The Bagel Company

Strandvejen normal620
The Bagel Company
Strandvejen 149
2900 Hellerup
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

The Bagel Co´s koncept er baseret på den amerikanske service, på sunde og friske råvarer af den højeste kvalitet samt på friskbagte bagels hele dagen. Alle grøntsager til konceptet bliver indkøbt og snittet friskt hver morgen. En vigtig del af konceptet er salg af kaffe to-go. The Bagel Co skyder op flere og flere steder og findes bl.a. også i København K, østerbro og på Nørrebro.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Irene

Den er primært beregnet som take away, men der er faktisk vinduespladser til 2 i hver side, så man kan sidde og spise sin bagel, mens man kigger ud på alle dem, der går og kører forbi.

Irene

Stadig lækkert, men hvad sker der lige med priserne? Det er faktisk blevet lidt småpebret, men det gælder vel efterhånden de fleste fødevarer.

kindbynature

Er også vild med the Bagel Company og om sommeren kører jeg også gerne et smut forbi og køber en bagel med creme cheese og noget koldt at drikke og så ellers ned på stranden. Er glad for at der også ligger en Bagel Company på østerbro:-)

Irene

Elsker at køre forbi her og købe en bagel og en cafe latte og så smutte ned til vandet og spise mens jeg nyder den gode udsigt :-)