Ikea - Gentofte

Ikea logo normal620
Ikea - Gentofte
Nybrovej 2
2820 Gentofte
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Der findes formentlig ikke dén børnefamilie i københavnsområdet, der ikke kender det svenske møbelvarehus i Gentofte særdeles godt. Og skal man handle møbler eller andet hustilbehør, så kan man ligeså godt gøre det i Ikea. Her er nemlig både billige priser og masser af plads og fornøjelser til børn. Lige ved hovedindgangen findes et legerum, hvor de lidt større børn kan tumle rundt alene, mens mor og far shopper, og i varehusets café er der også en velassorteret legeafdeling, der kan vinde ethvert barnehjerte. Børnemenuen står blandt andet på spaghetti med kødssovs - i økologisk udgave - og mælk.

IKEA arrangerer ofte skattejagt for børn, og IKEA kan sagtens fungere som en heldagsudflugt for hele familien.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Tina

man kan sige det er børnevenligt og så er det også det, men man kan vel altid finde lidt man kan bruge

Cathrine

Skønt børnevenligt sted i afslappende omgivelser

Naja

Er efterhånden (måske var det de mange år son studerende?) belvet temmelig træt af ikeas møbler. Alligevel finder jeg som regel et par ling jeg liiiige skal have. Og så har jeg oplevet en ny side af ikea after jeg har fået barn, for børnevenligt det er det godt nok. Ok, måske undtaget legerummet hvor der sidst jeg var der var en meget presset pige der sad og skrg af alle børnene...

Musse

Og så er en gang kødboller jo heller ikke af vejen (;

Musse

Så er det afsted til IKEA og købe tøjdyr !! IKEA, UNICEF og Red Barnet donerer 1 euro for hvert tøjdyr du køber til undervisning af et barn. Køb og giv med god samvittighed. Indtil d 23.12.10.

Carmen

Mig og mine børn elsker at komme i Ikea. Hvis vi er alene hjemme uden farmand en aften, så kan jeg godt finde på at pakke dem i bilen og kører til Ikea. Vi kigger på legetøj og udstyr i børnenes afdeling, derefter spiser vi aftensmad og min ældste leger i cafeteriets legehjørne.

Der er en masse gode og billige udstyr og min datter elsker køkkenlegetøjet som vi har købt til hende derude.

Aina

Jeg vil helst ud så hurtigt som muligt. Men man kan altid finde nogle gode ting til en billig penge.

Sandra

Varehuset kan opfylde de fleste af børnefamiliens behov til opbevaring, børneindretning mm., men noget af det bedste er, at børn faktisk er velkomne - ikke mindst i caféteriet, hvor der virkelig er tænkt på børnenes behov, både i forhold til at sidde og spise. Og jeg kan slet ikke komme mig over, at man rent faktisk kan få udleveret en ble i kassen - det er da service. Udmærket puslebord på toilettet, dog kan man undre sig over at kun ét af toiletterne ved caféteriet har et puslebord, hvilket ofte medfører kødannelse.

Eva

Fine ting til gode priser...

Pernille

Synes det er en fin forretning med rigtig stort udvalg af ting - ligefra ting til de mindste til en selv - og til priser der er rimelige.

Heidi

Ja og så er der både salg af babymos i restauranten, engangshagesmækker, udlån af plastikbestik og en mikroovn til at varme flasken så man behøver stort set ikke en pusletaske. Ved toiletterne er det et helt puslerum og en stol man kan amme i.
Sådan skal det gøres.

Heidi Juul Petersen (moren) og Robert Banch Petersen (babyen)