Sommerland Sjælland

Klatrefidusen normal620
Sommerland Sjælland
Gl. Nykøbingvej 169
4572 Nørre Asmindrup
Se kort
2-12 år
258/259 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Skal sommerturen være i børnehøjde, er Sommerland Sjælland i Odsherred et godt valg for børnefamilien med børn op til ca. 12 år.

Endagstur eller flere dages ophold i familiehytte indbyder til afslappende oplevelser i frodige omgivelser, og når entré eller hytteophold er betalt, er alle aktiviteter og parkering gratis. Også Den Blå Lagune, Sjællands største udendørs vandland med børnebassiner og vandrutsjebaner.

Nyd at I her kan gå i barndom sammen, når mere end 60 aktiviteter pirrer sanser, motorik, og krop til fysiske udfoldelser.

Tag praktisk fodtøj med, så I i fællesskab kan prøve grænser af på klatrebane, junglesti og små og store legepladser.

Familieparken inviterer til minivilde aktiviteter for familiens yngste i MiniLegeland. Westernby, Amazonas jungle og Racerland byder på stemningsfulde universer i naturlige omgivelser, hvor alle kan være med.

De store grønne områder indbyder til en hyggelig picnic på tæppet, eller I kan købe mad i westernbistro og mexicansk inspireret pizzeria. Snyd ikke jer selv for en lokal madoplevelse i madteltet Smagen af Sommer, der byder på tapas, tærter og hjemmebagt brød i højsæsonen.

Medlemmer af Børn i byen klubben får 20% på billetter købt i indgangen den pågældende dag.
Der er gratis adgang for børn under 3 år.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten.

Kilde: http://sommerlandsj.dk/generelt/om-os/et-besoeg-vaerd.html

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Hvert år besøger vi Sommerland Sjælland i ferien og traditionen tro er vi forbi spisestedet "Smagen af Sommer" der serverer kvalitetsmad og delikatesser med råvarer fra lokalområdet. I år havde de en pulledpork sandwich på menuen. Den var dejligt spicy og lige hvad vi havde brug for på en varm dag. Cafeen kan varmt anbefales og er et godt sundt alternativ til de øvrige spisesteder, der har primært fastfood på menuen.

Marianne

Havde en skøn dag med tre børn på 5,7 og 9. Og der var noget for alle tre. Stort set ingen køer og dejlig meget plads. Nem parkering. Mad og drikke (ikke is) er meget rimeligt prissat, og vi havde en god oplevelse i tag-selv-pizza med masser af varme pizzaer og fin service. Vi havde en dejlig dag alle fem!

Lucie

Dejligt udendørs forlystelser samt legepladser. Min søn havde den fedeste dag og ville ikke hjem igen.
Det er sådan at ikke alle forlystelserne er bemandet så der var f.eks. nogle biler som ikke virkede og igen hjælp at få. Det var lidt ærgerligt.
Ellers fine faciliteter, dog ikke så barnevogn og kørestol venlig som de reklamere med....

Maria

Rigtigt dejligt sommerland med masser af natur og plads. Gode forlystelser og oplevelser og venligt personale og kun een times kørsel fra København. Vi kommer helt klart igen :)

Charlotte

Hyggelig dag i sommerland sj. En del små forlystelser, hvor der ikke er særlig lang kø. Og ellers mange muligheder for børnene at lege på de forskellige legepladser. Badelandet så rigtig sjovt ud. Gode muligheder for forplejning, desværre lukkede parken allerede kl. 18. Det ville have været at foretrække, hvis vi kunne nå at spise aftensmad således at restaurationer og butikker lukker en times tid efter forlystelserne. Parken kunne godt trænge til en modernisering og dermed se mere indbydende ud, ligesom skiltning af forlystelser kunne være mere tydelig. Desuden er mange af forlystelserne forældrestyret. Her kunne service forbedres med mere personale. Men alt i alt havde børnene en super hyggelig og aktiv dag, med masser af udfordringer og smil på læben.

Line

Skønt sted for de 3-12 årige. God plads og mange græsarealer. Vandet i vandlandet er lidt koldt og der er ikke så meget plads i omklædningen, men også her er der masser af plads, når du først er igennem omklædningen.

hanne

Super skøn dag i dag i sommerland sjælland. Jeg var afsted med mine piger på 7 og 9 år, Vi havde en dag fuld af hygge, drøn på, leg, nærvær og sjov. Vi er afsted for 4. år i træk, og mine piger elsker stedet. Det er 1000 gange bedre end fx tivoli, fordi der udover forlystelser er mange ting, hvor børnene selv kan være aktive - fx trampolin, forhindringssti og hoppepude. Og et godt stort ude-areal. Et forslag til sommerlandet er dog, om de kan afpasse deres lukketid efter toget - alt lukker ned kl 18 - og toget går kl 18.38......så måske flytte lukketid til halv til os, der ikke har bil og gerne vil have så lang tid i parken som muligt, for det tager virkelig mindst 8 timer at opleve parken.
.

Stine

Super sjovt sted med fantastiske grønne omgivelser. Der er noget for enhver smag 👍😊

Pernille

Super dejlig dag med ungerne 😊 med masser af hygge og sus i maven 👍 havde 2 større børn med på 10 og 13 og begge hyggede sig 😀 selv om vejret var meget skiftende blev det også til en tur i badeland med en ekstra skylle fra oven 🌦️

Det eneste minus var maden 😕 vi spiste i tag selv pizza og det var virkelig ikke iorden - tom salatbar og kolde pizzaer og lang ventetid

Men alt i alt en dejlig tak ❤️

Christel

Vi havde den bedste dag i Sommerland Sjælland. Trampolin, hoppepude, junglesti og både/kanoer var de største hit ❤️

Nina Maria

Dejlig dag i Sommerland Sjælland som især er velegnet til de mindste børn.

Vibeke

Sommerland Sjælland bød på rigtig mange gode oplevelser; både kørende forlystelser og masser af sjove legepladser, trampoliner, hoppepude - og fødslen af et gedekid.
Både min datter og resten af familien har haft en dejlig dag - den store grill er et kæmpe plus og giver den helt rigtige stemning af sammenhold og nærvær til familieturen 🤗

ratiba

Vi har haft en daglig dag
Tak til sommerland Sjælland

Martha

Super dejlig dag. Et godt sommerland fyldt med spændende aktiviter. Vores børn mellem 2-5 år hyggede sig max, og det gjorde vi voksne også 😊
Vi vender helt bestemt tilbage, og næste gang vil vi være opmærksomme på at opgradere til sæsonkort fra starten, da ungerne desværre var for trætte til at gøre det på vejen ud!

Mia

Fantatisk oplevelse - min søn på 14 mdr nød dagen! Fantstisk i har samlet alt til de små samme sted! Vi kommer helt sikkert snart igen 🥳

Gry

Jeg var afsted med min datter på 4,5 og mine forældre. Vi ankom kl 10 ved åbningstid, og selvom der var lidt bilkø ved indgangen, så kom vi hurtigt ind, og vi havde en super god dag. Ofte er der meget, min datter er for lille til, når vi er i forlystelsesparker, men vi oplevede ikke rigtigt at skulle stå i kø nogle steder, selvom vi kom på en lørdag, og der var virkeligt mange ting for alle aldre og både til gråvejrsdage og solskinsdage. Vejret var ikke godt nok til poolområdet, men det så fedt ud, og vi prøvet en masse andet. Det var dejligt, at der var så stort, og vi kunne godt overveje en overnatning i en hytte næste år, så vi kunne komme tilbage, for man når bare ikke alt på en dag. Et lille tip til kommende gæster: Pas på sikkerheden i miniland, hvor forældrene selv skal sætte en del af forlystelserne i gang. Her er nogle forældre ikke altid obs nok på sikkerhed.

Vibe

Vi havde en rigtig dejlig dag i med vores 3 piger på 10, 7 og 3 år. Der er noget til alle aldre men særligt for de små er der mange forlystelser og vores mindste havde en fest. Det kan anbefales at medbringe mad til grillen.

Nanna

Super venligt personale! Vi fik en unik oplevelse, da én af gederne fødte, mens vi så på fra en passende afstand. Super fed og unik oplevelse, hvor dyrepasseren inspirerende fortalte fakta om gederne og vi fik endda lov til at navngive det lille kid 🥰

Cathrine

Super sted, hyggeligt med mange siddepladser i det grønne, og skønt især for familiens yngste medlemmer👍🏻😊

Christina

Virkelig dejligt sted! Masser af plads og masser af skøn natur der omgiver aktiviterne. Vores børn på 9, 6 og 4 havde en fest. Gokarts og minibiler hittede og vi brugte laaang tid på både trampolin og hoppepude.
Der var helt perfekt til de mindre børn, som kunne prøve en masse ting alene men også med forældre fx gokart og radiobilerne med ekstra sæde.
Vi var glade for det lidt køligere luft i dag, for vi havde slet ikke tid til at prøve badeland.
Priserne var meget rimelige sammenlignet med andre forlystelsesparker.
Vi er positivt overraskede og vi vil helt sikkert besøge Sommerland Sjælland igen.

Anna

Dejligt sted! Tak for turen til børn i byen 👍

Karina

Fantastisk sted for store og små. Vi har været der hele dagen og stadig ikke set det hele! Tusind tak til Børn i Byen for at arrangere denne dejlige dag.

Sofie

Vi havde vores lille pige på 2 år med. Det var en helt perfekt dag. Mange forlystelser som hun kunne prøve og rigeligt med plads så hun også kunne løbe rundt. Næsten igen kø.
Maden var dog ikk den bedste.
Alt i alt en uforglemmelig dag og vi vil helt sikkert komme igen

Ida

Dejligt og hyggeligt sted

Nadja

Vi har netop besøgt Sommerland Sjælland for første gang. Vi er meget positivt overrasket over stedet som er helt perfekt til de små børn (op til 10 år). Havde vores børn dog været ældre (over 12 år) så havde det nok ikke været så meget for dem.

Trine

Bliver der børn i byen rabat på sommerland sjælland i år? ? vi havde en rigtig dejlig tur sidste år.

Oliver

10 min. efter, at min bror har bestilt billetter til en tur i SS for hele familien, holder min niece på 9 måneder op med at trække vejret. Af gode grunde bliver turen aflyst, men af knap så gode grunde kan SS ikke refundere billetterne i lyset af en så kedelig begivenhed. For et etablissement, der har brug for børnefamilier for at køre rundt, lader selv samme børnefamilier til at rage dem en skid, når først de har fået deres penge. De bad endda min bror betale ekstra for muligheden for at flytte datoen for billetterne. Min Niece har det heldigvis godt nu.
-Oliver

Katrine

Det er efterhånden blevet en tradition i vores familie at besøge Sommerland Sjælland hver sommer. Vi var der i sidste uge, hvor solen endelig kiggede frem for alvor. Derfor var der også rigtig mange andre besøgende, men det mærkes aldrig rigtigt i Sommerland Sjælland, fordi der er så stort og luftigt! Der er så mange forlystelser og aktiviteter, at køerne heldigvis aldrig bliver uoverkommeligt lange. Det allerbedste ved stedet er, at der er noget for både store og små børn, så både vores 2-årige og 6-årige havde en fest!

Katrine

Hej Rikke Rikke,
Ja, der bliver også klubrabat i Sommerland Sjælland i år. Hold øje med klubsiden, der kommer info snarest.

Rikke

Får man rabat på årskort til Sommerland Sjælland med Byens børn??

Louise

Vi var i Sommerland Sjælland i lørdags, og det var ikke overraskende et kæmpe hit for vores to piger på hhv. 3 og 7 år. Mere sigende er det, at min mand, der bestemt ikke synes, forlystelsessteder er noget, han behøver at indlægge sig frivilligt til, faktisk hyggede sig i sommerlandet i fire timer. Der var vel egentlig mange mennesker, men stedet er så dejligt stort og grønt, at det slet ikke mærkes, og der er en virkelig dejlig og afslappende stemning.
Vi sprang Den Blå Lagune over, men nød til gengæld mange andre områder; Silverlands hyggelige forlystelser, gravemaskinerne, svævebanerne, de mange små karruseller, trampolinerne og ikke mindst en håndfuld forskellige legepladser. Helt sikkert et sted vi som familie vender tilbage til.

Caroline

Vi besøger Sommerland Sjælland hver sommer og det er en fornøjelse hver eneste gang. Vi har vores helt faste rute som vi følger - og børnene synes det er det hyggeligste at genopleve forlystelserne. Vi starter altid med junglestien, der udfordrer børn i alle aldre på motorik og balance. I år var vi så heldige at have fantastisk sommervejr og brugte mange timer på vandrutchebanerne, der er stort hit for alle i familien. Vi slutter af med trampolinerne, så der er masser af sved på panden i løbet af dagen.

Line

Det var børnenes første besøg i Sommerland Sjælland og de var meget begejstrede. Lillesøster havde brækket armen, så vi missede vandlandet, som så rigtig sjovt ud. Der var mange sjove karruseller og forlystelser især vildbassen. (Datter Frida Fjord 12 år anmelder)

Katrine

Vi var i Sommerland Sjælland i går og havde en top vellykket dag, hvor både små og store var glade. Her er super underholdning på en afslappet og meget familievenlig måde. Ingen lange køer, plads til masser af fysisk aktivitet, grønne og pæne omgivelser med virkelig god stemning! De tre medbragte børn på hhv. 1½ og 2 x 5 år storhyggede sig. Forlystelserne hittede selvfølgelig, men vi var også store fans af de mange trampoliner, hoppepuder og legepladser.
Det kan simpelthen ikke undgås at få en skøn dag i Sommerland Sjælland!

Annemette

Det var vores første besøg i Sommerland Sjælland, men det bliver ikke den sidste. Der var noget for alle, og ikke mindst badelandet var et hit. Bestemt et besøg værd :-)

Liselotte

Vi havde en skøn dag i Sommerland Sjælland, hvor vi brugte lang til i både miniland og cowboyland. Det er især et rigtigt fedt sted for de mindste børn, der ikke har tålmodighed til lange køer og elsker de små forlystelser som toge og karrusel. Frokost i "smagen af sommer" var super, lokale råvarer og sød betjening.

Emilia

Vores familie er sammensat
er ikke helt idéforladt.
Der er mig, jeg er mama og ekstramor
til en lille og to gange storebror
og så er der daddy, han er far
og altså Kiwi, og mægtig rar.
og det er ham der må tjene kroner
for jeg er studine, og troner
flittigt på mit læse-leje
og tjener ikke en reje!
Mange grå hår er poppet op
og det er hårdt for sind og krop
når jeg ikke kan give lidt sjov
til min mand så han får lov
til en tur i Sjællands sommerland
uden rynker i sin pand'
når vi kører gennem bommen
og Dankortet bliver i lommen!

Caroline

Vi har tradition for hvert år at besøge Sommerland Sjælland og igen i år var det et stort hit. Børnene vil hvert år prøve de samme forlystelser, og det er sjovt for både dem selv, og os voksne, at se hvordan de oplever det hele på en ny måde, nu hvor de er blevet 1 år ældre. Både fysisk og rent underholdningsmæssigt er der noget for børn i alle aldre. Vi prøver altid junglestien, Amazonas og Klatrefidusen, og så skal vi også grave efter guld i cowboybyen hvor der er kommet nye forlystelser, bl.a. ørnen (minder om det Gylde Tårn i Tivoli, bare i miniput format).

Gitte

Vi havde en rigtig dejlig dag. Jeg et meget positiv overrasket over hvor grøn og velholdt parken er.
Vi nød især det lille miniland - ved ikke hvad det hedder - med kørende forlystelser til de mindste. Vores to drenge kunne selv stå i kø og selv prøve langt de fleste af forlystelserne. Særligt vildbassen (en rutchebane) og tug tug (et gyngede skib) var populære.
Det eneste som vi var ærgerlige over, var at man ikke kunne gå ind i den blå lagune uden at skulle bade. Vi går ud fra at det er et hygiejnespørgsmål men det betød at vores lille familie blev delt da det ikke var alle som skulle og kunne bade.
Men den endelige dom er, at vi glæder os til at komme igen næste sommer

Chris

Vi skal vinde, fordi vi slet ikke skal noget her i sommerferien, vi har simpelthen ikke råd..
Vores tre børn ville blive super vilde for at få lov at komme ud og prøve en masse, løbe noget krudt af og møde andre børn at lege med imens..
Det er noget andet end 5 sal det meste af ferien :)

Sanne

Fordi jeg vil give mine børnebørn og min datter en god oplevelse. :)

Behrouz

Har desværre ikke råd, derfor

Rikke

For min mand og mine børn har aldrig været der.
Det vil være fatisktisk hvis vi vinder. :)

Jacob

Fordi det ønsker vi os rigtig meget at komme og opleve deres forlystelser sammen med børnene

Reza

Min familie og jeg skal vinde fordi vi har aldrig været der

mette

Vi er en meget travl familie. Travl på den måde at her arbejder mor og far rigtig meget. Vi har sjældent overskud til det store i weekenden hvor vi nyder vores hjem med vores børn. Vi nyder det tætte med vores børn og "glemmer" nok lidt, de der forlystelsessteder vi selv som børn elskede. Så vi skal da vinde for på ny at opdage børnenes verden❤️

Eva

Jeg er selv nærmest vokset op med somre i Sommerland Sjælland, og har altid elsket det. Jeg håber at dele den glæde med mine egne unger=)

Tanja

Vi var i Sommerland Sjælland sidste år. Det var et kæmpe hit hos ungerne, især den store brugte timer på trampolinerne. Det kunne være perfekt med overnatning og helt klart falde i god jord herhjemme. Så det kunne være skønt at vinde.

Camilla

Ønsker os at vinde en tur til Sommerland Sjælland, og opleve sommer i Danmark når den er allerbedst!

signe

Vi er sommerpark-entusiaster i vores lille familie, men mangler at vinge netop sommerland sjælland af! Vi har aldrig været der - og kommer fra Jylland, så en overnatning med opholdet, som her, ville være oplagt - og velkomment :)

Mette

Der skal vi da hen! Uanset om vi vinder eller ej!

Leyla

Nøj hvor kunne det være dejligt med en lille tur med familien til et sommerland! Det er lang tid siden vi har været på andet end turen på den lokale legelplads. har aldrig været på legelandsjælland så det vil da være en spændende oplevelse :)

Christina

Sommerland Sjælland er altid en dejlig oplevelse. Som ungerne blive større er der flere og flere ting der bliver mulige for dem (pt. 3, 5 og 13 år). Og stedet er bare så dejligt roligt med god plads til madpakkespisning og afslapning.

Tina

Efter en flytning er der ikke meget tid og overskud til at tage på ferie til sommer, men mine børn skal ikke snydes for gode sommeroplevelser alligevel. Sommerland Sjælland er en oplagt mulighed på grund af placeringen og det, at stedet er så velegnet til små børn.

Nanette

Vi skal holde sommerferie i Danmark i år, så ville være en dejlig oplevelse at give min søn Mikas på 5 år. Han ville elske det, og har selv kun positive minder derfra, fra dengang jeg selv var barn .. Og mon ikke ens eget indre legebarn selv dukker frem igen når man træder ind i Sommerland Sjælland :)

Christina

Fordi alle i familien er nogle "legebørn", så en tur i Sommerland Sjælland vil bringe stor lykke.

Margit

Det kunne være det fedeste afbræk, helt på børnenes præmisser, under vores ferie, som skal bruges hjemme, rundt i landet med vores ny erhvervede metal detektor! :)

Dorte

Vi har aldrig været der, og det kunne da være verdensklasse at prøve det i løbet af sommeren med Oscar mens far er begravet i eksamenslæsningen.

Theresa

Jeg har selv elsket sommerland Sjælland og det ville være fantastisk at give mine egne børn sammen gode minder.

karina

fordi vi har det sjovest i sommerland sjælland

Birgitte

Uhh sommerland Sjælland.. Der har jeg ikke været siden jeg selv var barn.
Nu har jeg 3 piger, så det ville være sagen at komme dertil igen, kan slet ikke huske hvordan det ser ud men en ting er sikkert, da jeg var barn, var det bedste jeg vidste at være i sommerland. Grave efter guld, hoppe på trampolin, og bade i badelandet, ligemeget hvor koldt det var, så skulle vi nok få varmen.
Mine to ældte på 8 og 4 år vil elske det ❤️❤️

Trine

Det ville være skønt at overraske børnene, med sådan en tur : )
Det vil farve en hektisk hverdag, hvilket vi godt kunne trænge til. Håber og tror vi måske godt kunne være de heldige : )

Christina

Det ville være dejligt at besøge et sted, der har noget for enhver aldersgruppe - så hele familien kan tage samlet afsted - og ikke er nødt til at dele sig op. Det ser ud til, at der vil være noget for mine 3 børn på hhv. 2, 6 og 9 år. Det ville være vores debut i Sommerland Sjælland

Jytte

Jamen fordi det ville være helt vildt fantastisk! ;-) ganske enkelt!

Rikke

Det ville være fantastisk at prøve - min store pige kunne reklame sangen fra ende til anden og vil så gerne prøve det - ja det vi alle /) og nu er Mads Emil blevet tre år så nu kan alle give den gas med sjov og hygge hele dagen :)

Tina

Vi har aldrig været der og det ville være skønt at hygge lidt om mine skønne tøser på 3 & 5 år :-)

Stine

Vi har aldrig været der så ville da være det dejligste af få muligheden

Marie

Vi har aldrig været der. Men da vi skal flytte for anden gang på et år... Og det meste af sommerferien kommer til at gå op i flyttekaos... Ja så ville en smuttur i sommerland da være det helt rigtige for Markus og Olivia!

Helle

Vi var for første gang i sommerland Sjælland sidste år, og det var et kæmpe hit for vores 2 piger. Ville så gerne overraske dem med en tur i år. Krydser fingre!

Irene

Vi har lige haft en uge med skoldkopper, så kunne godt bruge noget, der er lidt sjovere

Bettina Baggers

Vi kunne virkelig trænge til en dag, hvor latteren er i gang og eksamensræs og andre kedelige ting, kan glemmes for en dag :-)

Ida

Sommerland Sjælland er et sikkert hit for forældre og store som små. Junglestien og de forskellige legeområder er meget populært her i familien. Det er også skønt, at man kan nyde sin medbragte mad eller putte et par pølser på grillen :)

Louise

Fordi det vil være en fantastisk tur for familien.

Karen

Vandhunden vil elske vandland og især, hvis kusine Karla kom med:)

Liliana

Iihh, det er godt nok mange mange år og dage siden, at jeg har været der. Mine drenge den oplevelse til gode endnu :-)

Helga

Det ville bare være noget mine børn ville elske

Dorthe

Min datter elsker Sommerland sjælland, specielt vandlandet var hun vild med. Vi har været der en gang og nåede ikke at komme igennem det hele, så det ville da være en dejlig overraskelse til hende :)

Sarah

Vi vil meget gerne vinde, da jeg er kommet der meget som barn, da mine bedsteforældre havde sommerhus i nærheden. De er begge faldet bort inden de nåede at møde deres oldebørn, så det ville være fantastisk at føre traditionen videre.

Ineta

vi vil gerne vinde en tur til Sommerland Sjælland fordi min søns fødselsdag er snart (26.5) og jeg har ikke mulighed for at holde en fødselsdag fest til ham. Så en tur til Sommerland Sjælland vil være meget værdsat af ham (og mig). :)

Tessa

Fordi min datter aldrig har været der...kunne være dejligt at give hende en tur dertil med overnatning.

Caroline

Igen i år et skønt besøg i Sommerland Sjælland, der i modsætning til almindelige forlystelsesparker kombinerer klassiske forlystelser med fysiske aktiviteter. Børnenes favorit var igen i år "Junglestien" som er en rute med fysiske udfordringer dybt inde i "Amazonas". Vi var glade for at se at den lille cafe "Smagen af sommer" igen i år severede lækker, hjemmelavet mad - vi nød tærte og lækre fiskefrikdaller. Det er et skønt alternativ til de øvrige spisesteder, der serverer klassisk fast food.

m

dyrt men sjovt

Kristine

I år gik turen til Sommerland Sjælland for første gang. Jeg var lidt betænkelig ved, om der overhovedet var noget for mine døtre på 2 og 5 år. Men DET var der! Vi tilbragte det meste af dagen i MiniLegelandet, men måtte også en tur forbi Amazonas. Den medbragte picnickurv blev pakket ud og nydt i Picnicparken, hvor vi kunne tage et velfortjent hvil inden et besøg i Den Blå Lagune.

Caroline

Igen i år en skøn oplevelse at besøge Sommerland Sjælland! Vi spiste på et nyt spisested "Smagen af sommer" - en kombineret deli/cafe med virkelig lækker frisk mad, hyggelig indretning med yndige blomstrede porcelænstallerkener og blomster på bordene. Et dejligt alternativ til de mere junk-food inspirerede spisesteder. Flere af forlystelserne havde fået nye detaljer, og vi lagde som altid ud med en tur på Junglestien, hvor børnene bliver udfordret fysisk.

Mette

Stor succes hos både store og små! Sommerland Sjælland byder på forlystelser for alle aldre og temperamenter. Og for hvert besøg opdager vi nye ting, der skal udforskes. Eneste anke er, at man når så lidt på et besøg. Åbningstiden kunne godt være længere. Men, okay, så er der jo en undskyldning for at vende tilbage igen til næste år...

Tina

der er rigtig hyggeligt, desværre syns vi at deres badeland er noget så ringe og ulækkert :-( så vil ikke tage der til for at skal i vandland. men der er mange andre steder vi heller vil hen..

Tanja

Jeg var afsted med mine børn for 3 uger siden og det var SÅ fedt!! Jeg har ikke været der siden jeg selv var barn og det var meget bedre end jeg huskede :0)
Der var meget mere for min søn på 2 år end der er i f.eks Tivoli og Bonbonland. Min datter på 4 1/2 synes også det var det rene wonderland. Det er ikke sidste gang vi tager turen til Sommerland Sjælland.

Kari

Yes, yes, yes! Et enigt bil-bagsæde-dommerpanel giver Sommerland Sjælland 4 ud af 5 mulige stjerner. Den sidste mangler fordi mellemste (strenge) dommer på 8 år ikke fik lov at komme med op i den vilde rutsjebane, da hun manglede 7 centimeter i højden. Og sidste stjerne holdes også tilbage, fordi der skal være plads til en endnu bedre oplevelse næste år.
Også de to voksne er glade for Sommerland Sjælland (og havde gerne givet 5 stjerner): Der var pænt og ordentligt, rigeligt med søde medarbejdere, fine forlystelser - godt tilpasset en spredt aldersgruppe, gode grønne arealer til at trække luft og slappe af på, ikke for mange mennesker og OK mad.
Det kan åbenbart anbefales at komme her sidst på sæsonen. I dag var vejrudsigten ikke ligefrem positiv, måske derfor var der ingen kø ved forlystelserne. Det gav os tid til og mulighed for at prøve alt dobbelt...
En dejlig dag!

Caroline

Så fin en forlystelsespark der indbyder til masser af fysisk aktivitet og udfordringer for både store og små. Parken er indbydende indrettet og man kan sagtens tilbringe en hel dag derinde. Det store vandland er genialt på en solskinsdag, og det er et hit at man selv kan medbringe mad som kan tilberedes på de store griller der er opstillet rundt omkring.

Anja

Jeg var der i onsdags. Der er en hel afdeling for de små. Det er virkelig godt, og min søn på 2½ morede sig dejligt!
Kom afsted!

Mette

Min familie og jeg havde en fantastisk tur til Sommerland Sjælland, som heldigvis faldt på en så solrig dag, at vi også kunne udforske vandlandet. Faktisk var det vist det sted, vi tilbragte mest tid, for ungerne (og far) var næsten ikke til at drive ud igen, så der måtte lokkes med farvestrålende slush ice. Sommerland Sjælland byder på virkelig mange fine forlystelser - faktisk så mange, at vi slet, slet ikke nåede hele parken rundt inden lukketid. Men så er der jo også noget til næste gang :-) Selvom vi var der midt i højsæsonen, og der var mange gæster, virkede det ikke overfyldt, fordi forlystelserne er fordelt på et stort område. Et kæmpe plus er også de mange grønne oaser, hvor man kan sætte sig (ved borde eller i græsset) og slappe af eller spise sin medbragte mad. Man kan også købe sig til provianten, hvis man ikke gide slæbe mad med. Alt i alt en superfin dag!

Jens

Et genialt sted - masser for børn og også mulighed at slappe af som voksen

Camilla

Vi må simpelthen snart i Sommerland Sjælland - med alle de gode anmeldelser folk kommer med herinde :o)

Jeg kan helt klart anfale at overnatte på Danhostel vandrehjem Nykøbing Sjælland, hvis man ikke har et sommerhus et eller andet i nærhen. Det er billigt, der er gode forhold og rigtig lækker natur i området :o)

Marianne

Et dejligt sted med god plads til hele familien :-)

Nannie Izabella

Ka huske, at jeg selv har været der en masse som barn :) Vil gerne have, at min datter ska opleve det og er sikker på, at hun vil elske at rende rundt og prøve en masse :)

Loa

Vi har lige været der med en lille pige på 1,5 og to store på 10 og 11 år. De (vi alle) havde en fantastisk dag og vi gik først da der blev slukket for forlystelserne. Badelandet var dog en katastrofe fordi vandet var for koldt og badeforholdene desværre meget ringe. Alt i alt vil vi dog helt sikkert tilbage mange gange!

Jens Stensgaard

Der må vi hen!

Rikke

Ser skønt ud

Gitte

Vi har endnu ikke haft fornøjelsen af at komme i/til Sommerland Sjælland, men datteren taler meget om det og vil gerne.
Vi har endnu ikke planer for vores ferie, så en tur i Sommerland Sjælland ville da være kærkommen :)

heidi

sommerland sjælland er bare det fedeste sted om sommeren. vi har besøgt det en gang hver sommer det er en familietradion.

malene

HAr aldrig været der ... så det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

Canan

Sommer, sommer og sol
Sommerland Sjælland er bare cool :)

Tanja

Sommerland sjælland er et must hvert år : )
Vi har heldigvis sommerhus lige i nærheden!

Maria

Vi vil alle nyde en tur i sommerland sjælland og glæder os især til vandlandet, der ser rigtig sjovt ud........

signe

Man får nemt hele dagen til at gå her - det er "a slice of heaven" for børn. De helt små kan prøve mini-tivoli, de større give den gas i vandland, og hele familien kan hoppe i trampoliner og komme tæt på dyr. Det er super.

Marie

et rigtig dejlig sted, skal helt sikkert afsted i år.

Jane

Har aldrig besøgt Sommerland Sjælland før men vil helt klart tage mine børn med derhen. Det ser meget sjovt og "vådt" ud:-) Det kan vi lide;-)

Astrid Louise

Sommerland Sjælland er noget af det bedste og har været fast indslag i min sommerferie siden jeg selv var barn.
Som andre skriver vil jeg dog anbefale at man selv har det meste mad med, især hvis man tænker at være der fra åbne til lukketid.

Louise

Jeg besøgte Sommerland Sjælland mange gange som barn, og glæder mig til at vise mine egne unger stedet. Det er jo vokset en del siden jeg var der sidst.

Christina

Jeg vil besøge Sommerland Sjælland med familien - mand og to døtre - for første gang snart;o) Vi glæder os, smart med overnatningstilbuddet man ser i tv-reklamerne for tiden...

Mette

Min datter er kun 1½, men vi glæder os allerede til at komme i Sommerland Sjælland, da vores sommerhus ligger tæt på. Dejligt at vinde fribilletter til vores først tur!

Carsten

I fjor besøgte vi Sommerland Sjælland for første gang med ungerne, der på det tidspunkt var godt 2 og 4 år. Vi havde forventet at børnene kunne holde en halv dag, men det endte med, at vi alle havde en forrygende dag, lige fra Sommerlandet åbnede til det lukkede igen.

Vi har allerede planlagt et genbesøg - gerne med fire fribiletter i baglommen.

Katja

Sommerland sjælland er et sted hvor hele familien kan slå sig løs og have en hygge dag sammen :-) Det vil være luksus hvis man vandt fribiletter dertil

Ea

Jeg har været der mange gange som barn med mine forældre, men har desværre ikke (som enlig mor under uddannelse) haft mulighed for at give min søn samme oplevelse. Det er et FANTASTISK sted, har nogle af de bedste barndomsminder derfra, og ville elske at give min søn samme oplevelse. Kan anbefales til alle, hvis det bare er halvt så godt som det var i min barndom.

Tine

Tjulahop. Vi er på vej...

Jeanette

Vi ville nyde at vinde billetter til sommerland sjælland.
Vi ahr 5 børn i aldren fra 1,3 år til 10 år, så der ville være noget for dem alle at lave :-)

Viva

Herligt sted til en feriedag i Danmark!

rolf

Super Duper,vi er der hvert år og så syntes vi at der er noget for alle alder. Vandlandet er nu nr 1. siger min datter Stina på 8 år.

Louise

Turen til Sommerland Sjælland er allerede planlagt i næste uge, hvor vi har inviteret onkel Hipster og tante M med. Vi håber på godt vejr og solskin - og glæder os til at genopleve fascinationen af et helt 'land' fyldt med leg, gennem min 4 årige søns øjne.

Stina

Sommerland Sjælland har det hele for familien, og som vandhund er man i slaraffenland!

Mie

Super dejlig forlystelsessted, med aktiviteter for både store og små og skønt, at man kan tage egne madpakker med.
Alle tiders sted at tage hen med venner og en masse børn og vi skal i hvert fald derhen i år :-)

Maria

Hvis man spørger min søn, hvad det bedste er, siger han "Sommerland og kage"!!!

Jeanet

Et fantastisk alternativ til Tivoli og Bakken, slår dem med flere længder! :o)

Lotte

Sjovt for alle aldre :)

Anja

Badelandet er vildt sjovt, og min søn på 9 år kan få rigtig mange timer til at gå med de forskellige rutsjebaner.
Gokartbanerne er altid et hit, og en sjov detalje med vinderskamlen, hvor man (hvis man har husket kameraet) kan blive foreviget som vinder af løbet.:-)

Pia

Hyggelig forlystelsespark, hvor man sagtens kan bruge en hel dag. Der kan lejes trækvogne, hvor man med fordek kan medbringe egen lækre picnic kurv(der kan også grilles på fælles grill). Der er masser af borde/bænke, hvor maden kan nydes.
Forlystelserne spænder over alle aldersgrupper(også til de mindste, der kan kan blive lidt snydt i Bon-bon land).
Den Blå lagune er spændende og der er til mange timers sjov og leg.

Anja

Vi er der med vores to børn hvert eneste børn, når vi holder sommerferie på Odden, og det er et skønt sted med brede gange, masser af grønne arealer, stort vandland og rigtig mange ting for især de mindste på 2-6 år.

charlotte

sommerland sjælland er bestemt et godt udflugtsmål for familien, dog synes jeg det er meget nedslidt og ikke helt billetprisen værd.

Yasmina

Har aldrig været der men jeg er villig til at vise min dreng stedet og prøve det hele ;-p Det lyder som et sjovt sted med masser at lave:-)

Nana

Altid et sikkert hit ;)

Janne

Det bedste sted for familier med børn.....

Trine

Vi skal være i danmark i år så en tur i sommerland sjælland ville være skønt :-)

Nathasja

Super fedt at når entreen er betalt er det gratis. Kunne være fedt at give sine børn sådan en oplevelse.

Henriette

er sikker på at sommer land sjælland er noget fra 3 drenge i alderen 6-16 år:-)

Anja

Vi skal i sommerhus i nærheden, så det skal vi da:-)

Nanette

Vi skal holde ferie i DK i år, med lille manden på 2 år, så ville da være lækkert at komme en tur i sommerland Sjælland.. :o)

Dorthe

Har ikke været der siden jeg var barn, hvor jeg synes det var fantastisk, skal definitivt op med mine to drenge i år.

Annette

Kære Sommerland Sjælland, jeg Clara 8 år og min far vil gerne vinde billeter til en tur deroppe. kh. Calara

Betina

Jeg har aldrig været der...Men vi skal afsted her i sommerferien.. :-)
Jeg glæder mig nok mere end tøsen...ha ha

Christine

super fedt sted for alle barnlige sjæle.....vandland og gode sandkasser....

Mette

Efter en dejlig dag i Sommerland Sjælland fortalte mit trætte barn om krokodille-angreb, indianere, masser af vand og, og, og... En dag han sent vil glemme :-)

camilla

Jeg er kommet i Sommeland Sælland gennem hele min barndom. Jeg er nu flyttet til Norsjælland og har fået børn og det er alt for lang tid siden at jeg har været omkring Asminderup. Men nu er det tid til at mine børn skal opleve den glæde jeg oplevede som barn.

Irene

Har hørt meget godt om det. God sommertur :-)

Nicolai Gøtze

Det vil uden tvivl være en stor oplevelse for min lille søn

FornavnLone Holst

Min 4 årige datter var der sidste år og spørger hele tiden hvornår skal vi i til Sommerland Sjælland igen moar :-) Ligenu er det største hit at lave legoklodser om til krokodille turen som vi havde meget glæde af.

Tannie

Sommerland Sjælland - I LOVE IT - Vi er der hver eneste sommer - og i år skal heller ikke være nogen undtagelse :-)

Mette

Vores uge 30 er ren familie uge.. så er ved at planlægge nogle spændende dage.. har fået store anbefalinger til Sommerland Sjælland.. det vil helt sikkert være et pragtfuldt indslag:)

Ann-Sofie

Sommerland Sjælland smager af min barndoms somre. Glæder mig til at vise mine egne børn det.

karina

Et kæmpestort legeland! Ikke så mange vilde forlystelser, men der er trampoliner, hoppepuder, minizoo, legeplads og vandland. Især sidstnævnte er et hit på en varm sommerdag. Det allerbedste er dog, at der ingen er ingen ventetid til forlystelserne (undtagen go-carts).

Morten

Har aldrig været i Sommerland Sjælland - hvilket ud fra nedenstående anmeldelser er en stor fejl! Men som nybagt sjællænder og med hang til leg og forlystelser med min datter, så kan det da kun være et besøg værd. Ses på rutchebanen??? Svært at give stjerner... men ihvertfald den første for omtalen;-)

Joy

Ingen sommer, uden en tur til Sommerland Sjælland. For os er Sommerland Sjælland bare et must, at komme til hver sommer. Her er noget for både de store og de små.

Cathrine

En tur i Sommerland Sjælland er en af vores traditioner om sommeren, når vi er i sommerhus. det er et rigtig hyggeligt sted med mindre børn. Vi troede at vi var så "smarte" i år at købe 4 billetter til halv pris på "dagens bedste tilbud". Vi havde bare glemt at checke at det skulle være inden 1. juli. Surt. Så at vinde 4 billetter ville da være skønt.

Fru

Super sted for hele familien. Det er dejligt at der er så god plad og grønt. Hele dagen bør sættes af, og stor mdakurv medtages. Hvis vi vinder, vil storebror kunne vise parken til lillesøster som endnu ikke har været der.

maiken

Skal i sommerhus ved Sejerøbugten slå mon ikke der bliver en tur til Sommerland Sjælland?

Helle

Min datter på 3 - syntes tv reklamen for Sommerland Sjælland er vildt fantastisk "mig prøve" lyder det hver gang - i har virkelig formålet at lave en reklame som små børn fanger :-) vi glæder os til at besøge jer :-)

Maria

Jeg har selv kommet i Sommerland Sjælland som barn og synes det blir sjovt at skulle vise forlystelsesparken til mine små i år - selvom jeg har en dreng på 4 år så er det de stille og rolige forlystelser vi skal prøve og dem er der heldigvis også en del af :-)

Camilla

Mine unger skriger og hyler hver gang de ser reklamen for Sommerland Sjælland i fjernsynet. "DER SKAL VI OGSÅ HEN". Jeg håber inderligt at de en dag får ret, for det ser helt vildt sjovt ud og jeg har hørt så meget godt om det.....

Tina

Sommerland Sjælland, der må vi bare hen.

Mathilde

elsker det, elsker det:)
mine børn er vilde med minilegeland og jeg selv er til fart over feltet så en tur i vildkatten er heller ikke værst:)
der noget for alle og en hver.
kan kun varmt anbefale en sommer udflugt til sommerland sjælland for hele familien.

Pernille

Et muligt udflugts mål når vi har ferie :)

Maria

Mon ikke min adrenalinjunkie af en 3 årig datter ville elske en tur i sommerland Sjælland?

Mette

Skønt og afslappet sommerland uden for meget plastik, jeg glæder mig til at vise mine egne børn det for første gang i år

Elaine

Toppen af poppen, fordi der er masser af luft, og noget for alle aldre

Astrid

Vi har fra venner med børn hørt, at Sommerland Sjælland skulle været et fantastisk sted for hele familien. Denne sommer bliver vi i Danmark og det ville være skønt at kunne invitere mine unger.

Susanne

HEJSA SJÆLLANDS SOMMERLAND
DRENG OG PIGE, KVINDE, MAND
ELSKER DETTE SKØNNE STED
TAG BLOT MAD OG DRIKKE MED !
HER ER SJOV TIL HVER EN SMAG
ALLE FÅR EN HERLIG DAG :-)

Lotte

Vi kører tit forbi med toget når vi skal besøge oldemor. Her kigger vi altid på den store vandrutchebane og vi ville da elske at komme ind og prøve den, så vi håber det bliver os der vinder :-)

Britt

Jeg har mange gode minder fra min barndom, hvor vi havde en årlig familieudflugt til Sommerland Sjælland. Vil nu forsøge at føre traditionen videre til min egen familie :o)

Line

Et dejligt sted for børn i alle aldre. Kom der selv da jeg var barn, og nyder nu at kunne tage mine to piger med dertil. Skal helt klart til Sommerland Sjælland senere i denne sommerferie ;-)

Anne

Ville være en skøn overraskelse til min dejlige søn.

Marianne

Alletiders sted at tage hen med børn - i alle aldre. Og noget af det bedste er, at det har så tilpas mange år på bagen, at det altid er muligt at finde skygge på varme solrige dage

Nadja

Sommerland Sjælland er et Fantastisk sted for børn i alle aldre.... Og voksne med barnelige sjæl:-) vi har været der de sidste to år. Der er dejligt med plads, stort set ikke kø ved forlystelserne, og skønne omgivelser. Indbyder kun til sjov, hygge, fornøjelse, og en masse skæg. Kan varmt anbefales. Og så koster det ikke en bondegård som de fleste andre forlystelsesparker. Desuden er det meget handicap venligt. Det er nemt at komme rundt med både trækvogn ( som kan lejes) barnevogn, og selvfølgelig kørestol.

Christine

Lige noget for min dreng, så der vil jeg rigtig gerne hen.

Krestina

Hvis man vil være sikker på at få en super god tur med sine børn, så er Sommaland SJ et must. Her er noget til alle aldre og specielt området til de mindre børn, hvor der er masser af aktiviteter, er rigtigt godt:-)

Ditte

Sommerland Sjælland er bare indbegrebet af sommersjov for børn og barnlige sjæle. Min store klatre-elskende pige vil elske at slå sig løs i Klatrefidusen, mens lillesøster vil være svær at lokke væk fra Den Blå Lagune. Men mon ikke de med deres interesse for dyr bliver fanget af stemningen i Amazonas? Den yngste vil elske en tur med minitoget og en god leg i sandkassen. Skønt med et sted for hele familien!

Signe

Jeg kan kun anbefale Sommerland Sjælland til andre børnefamilier. Der er noget for alle aldre, vi havde børn med fra 1-6 år sidste sommer, og der var ingen der kedede sig.

Især synes jeg det er rigtig godt, at der er noget for de helt små, så de ikke bare skal sidde i klapvognenn og kigge på de store hele dagen :)

Tinne

glæder mig til at kende stedet

heidi

ville have skrevet 5 stjerner,men min kat gik på tastaturet:-)

Jeannie

Desværre har vi endnu ikke haft muligheden for at besøge Sommerland Sjælland. Jeg var ikke klar over, at det er SÅ let at komme med tog. Har netop læst det på deres hjemmeside. Men ud fra deres hjemmeside at læse, lader det til at man kan få en fantastisk oplevelse som familie der, med masser af sjove aktiviteter og ikke mindst et skønt vandland :P En oplevelse som bestemt tiltaler en familie på en mor og 3 børn på 4, 7 og 11 år.

heidi

Sommerland Sjælland er det bedste sted for børn at være
her kan de grine, lege, svømme, hoppe og lærer
jeg har mange dejlige minder derfra som lille,
nu min mindste i barnevogn rundt jeg vil trille
der er noget både for store og små
og der er himlen aldrig grå:-)

Tinne

glæder mig til at lære det at kende

Barbro Lykke

Skønt sted for hele familien uanset alder!

Dreng og

Sommerland kan varmt anbefales. Det er især godt for mindre børn og os voksne da det er stedet med masser af plads og ingen stress. Har man større børn skal man nok sætte mest tid af til vandlandet - men sommerland sj ligger åbent på en mark og der er derfor næsten altid vind og koldt i vandlandet for de kuldskære...
Et rigtig godt sted at "lege" sammen med sine børn og være sammen som familie.

Vibeke

Sommerland Sjælland er et fantastisk sted for både store og små. Kan klart anbefales og vi skal selv afsted i vores ferie - igenigenigen... :o)

Louise

En rigtig fin og uforglemmelig måde at afslutte sin sommerferie på. Børnene elsker det. Regner med at fejre datterens fødselsdag dernede i år:)

Mai-Britt

Vi har netop været i Sommerland Sjælland med vores to piger på 1 og 3 år. Også for så små unger er der masser at lave og hoppepuderne var selvfølgelig et sikkert hit. Men også badelandet, karussellerne, minitoget og selvfølgelig sandkasse og klatrebog. Dejligt der er masser af plads og det føles som at gå lidt "på opdagelse", når man selv bor i byen :-)

Zoey

Altså, vores gamle vicevært og havemand fortalte, at der er noget så velplejet og lækkert i Sommerland Sjælland. Han var der med sine børnebørn og er ellers ikke sådan at imponere. Jeg skal bo i sommerhus i nærheden i år og vil gerne præsentere mine 4 børn for herlighederne :o)

Gabriella

En af sidste sommers bedste dage var da hele familien var i Sommerland Sjælland. Ungerne ville elske at komme tilbage...

Cathrine

VI har sommerhus tæt på og har været der et par gange da de store var små. Hyggeligt sted med noget for alle aldre.

Ann-Sofie

Husker tydeligt fantastike sommerdage i sommerland Sjælland, da jeg selv var barn. Ville være skønt også at give mine børn den oplevelse denne sommer-

Majbritt

Hej Sommerland Sjælland:-)
hvis vi skulle have den allersjoveste sommerferie kunne vi ønske os at komme til sommerland Sjælland, vi har aldrig været der, men har hørt det skulle være et helt fantastisk feriested!!
Vi håber at det kunne blive os...Famile på 3 mor far og datter på 4 år.

Joanna

Mine 3 børn (datter på 4 år, søn på 9 mdr og mand på 35 år) ville være ubeskrivelig glæde hvis vi fik billeter til Sommerland Sjælland. De vil elske at brænde krud af på alle de forlystelser og opleve en rigtig hyggelig og sjov familiedag.

Hannelouise

Vi skal i sommerhus lige i nærheden, har hørt så meget godt om stedet. Vi har dog aldrig været der, økonomien har ikke lige været til det, da vi er en stor famile. Så billetter vil være fantastisk.

Bettina Løvgreen

Ville elske at kunne overraske familien med billetter til sommerland Sjælland 

Tina

Min lille famile ville elske at vinde billetter til Sommerland Sjælland, men mon ikke vi tager derop en tur alligevel i løbet af sommeren.....

Maria

Vores lille familie på 4 - vil elske at komme en tur i sommerland : )

Carina

Selv har jeg kun været der én gang da jeg selv var lille.. Det er et skønt sted og jeg ville elske at komme dertil med min søn på snart 3 år.. :-)

Camilla

Det kunne bare blive en fantastisk familietur :o)

lark

Sommerland Sjælland er bare et rigtig godt sted og der er noger at prøve for hele familien.

Anne Edith

ÅÅHHHH vi vil så gerne vinde nogle billetter til Sommerland Sjælland, har ALDRIG været der selv,og nu bliver vores søn 4 år i næste måned,og han ville sikkert elske det!!

jeanne dorte

skønt sted for hele familien

Bettina

Sommerland Sjælland er et must i sommerferien!!!!

sara

Sommerland er det bedste. Så skal vi alle feste!

Karina

Har været der en del gange som barn, og nu er min søn så stor at det må vi da prøve i sommerferien :o)

Kristine

Absolut sommeren 'must' at kommer i sommerland sjælland! Forhåbentlig kan vi trække alle vennerne og børn med, til at fuldende dagen :-)

Jessica

Vil gerne vinde billetter, så hele familien kan få en dejlig dag sammen :-)

Karin

Det er godt nok mange år siden jeg har været i Sommerland Shælland, faktisk ikke siden det var nustartet og ikke så stort som nu, men i år havde jeg tænkt at invitere mine børnebørn med derop, så det ville jo være dejligt at vinde billetter. Mine børnebørn er 7 og 12 år.
Hilsen Karin

Christine

vi glæder os til at prøve vand land til sommer ..

Henriette

kunne være rigtig sjovt at prøve deres vandland når man nu har 4 vandglade drenge:-)

Ditte

Bare det var os.

Astrid Louise

Sommerland Sjælland er både mit og min mands barndoms sommerferiested. Jeg var der hvert år i sommerferien sammen med min moster og fætter.

Og ja det kan faktisk passe at der er god plads og ikke nær så meget kø som andre steder, trods det at der er vildt mange mennesker på en varm sommerdag.

Christina

vi skal også i sommerland sjælland i år, har aldrig været der før men nu er vores datter så stor at hun har hørt om det, så dette er en ting vi skal prøve i ferien

Sandra

Det lyder som et fantastisk sted. Kan det virkelig passe, at der ikke er kø over det hele? Så er jeg klar til at pakke familien!

Sara

Ville da gerne tage ungerne med der igen..

Nana

Hvor ville det være fantastisk at vinde sådan fire billetter!!

mille

Godt sted for alle og vi glæder os meget til at komme der op.

Christine

mine unger og jeg kunne da rigtig godt tænke os en tur dertil - lyder som en skøn udflugt:)

Tina

Glæder mig rigtig meget at komme derop med min lille familie :)

Majbrit

Et dejligt sted, hvor man ikke bruger hele dagen på at stå i kø. Der er noget for alle aldre og jeg synes, det er skønt, at man over hele parken kan få lov at nyde sin egen mad.

Gull-Maj

den oplevelse ville være så dejlig.

Mette

Super hyggeligt sommerland, særlig vandlandet er en stor succes . Har dog stadig ikke selv prøvet det frie fald

mette

er mange år siden jeg sidst var i sommerland sjælland, ku være sjovt at dele såadn en oplevelse med mine piger

Maria

God blanding af det hele, forlystelser, vandland og zoo. Kan varmt anbefales!

Britt Maria

Det er bare et fantastisk sted for børnefamilier..

Rikke

Super fedt sted for børn og barnlige sjæle :-)

Janne

Det er vores favoritsted..... Det skal opleves.....

karina hjjorth

vi har været et par gange i sommerland sjælland, og både vi voksne og børnene har hygget sig rigtig meget.. Dejligt sted med børneområde for de lidt mindre børn og også mulighed for en køretur i gocart for dem som elsker fart og spænding. Der er rig mulighed for en skøn dag med famllien hvor der er rigtig mange ting at prøve og vi har ikke oplevet kø og utålmodige børn som bare ikke kan vente på at prøve tingene endnu, og det er for mig et stort plus. så det kan anbefales at nappe en tur i sommerland sjælland i denne danske sommer

Christine

Der må jeg da hen, nu hvor jeg skal holde ferie i dk.

Rachida

Sjovt og hyggeligt både for store og små :-)

Anne Mette

Skønt med et sommerland på Sjælland også...

bonnie

vi er som regel afsted 1 gang om året og det er årets højde punkt for vores 3 børn på 7,5 og 1 år. der er noget for alle aldre. Et super sted.

Rikke

Det er mange somre siden jeg jeg har oplet sommerland sjælland, men husker det som en fantastisk dejlig og våd dag. Nu er jeg mor til to og penge små, så ingen sommerferie udenlans i år, men måske en tur i sommerland sjælland ?? hvem ved.

Loa

Jeg har altid selv elsket Sommerland og har nu en lille pige på 1,5 år. Det varer ikke længe før hun bliver taget med, og så får vi at se, om det er noget for sådan en lille en.

Heidi

Super sted - kan varmt anbefales :-)

Marianne

Fantastisk sted for børn (og voksne) i alle aldre, og især på en varm sommerdag er vandlandet et hit :0)

Irene

Har hørt meget godt om stedet, men har ikke selv været der.

Pernille

Sjovt for både store og små ... Super godt man kan medbringe egen mad :)

Jens

Sidste sommer var en uge i Odsherred og resultatet blev tre besøg i Sommerland Sjælland - et sikkert hit for store og små

naomi

Ihh ja tak. Træk os træk os. Vi vil så gerne til Sommerland Sjælland!

Heidi

Skønt sted, og perfekt for børnene. Masser af oplevelser, og helt klart et sted vi skal hen igen i år ;oD

Camilla

Super sted og vi besøger det hver sommer ;o) Der er sjov for hele familien!

Zenia

Mine drenge og deres far ville elske en tur i sommerland Sjælland og specielt vandlandet! De er alle 3 vilde med vand :)

Anne

det gode ved Sommerland Sjælland i forhold til andre sommerlande synes jeg er at der er så god plads at der ikke virker proppet selv når der er mange mennesker. Noget andet godt er at der er aktiviterer både for de helt små børn på 1-3 år og for de store teenagere (og selvfølgelig dem midt imellem) så selvom man er en familie med stor spredning på børneflokken - eller bare flere familier afsted - så er der underholdning til alle.

Anne

Min dejlige søn på 3 år ville elske en tur til Sommerland Sjælland:)

Rashdia

Har ikke været der endnu, men er nødt til at prøve det med mine to vandglade piger. De vil ELSKE det!

Stina

vil vil meget gerne dertil i år med vores 2,5 årige datter..hun vil elske det..

Rikke

Vi skal bare dertil i år - nu er drengene 1 1/2 og 5 år og nu er det på tide at de oplever sommerland Sjælland. Vi vil meget gerne afsted :-)

Tina

Har aldrig været der, men i år har jeg lovet mine 3 børn at vi skal afsted, de glæder sig vildt meget. Har læst om det hvert år.

Christina

FANTASTISK!

Sanne Veng

Tilbringer med glæde endnu en dag i Sommerland Sjælland :-) og sikker på at både børn og voksne vil nyde dagen.

Iben

Har ikke været der i 100 år, man kan huske det var et alletiders sted vi gerne besøger igen nu med børn

Gabriella

Vi havde en af årets bedste feriedage i Sommerland Sjælland sidste år.
Det perfekte sted hvis man har små børn der vilde med kørende forlystelser.

Karen

Det ville være ren nostalgi at komme tilbage til sommerland Sjælland med min datter, da jeg var barn var dette paradis af forlystelser nemlig også et STORT hit at bruge sine sommerferiedage i! Der er bare SÅ hyggeligt....... 5 store stjerner fra mig

Karoline

Nu er det ved at være et par år siden a jeg har været i sommerland sj. Men minderne defra er gode, så ville være skønt at komme dertil igen med mine piger:o))

Mette

En dejlig dag med spænding og aktivitet uden stress for store og små. Man er træt, men 10 år yngre, når man tager hjem.

Irene

Jeg har faktisk aldrig været i Sommerland Sjælland, men glæder mig da til at prøve det :-)

Annette

Har været i Sommerland Sjælland for mange år siden, så det kunne være spændende at se hvor meget fornyelse der er kommet til siden hen. Ville være en rigtig dejlig oplevelse for hele familien

Sandra

Jeg har aldrig været i Sommerland Sjælland før. Det lyder som et spændende sted for børn i alle ældre! (inkl. deres forældre) Jeg har nu boet på Sjælland i 5 år nu og har 2 børn og der er 1 på vej, som snart kommer til verden (termin 20/05). Vi har ikke planlagt sommerferie pga af det, så det kunne være rigtig godt at få prøvet en eventyrsdag i Sommerland Sjælland

lark

En rigtig god forlystespark, der er noget for alle og enhver. Kan helt klart anbefales ;-)

Christina

Det ser rigtig sjovt ud. Vores søn er 5 år, så det er lige noget for ham - og vi kan tage en ven med. Vi håber meget på at vinde denne lækre præmie ;0)

Elaine

Børnene elsker sommerland Sjælland, og vi voksne synes også det er dejligt. Vi kan tage picnic kurven med og vi kan grille ved en af de opstillede grille i parken.
Der er noget for alle aldre, vi har været afsted med børn fra 1 - 16, og alle hyggede sig. Det eneste problem var at få børnene med hjem.
Det er også rigtig dejligt at man betaler for indgang, og så kan man ellers boltre sig i alle forlystelserne.
Vi skal helt sikkert også derop i år.

Mette

Sommerland Sjælland er absolut et sted, der kan anbefales. Vi har haft børn i alderen 3-10 år, og alle har fundet underholdning i forlystelsesparken - også de voksne.
Muligheden for at spise medbragt mad gør, at en tur med hele familien ikke bliver en uoverskuelig udskrivning. Og tilmed er det et rigtig hyggeligt og stort område med borde/bænke, der er sat af til at nyde den medbragte mad.
Hvert år er vi i sommerhus i nærheden, og det er blevet en fast aktivitet i løbet af vores ferie. Og vi glæder os.

Karen Deibjerg

Vi var afsted sidste år med vores to børn (1 og 5 år). Det var feriens højdepunkt - for alle parter. Rigtig mange super gode attraktioner og samtidig en skøn atmosfære, så man som forældre også kan holde det ud! Vi skal helt klar derop igen i år!!!

Leman

hej mine drenge har plaget mig i at tage til Sommerland Sjælland i mange år, så nu må vi tage os sammen. Har hørt at det skulle være fantastisk derude og en fed oplevelse:)

Thomas

Hej
Jeg min dreng Emil har selvfølgelig været i Sverige i Pippiland! Og nu har vi lige opdaget, at der er noget, der hedder Sommerland Sjælland - Øj, der gad jeg godt hen, siger Emil med et stort, stort smil!

Joy

Hey.
Sommerland Sjælland er bare viiiiiiiiiildt sjovt.
Sommerland sjælland er et af vores faste sommertraditionsudflugter. Det er bare fedt, for både børn og voksne, at være der.

karina

sommerland sjælland har den sejeste vandrutschebane med et frit fald på 17 m!

Mia

Vil glæde mig til en tur sommerland sjælland

Malene

Glæder mig til at besøge dette attraktion medmine små drenge :)

Nathasja

Da jeg selv var barn var det nærmest en tradition at vi skulle i sommerlandsjælland hvert år. Husker det som nogle gode og sjove ture.

Jeg har været afsted en gang med min søn for et par år siden. Men er helt sikker på at han ville synes det ville være endnu mere fantastisk i år.

Naja

Jeg har ikke været i sommerland siden jeg selv var barn, men måske skal det være i år det skal intoduceres for næste generation...

Natascha

Jeg besøgte sidst Sommerland Sjælland som barn, men husker det som en helt fantastisk oplevelse, og vi har længe talt om at tage derop på en familietur - mon det bliver denne sommer? ;-)

Miss

hmmm... husker jeg sidst var afsted med hele familien for 15 siden! Det var så sjovt og jeg ville ikke hjem derfra :) Det ville være så hyggeligt at komme tilbage, denne gang hvor man selv er blevet forældre :)

Camilla

Sommerland Sjælland er et super sted for alle aldre. Det kan varmt anbefales. Selv i regnvejr er det sjovt!

Catrine

Voksne bliver meget hurtigt til børn og har alle en dejlig dag sammen :-)

Cathrine

Sommerland Sjælland er en fast tradition hver gang vi er i sommerhus i sommerferien. Det er super hyggeligt og overskueligt med mindre børn. For de større børn er det vist mest vandlandet der trækker. Kan helt klart anbefales.

mette

Ej sommerland sjælland, det er bare så hyggeligt!

Henriette

har endnu ikke noget at være i denne park men er sikker på den lever op til sit navn sommerland:-)

Kate

Sidst jeg var i Sommerland var jeg gravid og kunne ikke selv prøve noget. Så mon ikke en tur nu ville være noget sjovere! :-) Det er helt klart et sted for hele familien og dejligt nemt at have barnevognen med.

Musse

Et af mine tidligste og tydeligste minder er fra et jysk sommerland, hvor min farmor og jeg hoppede sammen på en trampolin. Det ku' være skønt at give videre til næste generation...

bonnie

vi har været der 3 gange med vores 3 små børn og de elsker det. der er noget for alle aldre. det er bare et super lækkert sted, så vi håber vi er de heldige vindere:-)

Eva

Vi har aldrig været i sommerland sjælland, men har tit snakket om at det må være noget for vores 3 børn. De er meget forskellige mht hvad de tør, så tænker at der må være noget for dem alle der.

Carina

Jeg har været der et par gange og det er lige sjovt hvergang. Elsker sommerland sjælland :-)

Trine

var der som barn og det er helt klart et sted min datter også skal med hen hun ellllsker alle forlystelsesparker, jo vilderer jo bedre.

Bianca

Vi har aldrig været der så det kunne da være sjovt at give vores børn den oplevelse nu når vi skal til københavn i sommerferien...:-D

Anne

Hurra, vi skal helt sikkert afsted til landet der byder på sjov, ballade og hygge til vores snart 1 årige og snart 5 årige. Kan selv huske glæden ved at være der, at man bare ikke ville hjem, at man igen og igen skulle hoppe på trampolin- ren nydelse, som vi gerne vil give videre til vores børn :-)

Trine da Silva

Vi glæder os t at vise vores snart 2 årige Oliver stedet - Tivoli har gjort stort indtryk, så mon ikke også Sommerland Sjælland bliver et hit?! Det tror jeg ;-)

Birgitte

Så kan det måske være anledningen til at planlægge sommerferien....

naomi

Jeg har ikke været der siden, jeg var barn, så det kunne være det snart var på tide:) Det er jo et fantastisk sted for børn og barnlige sjæle på en varm sommerdag. Placeringen er også super for os Sjællændere.

Lone

Fantastisk sted! Vi kommer der hvert år, da vi har sommerhus i nærheden - ungerne er vilde med det :)

pia volder

Vi har aldrig været i Sommerland Sjælland,men vil utrolig gerne prøve det.Vi har en sommerhusgrund lige ved siden af,så det ville bare være pragtfuldt for vores 3 guldklumper at vinder billetter dertil

heidi

Der er dejligt i Sommerland Sjælland. Vi tager aldtid mad med og griller på pladsen. Det er altid et hit for hele familien, og børnene falder altid i søvn på vejen hjem efter en dejlig dag

Pernille

Det er altid godt med besøg i sommerland :)

Camilla

Ville elske at komme i sommerland sjælland :-)

Johanna

Elsker Sommerland :)

Trine

Sommerland er altid et hit! :o)

Zoey

Vi har lejet sommerhus ved Sejerøbugten og håber at komme til Sommerland for første gang med alle børnene....:o)

Mitzi

Har været der som barn og husker det som den mest fantastiske oplevelse!! Glæder mig til at tage min dejlige familie med og give dem samme oplevelser, glæder og minder:0)

Louise

Fantastisk børnevenligt sted!

Sara Monique

Åhh Sommerland Sjælland er jo ren nostalgi :-)

kirsten Vikkelsø

Har aldrig været i sommerland sjælland - mon ikke det kunne blive en familie tradition, som vores lille datter vil synes godt om.....

Astrid Louise

Vi glæder os til endnu engang at besøge Sommerland Sjælland, som vi gør hvert år. Ikke nogen sommeferie uden en tur til Odserred ;o)

Iben

Har ikke været der i 100 år, man kan huske det var et alletiders sted vi gerne besøger igen nu med børn

Rikke

Et skønt sted at besøge i løbet af sommeren :-)

Cecilie

Efter den her artikel og alle de gode anmeldelser tror jeg da, at vi skal et smut i Sommerland Sjælland i løbet af foråret og sommeren

Janne

Super fedt sted for familier med børn...... Der er masser af plads og aktiviteter til børn i alle aldre..... også de helt små på 1 år.... Og mange områder hvor du kan tage din egen mad med - og også steder hvor der står grill som kan benyttes frit....
Et besøg værd....

louise

sidst jeg var i sommerland sjælland var jeg 12 år gammel, jeg var så uheldig at slå mit hovede ned i bunden i bassinet i badelandet så jeg slog min fortand ud :0( det var en meget øv oplevelse, men det eneste jeg husker er, ejeren af sommerland sjælland kørte min mor & jeg til en akuttandlæge som fik sat min tand op igen også gav ham mig et kort så jeg kunne få gratis is resten af dagen :0) meget stort når man er 12 år..

jeg stod den anden dag og kiggede på min fortand der er begyndt at blive mørk og kom til at tænk på sommerland sjælland, guuud vide om det endelig stadig er der?

tjekkede på pcéren og min søn på snart 6 år kom over og var helt vild og ville så så gerne afsted.. så med gode minder og en uheldigoplevelse skal min lille familie på 4, da bestemt til sommerland sjælland til sommer :0)

vi har sat en sparegris op i køkkenet som vi spare op i, lucas vælger selv om han vil lægge sine uge lommepenge i (10kr) hvilket sker næsten hver uge.

Mvh Louise

Anne

det gode ved Sommerland Sjælland i forhold til andre sommerlande synes jeg er at der er så god plads at der ikke virker proppet selv når der er mange mennesker. Noget andet godt er at der er aktiviterer både for de helt små børn på 1-3 år og for de store teenagere (og selvfølgelig dem midt imellem) så selvom man er en familie med stor spredning på børneflokken - eller bare flere familier afsted - så er der underholdning til alle.

Anders

Sommerland Sjælland gør ungerne glade og findes der noget bedre end glade børn ??? 5 stjerner herfra ;-)

Heidi

Var der sidste år igen efter mange år, og det var lige som jeg huskede det fra barnsben, helt klart en sommerudflugt jeg vil føre videre med mine børn..

Bettina Løvgreen

Et dejligt sted som SKAL besøges - er især rigtig godt for de mindre børn :-)

Lea

Det må være ca. 20 år siden, jeg var der sidst. Forelsket, glad og 11 år :-)

Frederikke

Klart et udflugtsmål i løbet af sommeren!

Louise

Et fantastisk sted for børn og barnlige sjæle:)

Birgitte

Ja det skal prøves, jeg har ikke været der siden jeg var barn, men mon ikke min ældste synes det er et hit!!

Janne

Fantastisk sted for familier med børn.... Alt er gratis og der er MANGE ting at prøve.... Og børnene vil komme igen og igen og er ikke til at tage med hjem. Vi er kommet der de sidste 4 år i træk og med en ekstra lang sommerferie i år, har vi købt årskort og været derinde 5 gange i denne sæson. Hver gang prøver vores store datter noget nyt og synes det er fantastisk. Men tag selv mad med.... For der er ikke noget ordentlig at spise, men man kan jo leje trækvogne til børn, tæpper, køletaske etc. Og børnene synes det er sjovt at spise medbragt mad..... Og det bedste er at der er store åbne områder og det slet ikke føles overfyldt (bortset fra badelandet)

Caroline

Der er noget for alle i Sommerland Sjælland - der var mange flere lokkende forlystelser end vi overhovedet kunne nå på en dag. Dagens store hit var junglestien i Amazon Junglen, at vaske guld i Det Vilde Vesten, hoppe på trampoliner og prøve rutchebanen i mini-tivoli. Jeg giver 5 stjerner for en gennemført forlystelsespark med masser af gode aktiviteter, lækre grønne område og en god stemning - og vi skal helt sikkert tilbage igen en anden dag.

Heidi

Sommerland Sjælland er hyggeligt, og ligesom jeg selv husker det fra min barndom.
Sønnike var nærmest ikke til at få med hjem.
Husk dog madpakke, eller eget kød og tilbehør til grillen, for udvalget af mad er virkelig ringe- og alt for dyrt!

Vandlandet som var åbent da vi var der, er også et besøg værd.
Der er gode omklædningsfaciliteter med skabe ( 10 kr. ) Og et Dejligt børneområde.

Rikke

Vi bor nærmest i Sommerland Sj. om sommeren, da vores sommerhus ligger tæt ved (0:
Jeg synes at det er et godt sted for både store og små og der er mange steder man kan spise sin egen mad og også mulighed for at grille medbragt mad.
Men jeg vil give Cathrine ret i, at det man kan købe og spise i Sommerland godt kunne trænge til et sunhedstjek!
Buffeen i Cowboybyen er bedste bud på ordenlig mad,. hvis man er kommet afsted uden madpakke!

Anonym

Dejligt at alting er gratis når indgangen er betalt. Der er noget for både store og små. Er dog virkelig træt af at det ikke er muligt at købe noget ordenligt at spise når det er planen at man skal bruge hele dagen der.