Orlogsmuseet

Bm2 normal620
Orlogsmuseet
Overgaden Oven Vandet 58
1415 København K
Se kort
3-14 år
0/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Orlog betyder søkrig og museet rummer også masser af søkrigsstemning. Museet præsenterer den danske flådes historie med bl.a. skibsmodeller og har en børneafdeling, hvor man kan klatre på skibe og lege krig med kanonerne. Museet arrangerer fødselsdage på alle dage på nær søndage med udklædning, skattejagt og ubådsbesøg for grupper på min. 15.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Ditte

Super hyggeligt museum med massere at kigge på og ikke mindst ligger det lige ud til Christians havn så man kan også gå en tur i den gamle havn bagefter

Mette

3 generationer havde fornylig en hyggelig tur på Orlogsmuseet. Jeg havde ikke de store forventninger, men mine drenge var opslugte, og det behøver man ikke have den maritime interesse for at blive. Som prikken over i'et hyggede de sig med at lege i kanonkælderen og så var det hele tilmed gratis og museet ligger et smut sted lige ved Christians Havn.

M

Vi har holdt børne fødselsdag på Orlogsmuseet, og har smagt beskøjter, fået fortalt historien om Racheim den røde og været på skattejagt. Min varmt anbefales.

Mette

Museet i sig selv er et besøg værd, hvis man interessserer sig for Danmarks maritime historie.

Véd dog ikke om jeg ville trække hele børneflokken derind til en fødselsdag...

Anonym

Det lyder sjovt med en sørøver fødselsdag! Det vil jeg da overveje.

Tilde

Min Nevø har lige holdt sin fødselsdagsfest på orlogsmuseet, det var en super dag med Skattejagt og sjov underholdning. kan klart anbefales...