Vuggestuen Silkeborgvej 88a

Billedet findes ikke
Vuggestuen Silkeborgvej 88a
Silkeborgvej 88a
8000 Århus C
Se kort
0-3 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Vuggestuen Silkeborgvej 88a (også kaldet Århus Kommunale Vuggestue) er en lille vuggestue med tre stuer, som ligger på Silkeborgvej indenfor Ringgaden.

Århus' bedst belliggende vuggestue, når vi taler ture ud af huset. Derudover har vi en dejlig legeplads med mange udfoldelsesmuligheder, som vi dagligt benytter os af.

Busserne kører lige uden for dørene. Vi ligger i gåafstand til Botanisk Have, Brabrandstien, Falckstationen og mange andre spændende udflugtsmål.

Vi er en vuggestue, hvor den pædagogiske faglighed er i højsæde.

Ord som er kendetegnende for vuggestuen er: "åbenhed, tydelighed, ansvarlighed, respekt, mod, nysgerrighed, humor, samarbejde, kommunikation, videndeling, struktur, tryghed og genkendelighed.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Lica

En super dejlig vuggestue som vi er SÅ glade for! Dejligt lille sted med kun 30 børn fordelt på 3 stuer, hvor pædagogerne altid har styr på børnene selvom der er fri leg i hele huset.
De fysiske rammer er ikke de største, men de udnyttes fuldt ud og børnene mangler bestemt ikke udfoldelsesmuligheder! På Grøn Stue er der fx indendørs rutschebane, Gul Stue har en stor pude, der fungerer som "bakke" osv.
Der er altid en god og positiv stemning i vuggestuen uanset om man kommer midt i "morgentravlheden" eller sidst på dagen.