Cirkusmuseet

1 normal620
Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
0/50 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Cirkusmuseet tilbyder et blik bag om cirkusverdenen. Her kan du selv prøve artisteriet. Hver søndag er der Cirkusleg for hele familien fra kl. 11-12.30, hvor museets professionelle artist vil være behjælpelig med at instruere i alt fra trapez til jonglering.

I efterårs- og vinterferien samt på udvalgte dage i løbet af året har museet forestillinger med alt fra bugtalere til akrobater. Museet laver desuden cirkusskole både forår, sommer og efterår.

Du kan også afvikle børnefødselsdag på museet, som har et fast tilbud, der byder på workshop, rundvisning, kagemand og sodavand. Børnefødselsdagskonceptet er meget populært.

I museets udstilling kan du opleve smukke kostumer, forunderlige rekvisitter og sjældne film med nogle af de største artister igennem tiden. Du kan også prøve kostumer eller quizze med hele familien.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Så har min søn også prøvet at holde fødselsdag på Cirkusmuseet. Har man lyst til at invitere mange børn til fødselsdag, har Cirkusmuseet nogle helt ideelle rammer. Børnene får rundtur i museet, der er god plads til at spise og hygge - og så får ungerne selv rørt sig, når de selv laver cirkusforestiling for de voksne sidst på dagen. Et stort, stort hit som varmt kan anbefales!

Caroline

Vi holdt min datters fødselsdag på Cirkusmuseet i weekenden for hele hendes klasse. Det kan meget varmt anbefales. Cirkusmuseet har et fantastisk "fødselsdagsprogram" hvor børnene først får en guidet tur i museet og til sidst prøver selv at lave cirkusartisteri. Vi havde selv mad med som vi spiste på museet midtvejs i et stort lokale med langborde, som vi lånte. Rammerne er virkelig gode til at holde en fødselsdag med mange mange børn.