanias slot og at man skulle være stor for at få "kørekort" i Legoland. Jeg var i himlen, dengang selvom jeg var for lille til kørekortet. Min dreng vil elske hele universet og er vidst stor nok til at få kørekort ;-)

Anne

Hvorfor det lige netop skal være os? - Det ville have været så meget nemmere at svare på hvorfor det skulle være alle mulige andre. Det skal være os fordi jeg ønsker det samme for mine børn som for alle andre børn. En barndom fyldt med kærlighed, tryghed, sjov og dejlige minder <3 En tur til LEGOland vil uden tvivl blive en sjov oplevelse og et dejligt minde for os alle.

Mie

For at give mine to skønne piger en helt speciel oplevelse, de ville elske Legoland! ☺️

Thea

Efter at vi er flyttet fra Jylland til Kbh har vi i dén grad forsømt Legoland, hvilket vores ældste ofte påpeger. Så det ville være skønt at tage hele familien med en tur derover. Det vil altid være hele vores families yndlingsforlystelsespark! Vi elsker det sted!

Jytte

To drenge på 5 og 7 som både gennemlever ninjago fase, chima fase og City fase, og som stadig synes det er et hit at komme i kiosken efter 2 stykker tyggegummi kunne vist godt tåle at få opgraderet deres ambitioner ;-)

Rikke

Min mand og jeg har lige været igennem en krise hvor vi var tæt på skilsmisse og det har sat sine spor på vores familie, ikke mindst vores drenge på 2,5 og 5 år. Vi er nu på vej videre sammen som familie og kunne rigtig godt bruge noget hygge og kvalitetstid i fantastiske Legoland.

Annette

Min dreng elsker lego... bygger bygger bygger og bygger, hvis han ellers ikke lige ser en Ninjago film eller spiller et LEGO spil.... men, har aldrig været derog drømmer højt om det, lige som hans mor, som heller aldrig har været der :)

Jeppe

Min kone og jeg har begge været i Legoland som børn. Nu har vi 2 børn sammen, som vi ville elske at grave guld i Legoland med.
Det ville være fantastisk at kunne give dem dette. Hvis ikke, får de bare den sædvanlige tur ned med skraldeposen. Det kan de så godt lide.

Mia

Hvor ville det være fedt at vinde. Vi er vilde med LEGO og ville så gerne opleve Legoland. Tænk at kunne sove som sørøvere om natten og lege guldgravere om dagen - lige noget for mine drenge.

inger lise

Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg omgående invitere min datter og svigersøn og deres to dejlige unger, Anna på 4 år og lille Anton på 9 mdr. med. De unge skal giftes her d. 10. maj og har ikke råd til ret meget andet end bryllup indeværende år - ferie kan der da slet ikke blive tale om! Så det ville være dejligt at kunne overraske dem med en tur i Legoland Village!

Mette

Min mand bruger al sin tid på at få sin nye virksomhed op at køre. Vi trænger til at være sammen som familie uden at tænke på arbejde:-)

Louise

Vi har endnu ikke været i Legoland, og det er et kæmpe ønske fra vores to børn.

Rie

En tur i LEGOLAND og bo i "LEGOLAND" ville være den største oplevelse for min søn Viktor. Han er så glad for LEGO - han kan sidde flere time alene på sit værelse og lege med de små mænd - det er så hyggeligt at se.
Så håber i vil hjælpe med at gøre en dreng på 5 år mega glad og give ham en kæmpe oplevelse. Er også sikker på at farmand og lillesøster vil synes om en skøn familie tur.

charlotte

Da vi sidste gang var i Legoland lå vores mindste i maven og vores ældste var 1,5 år. De har i flere år efterlyst at komme afsted, derfor ville det være skønt at kunne give dem oplevelsen, og endda med en overnatning;)

Louise

Hvor er det bare en fed præmie, tænk at kunne få to dejlige dage i LEGOLAND og en overnatning, tør slet ikke fortælle mine tre børn at vi deltager i konkurrencen.

Tanja

Det ville være det sejeste, at sove som pirater om natten og lege med LEGO om dagen.
Har to piger, der er vilde med LEGO. Den mindste med duplo og den store med LEGOfriends. De ville begge falde bagover af glæde hvis de kunne få lov at opleve en sådan tur. Vi har aldrig været i Legoland, så det ville helt klart være det vildeste hvis vi vandt.

Trine

Sådan en tur ville være en tur hvor vi kunne være rigtig sammen som familie. Vi har en søn på elleve og en datter på seks, og det kan være svært at finde oplevelser som henvender sig til begge. Men hvis der er noget de begge kan lide så er det Lego. Det ville være den perfekte familietur

Kristine

Vi er en familie med tre børn på 10, 6 og 3 år. I Legoland er der noget for alle så det ville være en super oplevelse at give børnene og en dejlig mulighed for at gøre noget hele familien sammen :-)

mette

Åhhh det ville bare være så skønt med en tur i Legoland for min familie. Vi har 3 børn i alderen 3-9 år og de er alle glade for LEGO. Vi taler stadig om vores sidste tur for 3 år siden i legoland.

Marianne

Som så mange andre børn, ville mine 2 også blive ellevilde med at komme i legoland. Efter vi var inde og se Lego filmen, leger vores dreng på 5. lego City, det meste af tiden. Så det ville blive en fantastisk oplevelse for ham.

Rikke

En tur i Legoland hører sig til hvert år og vi bruger en hel dag med sjove ture - kigge film - LEGO byggeri og ser Indianere - spiser is og hygger :). Vi håber på at komme afsted igen i år - for første gang med lille manden :)

Bolette

Mikkel har kun ønsket sig Lego siden han var 3 år. Det er det bedste legetøj i hele verden. Vi leger med det hver dag og der er ikke den ting der ikke er blevet skilt ad og samlet mindst 20 gange.

Han har to kammerater der jævnligt kommer på besøg og leger med Lego. Da han desværre er enebarn ville det være den vildeste oplevelse hvis han kunne invitere Legobanden på tur og fejre hans 6 års fødselsdag samt deres kommende skolestart. Mor og far er ok - men det er bare noget andet at dele en sådan oplevelse med jævnaldrene kammerater.

Vi elsker Lego, vi elsker at lege og vi vil gerne takke Børn i Byen for nogle fantastiske tilbud der gør at vi kommer ud af fjerene og får oplevet en masse ting.

Nicoline

Jeg er selv blevet snydt for en tur i Legoland som barn, og vil stadig gerne opleve det. Nu er min søn 3 år, så jeg tænker at jeg endelig har en undskyldning for at tage derover som voksen ;)

Heidi

jeg har en søn på 7 år som har været vild med Lego siden hans 3 års fødselsdag hvor han fik sit første sæt rigtige Lego. Siden da har han ønsket sig Lego i fødselsdagsgave og julegave hvert år - så han har efterhånden en meget stor samling.

Når han bliver stor vil han arbejde med Lego.

At rejse til Legoland og overnatte der, vil være en fantastisk oplevelse for ham.

Lene

Ville bare dejligt at kunne tage min datter og hendes to børn med , hun er lige blevet alene med dem og er igang med Sygepleje uddannelsen så hun er på su og der ikke råd til så meget , og så ville det være dejlig at opleve det sammen med dem . Lene Kristensen

Jeanett

Fordi jeg vil elske at se min dreng og mands øjne stråle om kap med solen mens vi oplever alt hvad Legoland har at byde på☀

Bettina Baggers

Vi trænger virkelig til ferie efter bl.a. sygdom og et travlt semester på Syddansk, og Legoland ville være et eventyr :-)

Malene

Min kæreste og jeg, ville elske at tage hans skønne datter med i Legoland.
Hun elsker sin KÆMPE kiste fyldt med Duplo, og inddrager dublo dyrene i stort set alle lege vi leger herhjemme :) En weekend i LEGO'ens tegn, ville være det største hit - for os alle tre!
Vi er begge studerende, og har ikke alverdens penge at planlægge finurligheder for. Vi får udnyttet den tid vi har sammen, på aller dejligste vis - eneste minus er, at der er for lidt af den :)
- En weekend i LEGOland ville dog, uden sammenligning, være en kæmpe gave for os - et minde legofamilien kunne leve på længe :)

Vi krydser fingre :)

mette

Vi er en familie på seks og håber at kunne dele denne oplevelse med hinanden da vi virkelig trænger til samvær. I efteråret var vores datter meget alvorlig syg hvilket har sat sine spor i hele familien. Vi var meget splittet og de andre tre børn blev passet mange steder for at vi kunne være på sygehuset. Hun er nu godt på vej til at blive rask og det vil være en fantastisk berigende oplevelse for os at få sammen som familie.

Maria Eva

Jeg synes bestemt at vi skal vinde fordi Legoland er et fantastisk sted, der kan overraske og fornøje mennesker i alle aldre. Det ville være helt vildt luksus ovenikøbet at overnatte der.

mie

Fordi jeg gerne vil forkæle mine 2 drenge inden de snart får en lillebror.. lidt kvalitetstid og forkælelse til os alle inden familien bliver større. ♥

Christina

For mange år siden tog min mor mig med i Legoland . Det var en bittersød oplevelse, mest af alt fordi jeg dagen forinden havde forstudet mit knæ på den nærliggende campingplads hoppepude. Trods smerter i knæet og ventetid til de diverse forlystelser var oplevelsen i Legoland fænomenal . Havde altid elsket at lege med LEGO, at konstruere og hele tiden finde på.

Er Idag mor til Aksel på 3 og Carl på 0. Carl vil måske ikke få det fulde ud af Legoland, men han vil med sikkerhed nyde en dag med mor, far og storebror samt en madkurv og en duploklods i munden i ny og næh.

Aksel derimod - han ville hoppe op og ned af glæde , hive os i øst og vest og have det mest fanatiske smil i ansigtet . Ved han vil pege og se "SE MOR!" Hundredevis af gange og med sikkerhed være død træt nær dagen er omme . Men vigtigst af alt - han vil nyde dagen i fulde drag og fordybe sig at vi alle var sammen og i Legoland.

Da oplevelse er gældende for 5 personer vil vi med sikkerhed invitere aksels og Carls gudmor med en tur. Simpelthen for at vi alle vil kunne hygge os uden stress og jag, eller en udsættelse af alt for mange behov lige netop den dag (verden ændres jo når man bliver storebror og ikke mindst forældre til 2 skønne drenge)

Ville elske at prøve en forlystelse eller 3 med min skønne store dreng og give ham muligheden for , at få nogle af de minder jeg selv har fra Legoland . Selv husker jeg aller bedst dragerutsjebanen .

Vi krydser alt hvad der kan I den lille familie herhjemme og håber vi må slå et smut forbi Legoland . Ferien i år går nemlig til Jylland da ulandet dels er for dyrt og ikke for en lille bebs .

Tina

Åhh sådan en oplevelse gad jeg godt give mine drenge,ville betyde så meget. For mig at tage dem med på sådan en tur og få nogle fantastiske dage sammen <3

Maria

Vi vil rigtig gerne vinde da vi ikke har været på ferie sammen som familie da vores mindste fik cancer i hjernen som bare 12mdr gammel i juni 2011. Hun fik kemo og strålebehandling og er idag cancerfri. Men for storebror på 10år og storesøster på 6år har det ik været nemt. Pengene er små under sådan et forløb. Det vil være fantastisk at kunne give dem denne oplevelse.

Tessa

Fordi vi aldrig har været i Legoland og fordi vores datter elsker at lege med LEGO. Så det kunne være fedt at give hende den oplevelse!

suzane

LEGO er et mega hit her hos os
Så det vil være helt fantastisk at komme til Legoland og så skulle sove dernede vildt vildt vildt
Vil krydser alt og ber til vi vinder

Anja

Vi har 3 børn der elsker lego. Og så ville det Være en fantastisk måde for hele familien at fejre ældstebarnets afslutning som børnehavebarn og overgang til fritidshjem og skolebarn

Louise

Fordi at det er min datters største ønske at opleve. Kunne være helt fantastisk at få lov at opleve.

Sigrid

Det vil være en stor oplevelse for hele familien, da mor og far heller aldrig har været i Legoland;)

Mette

Jeg ville elske at fortælle min store pige på 4,5 at hun skulle i LEGO land. Var der sidst da jeg selv var barn og husker det som en stor oplevelse som jeg også gerne vil give mine egne børn

Malene

Min dejlige 2 drenge ( en på snart 3 og hans far på 32) elsker at lege med LEGO og vi har tit talt om at tage en tur i legoland. Det ville være en fantastisk tur at overraske mine drenge med

benedikte

Min mand ville blive ligeså ellevild som min søn på 4år :) De elsker LEGO land.

Nakalems

Åh det ville glæde min familie at vinde. Husker tydeligt da jeg selv var i legoland som barn og det ville være en skøn gave at give os som familie. Husker også at jeg aldrig fik et legoland kørekort, men det er en anden historie...

Mette

Legoland er et stort ønske hos alle børn - et mekka hvor både store og små kan boltre sig - og ren nostalgi for forældrene der kan se tilbage på de dejlige ture fra deres barndom - mine børn ville elske at vinde en tur - og invitere kusinen og familien med-:)

Louise

Jeg ville ELSKE at overraske mine to drenge med en tur til Legoland. De er helt vilde med Lego! Og vi har aldrig været der, så det ville helt sikkert være en uforglemmelig oplevelse:-)

Charlotte

Vi er en familie på 3 og vores datter på snart 5 eeeeeeelsker LEGO og især LEGO friends, som bare er et super hit. Desværre er der ikke rigtig nogle fætre og kusiner at lege med, så vi vil elske en tur hvor vi kan hygge os rigtig meget sammen

Pedersen

Min familie skal vinde et ophold, da jeg er blevet arbejdsløs og vi ikke har råd til at besøge LEGOland. Med 6 børn i alderen 5-17 år er det sådanne ting vi har måtte fravælge. Vi ville så gerne give vores, især yngste, børn den fede oplevelse det er at besøge det skønne LEGOland.

Mette

Det ville være den ultimative gode fødselsdags gave til min søns 5 års fødselsdag, han elsker at lege med LEGO og han har aldrig været i Legoland.

Irene

Vi elsker Lego hjemme hos os. Det gælder alle tre

Camilla

Ungerne har drømt om at komme til Legoland lige siden vi var der i august sidste år :) Nicolai snakker tit om hvor dejligt det kunne være at sove der :)

M

Legoland Village er et super godt lille vandrehjem/hotel/camping, som passer virkelig fint til overnatning på en weekend tur til Legoland. Det ligger 500 meter fra Legoland og er også nabo til Lalandia i Billund.
Vi plejer at tilkøbe morgenmad og aftensmad - så kan det ikke blive nemmere.
Ungerne er vilde med at der er dublo knagerækker og dublo legoklodser på værelset.