Dorte - privat børnepasser

Billede052 normal620
Dorte - privat børnepasser
middelgrundsvej
2300 København S
Se kort
0-3 år
3899/0 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Dorte privat børnepasser på Amager

Alle kan benytte privat pasning & kommunen giver tilskud og holder pædagogisk tilsyn, under København kommunernes private pasningsordning.

Dorte's private pasningsordning ligger på Amager og kommer alle mulige spændene steder, som bl.a. legestuer, parker, legepladser og meget mere. Men der er selvfølgelig også plads til hygge hjemme eller leg i den dejlige gård med en skøn legeplads. Hvor en tissemyre kan være mindst lige så spændene som en elefant ;o)

Dorte er sønderjyde, 44år, mor til tre, (9år + 18år & 20år)
Har været børnepasser siden 2007, har masser af overskud og erfaring fra både egne børn og som børnepasser + hun har deltaget i alle kommunens tilbudte kursuser mm.

Hos Dorte er der liv og glade dage, med masser af knus og tid til hver enkelt barn. Der er pt 4 børn i dagplejen .
Kodeordene hos Dorte er :

Tryghed & nærhed.
Hver dag tages der udgangs punkt i de små`behov.
Dorte giver de små en stabil og let genkendelig hver dag, med små hyggelige rutiner, knus og kram, opbakning og opmuntring.

Dorte står for sunde og gode madpakker, frisk frugt, eftermiddags brød mm. Der bliver selvfølgelig taget hensyn til allergier, trosretning og sukker politik.

- Dorte har en hyggelig lejlighed med altan, med plads at tumle på + der er mulighed for at sove ude, på altanen eller indenfor i weekendsenge eller i slynge, hvis der er behov for ekstra tryghed.

-Bruger "tegn til tale" (meget nemme og enkelte tegn som børn ned til 9 mdr alderen kan lærer at bruge, for VAND,MAD,SUT,SOVE osv)

Ved Dorte, er der alt hvad de små poder skal bruge til en sjov hverdag, der stimulere og udvikler børnene & sangbogen bliver flittigt brugt .
-Selvfølgelig står Dorte for barnevogn, christiania cykel mm, og bruger gerne slynge hvis barnet er vant til dette.
Her er hver dag et lille spændene eventyr.

Bus; 2A, 5A, 12 + 350S.. ca 3-5 min til fods.
Metro; Amagerbro eller lergravsparken, ca 7-10 min til fods.

Håber det lyder som noget I kan bruge ;0)

-Hvis I er interesseret i at blive skrevet på venteliste, så skriv en mail. Beskriv jeres barns hverdag/rytme,sovetider, om barnet kan gå/kravle, født til termin, bruger sut/bliver ammet, hvilken institution barnet er skrevet op i mm.

---------------------------------------------------------------------------
-Selvstændig børnepasser, som elsker sit arbejde.

-Godkendt af København Kommune som privat børnepasser/privat pasnings ordning.

-Laver alt papir arbejdet til kommunen,told & skat,atp,lønsedler mm.

-Egenbetalingen er 3899,- + tilskuddet på 6301kr fra (kbh) kommune incl. alt..
(Dorte er af kbh kommune forhånds-godkendt til tilskuddet)

-I skal bare medbringe Guldklumpen, så står dagplejen for alt andet

-Der kan søges søskende rabat via pladsanvisningen, dog ikke fri plads.

-Åben man-torsdag kl 8.00-16.00, fredag 8.00-15.00

-Er forud betalt

-tilskudet er dog bagud udbetalt & indsættes på forældrenes NemKonto

-14 dages opsigelse til den 1 eller 15

OBS: lukket den første fredag i hver mdr.

Dorte foretrækker børn og forældre der værdsætter den kærlige og rolige start på pasnings livet, som en lille dagpleje kan give, og derved ønsker at blive i ordningen til barnet er 2 år .. Både for jeres eget barn & gruppen´s skyld, så der ikke er så stor udskiftning,omrokering & smitterisiko i de små poders liv :o)

Anbefaldninger fra tidligere forældre & børn findes bla. herunder.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Ingrid

Verdens bedste dagplejemor!

Det er med en stor klump i halsen, at vi skal sige farvel til Dorte og hendes dejlige familie. Vores datter har været passet af Dorte i et 1 år og ønsker man den kærligste start på institutionsverdenen for både barn og forældre, skal man helt sikkert søge en dagplejeplads hos Dorte.

Børnene har en fest hver dag i kærlige og glade rammer. Dagene begynder enten til duften af boller i lejligheden, til leg i gården eller op i cyklen/barnevognen og så på tur. I Tivoli og sige hej til Rasmus Klump, fodre geder på bondegården, slædetur i gården, vand i haven, legestue, Capella, rytmik eller bare ren råhygge derhjemme - listen af sjove ting Dorte laver med børnene er lang og viser det store overskud Dorte har og som er med til at udvikle børnene. Dorte har været rigtig sød til at sende billeder hver dag, hvilket har været guld værd at kunne følge med i deres hverdag.

Dorte er den sødeste dagplejemor med et stort smil på læben hver dag, hun har masser af kærlighed til alle børnene og hun er virkelig dygtig til at læse børnenes behov og planlægge dagen herefter. Børnene får lækker og varieret mad og ikke mindst er Dorte kreativ, så vi har fået mange hyggelige kreationer med hjem.

Selv de dage, hvor vores datter har haft en dårlig dag ved aflevering, er vi alligevel altid gået derfra med ro i maven, da man bare ved, at børnene har det fantastisk og er trygge hos Dorte. Så kan man som forældre ikke forlange mere og det er med stor taknemmelighed, at vores datter og vi som forældre har fået den bedste start hos Dorte.

Når ens datter efter 1 år hos Dorte starter morgenen med at sige; ”Dorte er søøøøøøøøøøøød”, ja så ved man som forældre, at det er verdens bedste sted at sende sit barn hen.

Kærlig Hilsen
René og Ingrid

Søren Skafte

5 stjerner og vores allervarmeste anbefalinger.

Vi kunne ikke forestille os nogen bedre start på at blive passet af andre end at være hos Dorte. Der er varme, ro, overblik, godt humør - og Dorte har et enormt overskud. Utallige ture i Tivoli, Legeland, med Havnebussen, ned og fodre ænder. Hjemmebagte boller og dejlig hjemmelavet mad i en uendelighed. Søde jule- og påskeprojekter, sanglege, kram og kærlighed. En dreng, der ikke vil med hjem fordi han bare har det så godt hos Dorte.

Vi har haft vores dreng i dagpleje hos Dorte i et års tid. Det, der kan være udfordrende med en privat børnepasser, er, hvis der er meget sygdom eller ferier bliver lagt på skæve tidspunkter. Det har aldrig været et problem hos Dorte. Det kan tælles på en hånd hvor mange gange hun har været syg - og vi får ikke engang brug for alle fingrene. En dag hvor hendes egen dreng var syg, skaffede hun endda pasning til ham, så hun kunne holde åbent. Dét siger meget om hendes indstilling.

I en periode, hvor vores dreng har været den ældste i gruppen, har Dorte været god til at mødes med andre i hendes tætte netværk af gode børnepasser-kolleger, så han jævnligt har været sammen med jævnaldrende legekammerater . På den måde synes vi, at vi har fået det bedste af begge verdener: den nære ro og tryghed ved at være i en lille gruppe på 4 med den samme voksne - og en eksponering for lidt flere børn og nye udfordringer, da behovet kom for det.

Dorte har en stor erfaring fra egne børn og som børnepasser, og sætter en ære i at gøre det hun gør på et højt niveau. Og så gør hun så mange ekstra ting, man ikke kan forvente. Mest af alt passer hun børnene med en kærlighed, som var de hendes egen familie.

Vi håber der findes andre børnepassere derude, der er lige så gode, men baseret på vores oplevelser med Dorte har vi svært ved at tro det. Vi kan i hvert anbefale hende uden nogen forbehold: alt har bare været så godt og vi glæder os til at skulle ses igen. Vi venter nummer to og har allerede skrevet Lillebror op til pasning.

Mvh
Lisa og Søren

Mille

Vi har været så heldige at vores datter Klara har været en del af Dortes lille hyggelige gruppe i 12 måneder, hvor hun har nydt hver eneste dag i Dortes trygge rammer. Lige fra første gang vi mødte Dorte, har vi fornemmet en stor oprigtig interesse i det enkelte barn. Det er ikke svært at se på sit barn, at de er uendelig glade for at være der. Vi har hver dag afleveret og hentet et glad barn, som er blevet stimuleret på alle tænkelige måder. Dorte står for omsorg, glæde, oprigtighed og det er meget tydeligt, at hun elsker sit arbejde. Det afspejler sig i hendes kæmpe engagement. Stort set hver morgen, mødte vi duften af friskbagte boller når vi afleverede Klara. Vi har fået så mange billeder, hvor man kan se, at gruppen virkelig hygger sig sammen. Vi har haft den største tiltro til, at overlade ansvaret til Dorte. Hun har haft helt styr på alt, hvad enten det gælder søvn, kost eller bare et ekstra kram. Børnene er ude stort set hver dag, de er enten på tur, i gården eller på nærliggende legepladser.
Selvom tiden nu er kommet til, at vi desværre skal videre, er vi helt sikre på, at vi skal holde kontakten med Dorte - hun har stjålet vores alles hjerte, Hvis andre er så heldige, at få Dorte som børnepasser, kan i roligt læne jer tilbage og nyde den hverdag jeres barn vil få.

pia

Så er tiden kommet hvor vores lille Freja skal starte i børnehave.. Dette betyder samtidig et farvel til den trygge hverdag hos Dorte. En tryg og rolig tid ikke bare for Freja men også for os som forældre. Vi har hver dag kunne aflevere en begejstret pige der elsker at komme over til Dorte og starte dagen. Samtidig har tiden her betydet at Freja er så godt som overhovedet muligt klædt på til at komme videre i institution. Hendes sprog er virkelig udviklet med et enormt ordforråd. Hun har lært at sige fra, vente, dele og bare være en del af en gruppe.
Dorte er fantastisk - ikke en eneste morgen med dårligt humør. altid glad og entusiastisk omkring børnene. Som oftest er de på tur eller bare ude i det gode vejr i gården. Der bliver taget maksimalt højde for det enkelte barns behov så alle børn har mulighed for at sove og spise NÅR DET PASSER DEM - og det skal ikke passe med de øvrige i gruppen. Dorte har i hendes vogn mulighed for at hvert barn kan sidde eller ligge og sove som det passer uden de øvrige forstyrrer. Der er altid sørget for lækker mad til børnene og oftest friskbagte boller hver morgen. Som helt små lærer børnene baby tegnsprog så de hurtigt kan forklare når de er mætte, om de er tørstige, vil ha mere eller er trætte og vil sove - alt dette før de har et egentlig sprog - det er fantastisk. Flere gange om i løbet af ugen kommer der små billedhilsner fra ens barn - ligesom kreativiteten ingen grænser har hos dorte - kunne blive ved - men alt i alt - en bedre børnepasser fås ikke! Hermed de varmeste anbefalinger. Skulle der være behov for yderligere står vi altid til rådig og må kontaktes for spørgsmål.

Jens

Da vores tidligere dagplejer blev nødt til at stoppe to måneder før vores pige Ida skulle i vuggestue, overtog Dorte Ida i denne mellemliggende periode. Det siger meget om den tryghed Dorte skaber ved børn at praktisk talt ingen indkøring var nødvendig og at vores datter råbte Dorte Dorte Dorte når vi skulle cykle op og aflevere hende. Dorte er altid glad og venlig og fokuserer på både at skabe tryghed og udvikling af de passede børn på det niveau barnet nu engang er. Der var altid varme boller og sangleg og en oprigtig glæde fra Dorte ved at passe vores barn. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Dorte til enhver der har brug for en let indgang til det institutionelle liv for deres barn.

Marlene

Puha.... Det var hårdt og helt vemodigt, at skulle holde afslutning med vores søn ved Dorte og dermed starte i den store nye "farlige" verden, institutionslivet....
Dorte har fra dag 1 været enorm kærlig, omsorgsfuld, rolig, nede i børnehøjde, tillidsskabende og vi som forældre har været 100% trygge ved, at aflevere vores søn, alt den tid vi har haft Dorte som børnepasser. Dette på trods af at vores søn har grædt i en lang periode ved aflevering.
Dorte er simpelthen fantastisk!!! Øv hvor kommer vi til at savne hende som person! Hun giver sig altid tid til en lille snak når man henter, og der kom dagligt sms'er eller mails med billeder fra dagen i enten "den blå planet", stranden, legestuen, frugt-festen i den store dejlige gård eller blot et billede hvor det tydeligt viser, hvor glad og tilfreds vores dreng var:-)
Man var aldrig i tvivl om, at der blev rå hygget om børnene. Man drømte sig selv hen i børneverdenen og Dorte's altid nybagte boller, i håbet om, at det var en selv der skulle afleveres der:-)
Vi kan på det varmeste anbefale Dorte og hvis der nogensinde skulle komme en to'er engang, er vi slet ikke i tvivl om, at det selvfølgelig skal være verdens bedste børnepasser Dorte, der skal passe vores barn igen.
Dorte... Vi savner dig sku allerede!

Line

Der findes ingen bedre børnepasser end Dorte. Hun har passet begge vores drenge og hun har givet dem den bedste start på livet i den virkelige verden. Dorte er utrolig sød, kærlig og så har hun det største overskud til små børn. Hun sørger for at de kommer ud og oplever en masse og tilbringer tid med andre jævnaldrende børn. Hun laver dejlig mad til børnene og sørger for de har en sjov og tryg hverdag. Vi kan kun anbefale Dorte på det varmeste og i er heldige hvis jeres børn får plads hos vores yndlings Dorte.

Karina

Vores datter, Vigga, har været så heldig at blive passet hos Dorte i knap et år. Det har været et fantastisk år, hvor Vigga har fået mange gode oplevelser, og ikke mindst masser tryghed, omsorg og nye venner. Dorte er en nærværende, sød, kærlig, omsorgsfuld og meget stabil børnepasser. Dorte har sørget for gode, faste rutiner og sjove aktiviteter hver eneste dag.
Vi har som forældre kunne mærke, hvor glad og tryg vores datter har været, og hun har lært SÅ usandsynligt meget på de 11 måneder. Vi vil derfor til hver en tid anbefale Dorte som privat børnepasser, for hun er uden tvivl den bedste :-)

Laura

En bedre børnepasser kan man ikke få! Dorte er garant for tryghed, kærlighed og omsorg, og samtidig er hun fantastisk god til at lave sjove og hyggelige aktiviteter med børnene - lige fra de vanlige hjemmebagte morgenboller ved køkkenbordet til julehygge og fastelavns-tam-tam i legestuen. Det er svært at tælle på to hænder, de steder hvortil børnene har været på tur: diverse legepladser, Capella Legeland, Zoologisk Have, Tivoli, Den Blå Planet og Havnerundfart for bare at nævne et par steder. Ja man kan blive helt misundelig over ikke at være til stede, når dagens billede tikker ind på sms'en af en glad og smilende søn, der igen er ude og opleve verden :-) Vi har flere gange sagt nej tak til en vuggestueplads, fordi vi er så glade for at have vores søn Asger på snart to år hos Dorte. Og der er ingen tivl om, at Asger også er glad for Dorte - det viser han hver aften ved aftensmaden, hvor han synger højt om Dorte og de andre børn, hun passer. Vi kan på det varmeste anbefale Dorte - hvis vi skulle komme i en situation igen, hvor vi har brug for en privat dagplejer, så ville vi uden tvivl vælge at få vores barn passet hos Dorte - hvis vi skulle være så heldige at få en plads. Alt godt til dig Dorte - og stort tak.

Dorte

Ledig plads i hyggelig dagpleje omkring april/maj mdr :-)

Christopher

Vi havde fornøjelsen af, at få passet vores datter Emma hos Dorte fra april til december 2013. Der har fra første dag været alt det, et barn har brug for hos en dagplejer, kærlighed, tryghed, leg og masser af gode oplevelser hjemme, men også på forskellige ture. Dorte var bl.a. på legepladser, i legestuer, på Den Blå Planet, på Bondegården, i Tivoli, i Capella og meget andet med børnene. Vi er rigtig glade for, at Emma har fået alle disse oplevelser.
Vi har nydt de billeder Dorte sendte næsten dagligt, så vi kunne følge med i hvad de lavede.
Det var dejligt, at hente Emma, der altid var glad og smilende, fordi hun havde haft en rigtig hyggelig dag.
Dorte er sød, dygtig og omsorgsfuld og kan varmt anbefales, hvis I skal bruge en dagplejer.

Kerstin

Dorte har passet vores datter i mere end et år, og det har været den bedste start væk fra mor og far, man kan tænke sig. Her er alt, hvad man kan ønske af kærlighed, varme, respekt, tryghed, udvikling og kompetence. Dorte lægger planer fra dag til dag afhængig af vejr og børn og deres humør, og alt kan lade sig gøre enten på cykel, i klapvogn og med metro. Dorte kender alle de steder, store som små, der er værd at besøge, når man er 1 år. Dertil kommer at Dorte kender mange andre dagplejere, så børnene også jævnligt er sammen med andre børn i en større gruppe. 
Vi har aldrig været i tvivl om, at vores datter har haft det godt hos Dorte, og selv om hun nu er i en velfungerende institution, så må vi alligevel sige, at der lige er det ekstra nære og personlige i Dortes lille dagpleje end en stor institution kan tilbyde, og vi savner i den grad Dortes mmser, der gør det så nemt at følge med, selv om man sidder et helt andet sted. Vi vil ikke et øjeblik tøve med at lade evt mindre søskende starte deres pasningsliv hos Dorte og kan på det varmeste anbefale hende.

Ny

Dorthe får vores varmeste anbefalinger!
Hun er en rolig og nærværende person, som har en rigtig god fornemmelse for børnene. Vi har aldrig været i tvivl om, at hun kunne aflæse vores datters behov, og fornemme hvor hun var henne – om hun var træt, begejstret, mæt af oplevelser eller i gang med et udviklingsspring. Samtidig har vi følt, at den varme som Dorte udstråler, smitter af på børnene og deres relation til hinanden.
Hun er god til at tage børnene med ud og give dem oplevelser samtidig med, at hverdagen er struktureret og fyldt med små rutiner, som gør dagene overskuelige og genkendelige for de små.
Vi har altid oplevet, at hun prioriterer børnene og deres behov først. Og dog har hun altid overskud til at sende en lille besked eller et billede, som kan redde en bekymret mors dag efter en svær aflevering eller en stresset morgen.
Vi kunne ikke have fået en bedre børnepasser.

Ian

Dorte took care of our son Eskild from August 2012 until May 2013. She was unerringly sensitive to his needs and made him feel at home from day one. We had recently arrived in Denmark from Australia yet Eskild settling in very quickly at Dorte's and we had immediate peace of mind that he would be well cared for and happy. We appreciated the pictures of him having fun that Dorte sent us most days, capturing him on one of their many exciting days out (tivoli, blue planet, the beach, Capella etc) but also of him having cosy times in the garden or in Dorte's home. Handing Eskild in to Dorte's felt a little like handing him over to another member of the family, we just knew he would be safe, cared for and happy. Dorte always encouraged interaction not only with her but with the other children in her care and it was apparent that the children felt safe and happy not only with her but with each other. We can't recommend her highly enough, words alone do not do her justice.

Tora

Dorte er den bedste børnepasser vi kan forestille os. Vi har fra aller første møde haft en fantastisk oplevelse, og har haft et fantastisk forløb hele vejen igennem. Dorte er utrolig omsorgsfuld, professionel, kærlig og skaber en god kontakt med og tryghed for både barn og forældre. Dorte gør generelt meget ud over det sædvanlige og i de 6 måneder vores datter gik der, har hun udviklet sig enormt. Den rolige start har gjort hende klar til den "store verden" vuggestuen er. Vi har ikke fortrudt et øjeblik at starte pasningsordningen hos Dorte, og vil til en hver tid anbefale hende til andre.

Elena

Dorte is the best børnepasser we could have wished for : sweet, lovely, prepared, professional. She has been taking care of our daughter , Niki, from where she turned 9 months until few days ago (for 8 months), when we got a place in vuggestue and we have been very sad that we had to leave her. Dorte is a fantastic person, she takes care of babies according to different needs, she is flexible, open minded, and the babies with her are extremely happy : in her group here a friendly and sweet atmosphere : babies are smiling, interactive with each other, they sing they learn, they make a lot of activities and have time for hygge and quite days as well, when required. Already from day 1 we felt that we could trust Dorte and we felt safe and welcomed for all the time with her. I am happy to give Dorte the most deserved recommendation :-) and I have not doubt that all the future sisters/brother of Niki MUST ;-) have Dorte as their børnepasser.

Dorte

FOR MERE END ET ÅR SIDEN AF CAMILLA SØNDERGAARD
Dorte er den bedste børnepasser man kan forestille sig!
Hun har passet vores datter Elna fra hun var 11 mdr, og det har været en fornøjelse såvel for Elna som for os hele vejen igennem. Vi var så glade for Dorte, at det var en svær beslutning at sige ja til vuggestuepladsen, da den endelig kom.
Dorte er omsorgsfuld, kærlig, hjælpsom, fleksibel og hun giver børnene en god, tryg og alsidig dag fuld af oplevelser.
Vi kan virkelig anbefale Dorte til alle, der har brug for pasning.

Dorte

AF SIGNE ROSENLUND
Dorte er den bedste børnepasser man kan forstille sig. Vi fik vores to guldklumper passet hos hende til de skulle starte i børnehave. Vi kunne slet ikke forestille os noget andet. Og det var med megen vemod at sige farvel. Dorte og hjemmet på Strickersvej er meget åbent, rummeligt og mest af alt kærligt at komme i. Børnene havde en meget aktiv hverdag med daglige udflugter uanset vejr og vind. Turene gik både til lokale legepladser, legestuer, og mere fjerntliggende destinationer som "bondegården", Zoologisk have og Tivoli. Dorte giver altid en meget fin og fyldestgørende feed-back på dagen og de smås luner. Hun har et meget godt samarbejde med den tilsynsførende pædagog. Dorte har et stort netværk med andre børnepassere, som alle nyder godt af. Børnene har gode muligheder for at lære andre alderssvarende børn at kende. Dorte er utrolig opmærksom, omsorgsfuld, kærlig og vidende om børns udvikling. Vi kan varmt anbefale hende

Dorte

FOR MERE END ET ÅR SIDEN AF LINE BREINHOLST

Du og dit barn er utrolig heldige hvis I får dagplejeplads hos Dorte og hendes søde imødekommende familie. Min dreng er gennem det sidste halve år, blevet passet hos Dorte og han har nydt det fuldt ud. Han glæder sig hver morgen til at komme ud af døren og over til Dorte og sine legekammerater. En hverdag hos Dorte består af en masse spændende udendørs aktiviteter, leg og hygge med andre dejlige børn, nybagte boller og vigitgst af alt en masse kærlighed og omsorg. Derudover er man af og til heldig, at modtage en mms med et billede af sin glade og smilende dreng, eller et hjemmelavet postkort. Ved første møde føler man sig utrolig tryg ved at efterlade sit barn hos Dorte. Mig og min mand kan på det allervarmeste anbefale Dorte, hun er helt igennem fantastisk.

Røskva

Vores lille Lup (Laura) Var hos Dorte i et år. Vi havde egentlig tænkt det kun ville blive 6. måneder, men hun havde det så godt, at vi valgte, at udsætte hendes start i institution. Dorte er fuld af kærlighed til de små unger, hvilket er helt fantastisk. Derudover er de meget ude, lige meget hvilket vejr. Der bliver leget på den fantastiske legeplads i gården, hygget med andre dagplejer og deres børn, Bredegrund legeplads, bondegården, zoo etc. der er ikke det sted ungerne ikke kommer hen og udfolder sig, hvilket er noget vi virkelig værdsatte. Herudover har Dorte nogle dejlige børn og ikke mindst hendes mand som er en stor del af livet hos Dorte og som alle børnene er vilde med. Vi kan helt sikkert anbefale Dorte, her af masser af kærlighed, omsorg og leg.

Katrine

Hos Dorte får børnene en tryg hverdag, med udflugter, udviklende leg og den opmærksomhed, som små børn har brug for. De er ofte ude, lærer en masse (f.eks. tegn til tale) og knytter små venskaber.

Vores datter Elin har været hos Dorte i et år og vi har været så glade for det. Som forældre har det været dejligt at aflevere en glad datter om morgenen, få en hyggelig mms i løbet af dagen, og om eftermiddagen at hente hende i gården, hvor Dorte sammen med et par andre dagplejemødre om sommeren holder til på en super legeplads i en hyggelig atmosfære.

Man kan ikke undgå at komme til at holde af Dorte og hendes familie for deres umiddelbare og respektfulde tilgang til de små børn. Vi vil gerne anbefale Dorte til alle forældre, der gerne vil give deres barn en god start. Du finder ikke et bedre sted for dit barn at lege og lære.

Katrine

Annette

Man kan ikke få en bedre børnepasser end Dorte. Dorte er der 100 procent for børnene og giver børnene en tryg og oplevelsesrig dag samt en masse varme og smil. Vores pige Isabella var hos Dorte i 8 mdr og grunden til vi stoppede var at vi flyttede. Vi kan varmt anbefale Dorte til at passe jeres guldklump :-)

Tommy

Det var med blandede følelser at vi indså en privat børnepasser var det eneste pasningsalternativ grundet den lange venteliste til vuggestuen, da vi ingen kendskab havde til dette "marked".
- Dette syn ændrede Dorte fuldstændig allerede fra første møde.

Grundet Dorte's evne (og oprigtige lyst) til at skabe trygge rammer og tillidsskabende relationer for/med børnene, så har vores oplevelse hos Dorte været udelukkende positiv.

Dette erfarede vi allerede under indkøringen som gik over al forventning og vores søn har stortrivedes lige siden. Der synes altid at være en meget positiv atmosfære hos Dorte og børnene bliver stimuleret gennem leg, hvor megen af tiden foregår uden for lejligheden. Det er få dage over et halvt år, hvor vi har hentet uden at de har været udenfor (Tivoli, Legeland, fodre ænder, Strandparken osv).

Rent praktisk, så får man en grundig tilbagemelding på dagen (søvn, spise mv.), ofte opdateringer på hvad der foregår imens pasningen finder sted og derudover, så har Dortes tegn-tale gjort det muligt for vores søn at fortælle os når han vil have vand og mad på et tidligere tidspunkt end vi havde forestillet os.

Vigtigst af alt er dog at vores søn fra dag 1 har følt sig fuldstændig tryg sammen med Dorte. At vi som forældre også har gjort det samme er jo blot en bonus. Vi giver hermed Dorte vores bedste anbefaling!

Louise

Vi fandt Dorte ved et tilfælde, da vi pludselig stod uden en dagpleje. Med kun to ugers varsel tog Dorte vores søn Asbjørn ind i sine trygge arme og hjem. Vi var dog lidt nervøs for skiftet, da Asbjørn kun lige var blevet kørt ind hos den første daglejemor. Men det gik over alt forventning! Asbjørn trives tydeligt allerede fra den første dag hos Dorte.

Dorte passer fire skønne børn og det er tydeligt at hun giver sig tid til dem allesammen. Asbjrøn stortrives og det er både på grund af Dortes dejlige væsen men også fordi de laver mange forskellige aktiviteter og er ude i alt slags vejr og sammen med rigtig mange andre børn. Vi er meget taknemmelig for Dorte og alle de fantastiske ting hun har lært Asbjørn. Det er tydeligt at deres hverdag er fyldt med en masse hygge, sang og leg. Og hver morgen når vi aflevere, dufte det af friskbagte boller!

Når vi engang får et barn mere er vi ikke i tvivl om at han/hun skal passes af Dorte. Så må vi bare håbe at der er plads.

Vi har været rigtige glade for at have Dorte som dagplejemor og det er livets gang der gør at vi nu må sige farvel og tusinde tak for alt. Vi har kun de bedste anbefalinger!!

Lena

Vores søn Bertil har været i gode trygge hænder hele vejen igennem de 8 måneder han blev passet hos Dorte. Det er så vigtigt at man er fuldstændig tryg når man for første gang skal overlade ens barn til en fremmed person og jeg var med det samme tryg da jeg så hvordan Bertil tillidsfuldt og nysgerrig vil hen til Dorte allerede fra første dag. Dortes rolige og glade personlighed smitter i høj grad af på børnene og en selv. Det har været så dejligt at se børnene glædeligt bliver en del af familien og hver morgen kommer til et trygt hjem fyldt op at leg og hygge. Det var ikke sjovt da Bertil pludselig fik tilbudt pladsen i vuggestuen og bestemt heller ikke en nem beslutning om at han skulle videre. Hvis vi får et barn til, vil vi uden tvivl søge en plads til hos Dorte. De bedste anbefalinger herfra:-)

camilla

Dorte er den bedste børnepasser man kan forestille sig!
Hun har passet vores datter Elna fra hun var 11 mdr, og det har været en fornøjelse såvel for Elna som for os hele vejen igennem. Vi var så glade for Dorte, at det var en svær beslutning at sige ja til vuggestuepladsen, da den endelig kom.
Dorte er omsorgsfuld, kærlig, hjælpsom, fleksibel og hun giver børnene en god, tryg og alsidig dag fuld af oplevelser.
Vi kan virkelig anbefale Dorte til alle, der har brug for pasning.

Helle

Hej Dorte
Vi mangler en børnepasser til Elisabeth på 1 år. Har du plads? Ring til mig på 20243879
KH Helle

anja

Hej Dorte. Min mand og jeg søger en børnepasser til vores datter Luna som lige er fyldt 10 måneder. Vi står i den kedelige situation ikke at kunne få den ønskede institutionsplads pga. for lang venteliste. Vi Håber derfor at kunne komme i kontakt med dig hurtigst mulig. Du kan kontakte os på 28683076. Håber snart at høre fra dig. Vh. Anja, Thomas og Luna.

shazia

hej dorte jeg står og mangler en børnepasser... til min søn op 13mdr.. håber at du har plads.. kontakt mig på 24213354.. hilsen shazia

Kirstine

Dorte har passet min datter Vera i knap 5 måneder, og vi har kun ros til overs for Dorte! Dorte har en naturlig flair for at møde børnene der hvor de er og forstå deres behov, og har stor omsorg og et stort overskud. Dertil kommer, at samarbejdet mellem Dorte og os forældre har fungeret upåklageligt. Som en ekstra bonus lærte Vera babytegn hos Dorte, hvilket både Vera og forældre har haft stor glæde af. Dorte skal have vores varmeste anbefalinger!

Laura

Min søn er blevet passet hos Dorte i 8 måneder, og det har uden tvivl været en fantastisk tid. Pasningsordningen er yderst professionel og veltilrettelagt. Der er planlagt ganske mange aktiviteter, men samtidig plads til ro og struktur. Dorte viser børnene en fantastisk varme og et stort engagement og overskud. Min søn har hver dag været glad for at blive afleveret, og som forældre er man helt helt sikker på, at ens barn er i de bedst tænkelig hænder.
Endelig har Dorte en dejlig og hyggelig familie, som børnene bliver involveret i.
Jeg kan kun give Dorte de bedste anbefalinger.

Louise

Dorte er en fantastisk børnepasser og der er ingen tvivl om ungerne elsker at være i hendes selskab! :-)

tobias

Vælger du Dorte som børnepasser til dit barn, vælger du den helt rigtige! Vores datter havde den bedste indkørsel, der gled helt problemt frit, hvilket har været startskudet til en fantastisk pasningsordning hos Dorte.
Børnene får masser af kærlighed, både af Dorte og af resten af hendes familie.
Der er fukus på deres individuelle udvikling bla. med tilsyn og supervision fra tilknyttet pædagog. Yder mer går Dorte meget op i at kommunikationen til forældrene skal være god og tilstede, forældres ønsker og holdninger, eksembelvis mad/sukker politik, respekteres fuldt ud.
Vælger du Dorte så får dit barn ikke én kedlig dag. Ugens skema er spækket med spændende aktiviteter, udflugter osv.
Dorte er dybt proffessionel og går op i sit arbejde med liv og sjæl.
Kunne vi, ville give Dorte 100 stjerner i vores bedømmelse.

therese

Dorte har passet vores datter i et halvt år nu, og vi er så glade for Dorte. Hun har en meget kærlig og god pædagogisk tilgang til at passe børn. Dortes hjem og familie er fyldt med kærlighed til børnene.
Det er skønt aldrig at have dårlig samvittighed over at aflevere sit barn om morgenen. Man ved, at hun passer vores datter med varme og hjerte. Hun er meget opmærksom på børnenes udvikling, bl.a. lærer hun vores datter babytegn. Derudover er hun meget fokuseret på, at børnene trives.
Dorte formår at give vores datter en helt unik voksenkontakt, samtidig med at vores datter møder en masse andre børn igennem det netværk, Dorte har med andre børnepassere og deres børn. Hun er meget aktiv, og tager hver dag til enten babyrytmik, bondegården, babygymnastik, zoo, Tivoli eller legestuer. Så vi kan varmt anbefale Dorte som børnepasser 