Café Altanen

Cafe altanen 004 normal620
Café Altanen
Gl. Kongevej 19
1610 København V
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Café Altanen er en nyåbnet café, som forsøger at være anderledes end størstedelen af cafeer i København. De har meget billige priser og på menukortet finder du fx håndmadder og et glas mælk. De har adgang til baggård, til eksempelvis barnevogne, som dermed kan holdes under konstant opsyn. Desuden har de i deres kælder, hvis man ønsker at sidde uforstyrret, et hyggeligt ammerum. Her kan man sidde på altaner og amme, i rolige omgivelser.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Ulrik

På Café Altanen er kvaliteten i top og priserne presset helt i bund. Vi laver gode gammeldags håndmadder, med rugbrød fra Lagkagehuset på Værnedamsvej og med pålæg fra en ægte slagter - nemlig den præmierede Glumsø Slagteren. Faktisk er alt brødet på Café Altanen fra Lagkagehuset. Det gælder også de lækre croissanter, med og uden chokolade - kanelgiflerne og de andre søde sager.
Priserne er et kapitel for sig. Eksempelvis koster en croissant med valgfri kaffe 40 kr. Kaffen er i øvrigt leveret af Caffe River, en af de førende leverandører af kvalitetskaffe. Håndmadderne koster 25 kr. pr. stk. og kan skyldes med ned en sodavand til 15 kr. fra Hancock, eller et glas iskoldt mælk til 5 kr.. Alt sammen kan nydes mens man surfer derudad, på det frie internet cafeen tilbyder.
Alt i alt en super hyggeligt og central café!