Børnekulturhus Ama'r

B rnekulturhus amager 09 normal620
Børnekulturhus Ama'r
Øresundsvej 8 B
2300 København S
Se kort
0-16 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

VELKOMMEN TIL DIT BØRNEKULTURHUS AMA’R
Det skæve hus på Øresunds-vej, hvor alt kan ske!
Hver dag lader børn deres nysgerrighed og fantasi flyde ud i alle kroge og kanter af vores krøllede hus her på Amager. Skoleklasser og institutioner kan booke værksteder og arrangementer med professionelle kunstnere. Hver eftermiddag har vi hold for børn og unge i alderen 0 til 16 år og i weekender og ferier summer huset af aktiviteter for hele familien.
Huset kan også benyttes uden at være tilmeldt en konkret aktivitet. Huset indbyder med klatrevæg og huler til leg og eksperimenter. Det er muligt at medbringe egen madpakke og købe kakao, kaffe og te i caféområdet. Vi glæder os til at se dig.

VISIONERNE. Det vigtigste for Børnekulturhuset er den unikke kreativitet, som opstår i mødet mellem den professionelle kunstner og det nysgerrige barn. Den voksne definerer en ramme og barnet sprænger den!
I den ånd har vi siden 1994 lavet kulturtilbud, kreative aktiviteter og arrangementer for daginstitutioner, skoler og selvfølgelig for en masse børn og deres voksne.
Vi laver både egne produktioner og samarbejder med de lokale aktører og landets største børnekulturproducenter.

FRITIDSTILBUD. Børnekulturhuset tilbyder udenfor skoletiden en række ugentlige holdaktiviteter indenfor forskellige kategorier såsom teater, billedkunst, arkitektur, dans og musik.
Det skal være sjovt, og der skal være plads til alle. Det er udgangspunktet for alle fritidsaktiviteterne i Børnekulturhuset.
På holdene tilegner børnene sig nogle færdigheder fra sæson til sæson, og mange af husets børn er enormt talentfulde. Fokus for de enkelte hold er begejstring, inspiration og leg indenfor forskellige kunstarter og kulturgenrer.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Børnekulturhuset fik en omfattende renonvering i 2013 og er i dag et utrolig lækkert sted at besøge. Her er højt til loftet, en indendørs klatrevæg, masser af gode faciliteter og meget lækre rammer, der indbyder til både leg og hygge. Det er en stor fornøjelse for både voksne og børn! Der foregår altid noget i værkstedet, så det er bare at kigge forbi, hvis man er i nærheden en dag :)

Dorte

Det er et super dejligt sted, min datter har gået til dans i kulturhuset. Hvor der ved afslutningen var en opvisning, til alle forældrenes store glæde. ;-) prisen var mere end fin ca. 550kr for ca. 6 mdr.