PushyMums.dk | Børn i byen - hvad skal vi lave?

PushyMums.dk

Sk rmbillede 2012 08 31 kl. 13.41.53 normal620
PushyMums.dk
Gravide
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Da vores datter Emma kom til verden - juli 2007 i London - var det den største lykkefølelse overhovedet, men også den største omvæltning.
Vores verden drejede sig nu pludselig udelukkende om hendes ve og vel. Og jeg kunne hurtigt mærke det på min krop – ondt i ryggen, lænden og skuldrene blev hurtigt en kendsgerning.

Da vi boede langt fra familie og gode venner, måtte jeg ty til genoptræning samt motion, hvor Emma kunne komme med. Og jeg prøvede en del – uden den helt store effekt, for Emma ville ikke ligge og kigge ved siden af, mens mor skulle lave yoga eller pilates.

Derfor fik jeg anbefalet PushyMothers, som det engelske træningskoncept hedder. Det foregik i parker i nærheden af vores hjem, og allerede efter første undervisningstime, var jeg solgt. Og det blev hurtigt mit faste holdepunkt ugen igennem. Jeg oplevede et fællesskab, som var det en mødregruppe – vi udvekslede tips, idéer, dyrkede motion - samtidig havde vi det sjovt, og fik vores krop tilbage i form.

Da det blev tid for vores lille familie at flytte tilbage til Danmark, vidste jeg, at mit eget koncept PushyMums.DK skulle tilbydes til de danske mødre. Derfor håber jeg meget, at du og din baby vil nyde træningen lige så meget, som Emma og jeg gjorde dengang i London.

Læs mere om selve træningen på PushyMums er også for dig

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér