Kildeskovshallen

5 normal620
Kildeskovshallen
Adolphsvej 25
2820 Gentofte
Se kort
Alle
20/40 kr.
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Kildeskovshallen svømmehal tilbyder svømmeundervisning og svømme/badefaciliteter.

Svømmehallen består af flg. faciliteter:
* 50-meter bassin med 6 baner
* 25-meter bassin med 6 baner
* Springbassin med vipper og rutchebane
* Børnebassin med rutchebane
* Varmtvandsbassin med mulighed for opdeling i 2 sektioner
* Udendørs vadegrav (åben fra maj til september)
* Saunaer og koldtvandsbassiner på afdelingerne

Der er babysvømning hvor man behøver ikke at melde sig på et fast hold. For at booke en plads på et hold kan man ringe til svømmelærerne på telefon 39774423.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

anemone

Flot og god til alle aldre !

Louise

Fantastisk svømmehal for alle aldersgrupper. Er vild med deres opdeling af bassin. Varmt vand også for de større børn. Rigtig godt!!

Nanna

En rigtig dårlig svømme oplevelse i Kildeskovshallen. Gamle slidte faciliteter og helt vildt besværligt med et lille barn der ikke kan gå. Ingen hjælp til mødre såsom klapvogne eller noget som helst. Det kan da godt være at svømmehallen er flot udefra - men hvad har det dog med sagen at gøre. Det handler vel om at svømmehallen også er brugervenlig når man er alene med sit barn i et omklædningsrum. Hvis I har prøvet SWIMMIX i Farum prøver I aldrig noget andet.

Helle

Meget flot bygning

Irene

Her kan du også købe svømmeble for en 10'er, der hvor du køber billet, hvis du skulle have glemt at købe - eller ikke kommer så ofte, at du får brugt en hel pakke.

Irene

Rigtig fin svømmehal til babysvømning.

Caroline

Louisianas svar på en svømmehal! Fantastisk lækker designer-svømmehal med klasse. Det er en fornøjelse at være i såvel den gamle del af svømmehallen som den ny tilbygning. De lækre omgivelser og den rolige atmosfære opleves nærmest som et retreat/spalignende sted. Støjniveauet er også væsentlig lavere end på stort set alle andre svømmmehaller, jeg har besøgt. Der er et stort udvalg af bassiner, med faciliteter til både de store og de helt små. Om vinteren åbnes op til parken, så man kan rulle sig i sneen og komme ind i varmen igen - og om sommeren er der vand i soppebassinet. Der må tages mad med ind i svømmehallen, som kan nydes ved et langbord i det store rum med udsigt over parken. Der er et cafeteria ved indgangen som bl.a. serverer øko-smoothies og sandwiches.

Iben

rigtig god svømmehal til babysvømning

Pernille

Hyggelig svømmehal :O)