BonBon-Land

Bonbon.nyhedsbrev normal620
BonBon-Land
Gartnervej 2
4684 Holmegaard
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Kom og oplev årets sjoveste dag for HELE familien

BonBon-Land er Danmarks sjoveste og mest skøre forlystelsespark med masser af forlystelser for både børn og voksne. I BonBon-Land er der rig mulighed for en fælles oplevelse for hele familien i selskab med Henry Hundeprut, Børge Bæver og alle deres venner. I år har BonBon-Land fået en unik nyhed, nemlig ”Den Hemmelige Verden” der er en Virtual Reality rutsjebane for dig og dit barn på over 120 cm.

Hvis du er mere til hygge end sus i maven, har BonBon-Land masser af grønne områder, hvor I kan slå jer ned og nyde noget mad eller en kæmpestor softice.

BonBon-Land billetten giver fri adgang til alle forlystelser lige så mange gange du orker.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anette

Vi har kun været i bon bon land en gang, og det var sidste år. Jeg var der dog også som barn.
Men, hold da op hvor fik vi et chok -det ser godt nok slidt ud. Vi kunne ikkelade være med hele dagen at lægge mærke til at alting var så slidt! Det var synd, synes jeg. Det virker ikke til at de vedligeholder eet.
Vores dreng hyggede på 5 hyggede sig dog. Men, der mangler lidt forlystelser til de mindre børn.

Gry

vi har lige været en tur i bonbonland med en pige på 4,5 år, der nogle gange kan være lidt forsigtig. Det var svært at lade være med at sammenligne med Sommerland Sjælland, hvor min datter straks kom i gang med at hoppe på trampolin og herefter var klar til at prøve ting. I Bonbonland gik der over 2 timer inden hun ville prøve noget, og jeg tror, det handler om stemningen. Der er ikke så hyggeligt i Bonbonland, og forlystelserne er sikkert fine, men rammerne indbyder ikke til så meget fri leg. De få ting, vi prøvede, var bestemt godkendt, men der måtte godt være lidt flere muligheder til børnehavebørn. Når man (selv efter børn i byen-rabat) betaler så meget for at komme ind, så er det ærgerligt, at der også skal betales for parkering, og at boderne er så skrabede. Vi gav 30 kr for at fiske 2 ænder, og da vi fik at vide, hvad vi havde vundet, blev det leveret med en "og se lige her, hvad du kan vinde, hvis du fisker videre". Det er tarveligt at prøve at lokke små børn til at få deres forældre til at smide flere penge efter en aktivitet, og i øvrigt var præmieudvalget kedeligt. Alt i alt en ok dag, hvor pyjamas-heltene og ansigtsmaling fik hevet stemningen mere i vejret efter de første timer, der ikke var den store succes.

Caroline

Endelig kom vi til Bon-Bon-land! Vi prøvede både Bæverrafting, Søløven, Viktor-Vandormen, Vandrotten, Dragen, Hundeprutten... og mange flere. Bon-Bon-land er et legeland i børnehøjde - forlystelsesparken er tegneserieagtig med sjove figurer, tossede navne og forlystelser med humor.

Carina

Mine drenge på hhv. 6 og 8 år er tossede med Bonbonland. Deres glæde ved at køre i Hundeprutten igen og igen og igen og igen og igen og igen vil ingen ende tage. Der er siden sidste besøg kommet en lillesøster til, og det vil være en fornøjelse at introducere dette legeland for hende <3

Marin

Vi har aldrig været i bonbon land før, så vi vil glæde os til det hele!

Sigga

Vi ville glæde os til at spise hundeprutter hele dagen lang mens vi prøver alle forlystelser. Det er vores yndlings bolche, der endelig er blevet re-introduceret. Hurra!! ;-)

Christina

Vi vil glæde os til familiehygge i en forlystelsespark, hvor der er mulighed for, at vores 3 børn alle kan prøve noget, der svarer til deres alder (lidt for enhver smag). Børnene på 9, 6 og 2 år

Tina

Vandrotten er et hit for den store, de små har endnu ikke prøvet noget i bonbon-land

pia

Det er så sjovt i bonbonland,mine børn elsker vandrotten

Maria

Helt klart vandrotten og vi glæder os til at prøver ænderne, der er sat i vandet igen :-)

Linda

Det ville glæde mine 2 dejlige nevøer at komme en tur til Bonbon-Land og kunne give den fuld gas. Og bare at se deres ansigter lyse op af glæde, ville gøre min dag endnu mere fantastisk :0) Så derfor synes jeg, at det kunne være så fantastisk at kunne overraske dem med et par fribilletter :0)
Krydser fingre og håber på det bedste :0)

Dorte

Så sent som i aftes spurgte Oscar på 5 om vi ikke skulle i BonBonland igen i år - og det skal vi helt sikkert. En af de bedste forlystelsesparker i DK. Ville da være fantastisk at kunne gøre det med fribilletter...vi krydser fingre

Christina

De vippende heste er altid et hit hos os. Både den yngste på 3, den mellemste på 5 og den ældste på 13 nyder en stille tur på egen hest. BonBon-land er et dejligt sted - og så er det i rimelig afstand til Kbh.

Maria

Jamen nu hvor ænderne er sat i søen igen vil det være skønt at kunne tage afsted igen :-)

Liliana

Mine 2 drenge har aldrig været i bonbon land og det er også +10 år siden, at jeg har været der. Den store dreng på 4 år elsker diverse forlystelser og det ville være fedt, at vi kunne vinde en hyggelig dag i bonbon land - det er trods alt "skide sjovt i bonbon land" :-)

Therese

Hvis det er muligt, vil vi egentlig gerne vinde, for at overraske og give turen videre til en anden familie, som i den grad har brug for en dejlig familietur

Christina

Kære Børn i Byen .
Sidst jeg var i bon bonland . Var min mand og jeg lige gået igang med at prøve på at blive gravide .

Må indrømme den lange køretur igennem de smukke sennpsmarker gjorder mig lidt dårlig. Men det er først da jeg sidder i rutsjebanen vildsvinet at der påvej ned af den meget høje og vilde bakke går en følelse igennem kroppen . "Du er gravid OG du må ikke få det der stop stød" i maven. (De viser på skiltet at gravide ikke bør prøve den forlystelse) jeg sørger derfor for at spænde imod at alle kræfter . Elsker rutsjebaner men den tur var noget helt for sig selv.

Da jeg kommer hjem om aften tager jeg en test og ganske rigtig - gravid i første hug .

Nu er ham jeg var gravid med (aksel) blevet så stor at han vil kunne prøve en masse af de 50 forlystelser . OG jeg er ikke gravid så jeg vil kunne nyde og vinke til min skat oppe fra vildsvinet af :)

Karina

Herhjemme elsker vi BonBonLand, store som små :-)))
Vi vil mægtig gerne vinde!!

Louise

Vi vil glæde os til at besøge Bonbonland for første gang.

Pia

Jeg vil glæde mig mest til at opleve min 3 årige søns iver efter at prøve alle forlystelserne. Han har aldrig været i en sommerpark før

Camilla

Vandrotten er favoritforlystelsen i BonBon land! :-)

Camilla

Jeg er helt sikkert på at Bæverrafting er det ungerne vil se mest frem til at prøve, men helt turen vil være en drøm :)

Marie

Har kun været der på hverdage, det kan anbefales. Så er køerne ikke så lange. Og husk madkurven. Der er masser af hyggelige steder at spise sin frokost udendørs. Vi kunne bedst lide den båd der sejler rundt i midten, på en lang kanal. Kan ikke huske navnet... Men den var hyggelig.

suzane

Hele vores familie har aldrig været i Bon Bon Land
Så det vil være fantastisk at prøve

Nhi

Vores store dreng på snart 4 år har aldrig været i Bonbonland, så det kunne være oplagt at prøve Bonbonland, da alle forlystelserne er gratis, når først entréen er betalt :) Vi forventer lillebrors ankomst i juni, så en tur til Bonbonland, hvor der er masser af plads og dejlige stille områder - og især med deres Baby Service Center, vil jeg være helt tryg ved at tage en sådan tur med begge drenge :)

Sarah

Min søn har talt om bonbon land siden sidste sommer, da han hørte om nolge af hans børnehave venner havde været der. Så det ville være dejligt, at kunne vise ham og hans lillesøster det.

charlotte

Vi glæder os til at pakke bilen og køre væk hjemmefra og nyde en hel dag i familiens tegn, væk fra den travle hverdag. Og så håber vi vejret er bedre end sidste år, så vi kan prøve Pelle pirat vandsjov....

Anja

Vi elsker alt ved bonbonland og glæder os hvert år til familieturen dertil. Pigerne har de sidste to år været mest vilde hestepærerne❤️

suzi

Se hvad det er. Det er kun storesøster der har været der. Det synes lillesøster er snyd.

Ulla

Har aldrig været i bonbon land, så tror min søn på 6 år ville syntes det ville være fantastisk.

Trine

Vi var der forrige år, og ungerne taler stadigvæk om hankatten og vandrotten, at det kunne være super fedt at overraske dem med billetter til bonbonland i år.

Tessa

Vores datter på 2,5 år taler ikke om andet end Bonbon land i øjeblikket, så det ville være helt fantastisk hvis vi kunne glæde hende med en tur dertil. :) Vi skulle helt sikkert bare prøve så meget så muligt!

Annette

Jeg ville glæde mig til at vise mine to børn på hhv 2 år og 5 år BONBON land for allerførste gang, og glæde mig over deres begejstring :)

Camilla Aviaaja

Jah. Bonbon er det bedste (sammen med Tivoli). Der er en slags historie bag og jeg synes det er et sjovt koncept. Helt sikkert et sted vi skal hen mange gange.

M

Principielt et godt sted med mange børneforlystelser. Lider dog lidt af manglende "skønhed" og slidtage. Foretrækker klart Legoland, selvom der er tre gange så langt

Joel

Sjovt og fint til børnene. Vi hyggede os.

Mette

Gammelt og slidt...

Jonas Lisgaard og Heidi Starup

Vær opmærksom på, at DSB har et tilbud med tog t/r (Kbh - HolmeOlstrup)+ indgangindgang til 220kr (normalpris indgang er 199kr for voksne). Desuden koster børn kun 109,50kr ifølge med voksen der betaler fuld pris. Spørg dem i skranken inden I betaler hvilke rabatter de kan tilbyde, det fremgår ikke af deres skiltning:-)

stence

Dejligt sted for hele familien. er der selv flere gange årligt.

maria

fantastisk sted for børn, syntes dog det det er lidt dyrt, især hvis man som voksen ikke prøver noget

Thomas

Besøget i parken var fint, og alle morede sig. Jeg vil blot advare andre besøgende om risikoen ved at parkere på de "overvågede" p-pladser. P-pladserne overvåges stærkt begrænset, og overvågnigen er absolut ikke præventiv i.f.t. indbrud i bilerne. Jeg havde selv en dårlig oplevelse den 30.07.2011 og ved anmeldelse til Næstved Politi, kunne de bekræfte at jeg absolut ikke var den eneste, ligesom politien kunne bekræfte de ofte få disse anmeldelser.
P-vagten (! ja 1 vagt...) kunne berette at han under dagen blev "underholdt" af en gruppe unge, der ved at tage hans opmærksomhed, gav en anden gruppe arbejdsro andetsteds.
Ved henvendelse til BonBon land beklagede man min oplevelse og vil overveje om der skulle igangsættes yderligere præventive tiltag.
Det klinger hult at kalde p-pladsen overvåget og jeg skal ihvertfald have min oplevelse noget på afstand, før jeg tør overveje at besøge Bon Bon land igen (i bil).

Anita

sikke okay. vores søn taler meget om det, efter vi var der sidst. men men meget kø, slidt og MEGA DÅRLIGT mad og ikke mange boder var åbne og det var i starten af august sidste år :-S Vi kommer der nok ikk igen

Iben

rigtig sjovt sted som børnene elsker

Maria

Vi tager fast en ganng om året til dette sjove land, er dog ærgelig over at uanset om man kommer først midt eller sidst på sommeren er der altid kø alle vegne. Trælst, men ungerne elsker det!

Camilla

har altid været super glad for bonbonland.. er dog lidt ked af at fantasy world er blevet en del af bonbonland i stedet for at man ligesom før kunne nøjes med at betale for indgang til endten bonbonland ELLER fantasy world.. Da vores dreng på snart 2 har klart mest us af at rende rundt i FW.. Så er det ærgeligt at skulle betale så mange penge i indgang fordi bonbonbilletten jo er en del dyrere end FW billetten var.. Men kan selvfølgelig godt se fordelen i det, for dem med noget større børn..

Pernille

Vi synes at BobBonland er et ok alternativ til Tivoli og Legoland, og så vidt jeg husker var der da flere ting Katinka kunne prøve sidste sommer da hun var 2 år, -må tilstå at vi ikke har været der endnu i år......

Natascha

Vi har indtil videre kun besøgt BonBon land som familie 1 gang (sidste sommer) da vi var så heldige at få 2 fribilletter foræret, så vi derved kun skulle betale 1 indgangsbillet ;-)

Men det var godt nok MEGET anderledes end jeg havde forventet - vi er jo vant til Tivoli, Legoland og i den dur, hvor der også er masser af aktiviteter for de lidt mindre børn, men vi syntes begge to, manden og jeg, at BonBon land meget er rettet mod de større børn, og det synes vi er lidt ærgeligt...Vores søn, som for nyligt var rundet 3 år, var simpelthen ikke høj nok til at prøve specielt mange af forlystelserne (og han er eller ikke en splejs!), så alt i alt en blandet fornøjelse...

Og det var et HELVEDE at komme ud fra parkeringsområdet, fuldstændigt kaos, så næste gang (hvis der bliver en næste gang) går vi fra selve parken 30 min før luk, for vi orker ikke det kaos igen!

Anonym

Vi er ret vilde med bonbon land. Men må sige at jeg virkelig ikke forstår hvorfor maden skal være så ussel og usund

Tilde

Altid hyggeligt men vi vælger gerne en dag det er lidt gråt og trist så slipper vi for at stå 1 time i kø hver gang ungerne vil prøve noget, men ja må give Henriette ret, det ser lidt brugt ud efterhånden

Henriette

vi har fast besøg bon bon land de sidste mange år, men desvære bliver det år for år mere slidt og usselt at se på trods nye forlystelser hver år. Det virker ikke som om det gamle bliver særligt vedligeholdt. Det er blevet en anelse primitivt