Skuespilhuset og Portscenen

Skuespilhus large normal620
Skuespilhuset og Portscenen
Sankt Annæ Plads 36
1250 København K
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Det store, nye skuespilhus er absolut et besøg værd. Også selv om man ikke er der for at overvære en forestilling. Husets placering er nemlig en attraktion i sig selv – både for små og store størrelser. Med udsigten til havnebassinet, bådene, fuglene og ikke mindst det imponerende bygningsværk, som skuespilhuset er, er der virkelig noget at kigge på. Er vejret ikke til den helt store udendørs sightseeing omkring huset på Kvæsthusbroen, kan et besøg i Café Ofelia være lykkebringende.
Der er ikke pusleplads, men et familietoilet (!) hvor der er plads på gulvet til at skifte. Og det er rent!

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Meget smukkerede indvendig end udvendig :) Fed placering med mulighed for andre oplevelser samtidig. Der skal vi helt sikkert hen igen.

Caroline

Politikken giver 5 hjerter til forestillingen "På den anden side" der vises frem til d. 7/1 og skriver "Hvis man tror, det her er en lille tuttenut-historie om en pige og hendes bamse, så må man hellere tage og forvilde sig endnu længere ind i mørket. Men det er for børn – såvel som for voksne. Så må de bare tage hinanden i hånden, må de – på forjættende færd ind i et eventyrligt mørkeland."

Caroline

Det kan du godt med mindre der er udsolgt på billetnet, men det tror jeg nu ikke der er

Sarah

Er der nogen der ved om man kan købe billetter i døren til Tumlebiller og Dansemus i dag?

Caroline

"Trine du er et nybagt brød og jeg er margerine .. smelter i krummerne så fine - jeg er brændt varm på dig..." Fantastisk lyrik fra Tobias Trier til søndagens koncert i Børnejazzklubben. En fantastisk performer der fik både voksne og børn med (dog primært sjovt for de store børn... de små fanger ikke det finurlige og skønne i lyrikken)

Laura

Vi var til Børnejazz i Skuespilhuset i går - hvor Strids fantastiske børnebøger kom til live via musik og sjove tekster.
Den store dansede rundt på strømpefødder nede foran scenen, og den lille spiste banan og lavede knæbøjninger på sine spaghettiben. Med andre ord - der var plads til det hele, og alt foregik på ungerne præmisser. Det gør vi snart igen!

Caroline

Vi var til koncert med Dissing i Skuespilhuset i går og det var en skøn oplevelse for både de voksne og de små. Skuespilhuset er bare så eksklusivt og indbydende og koncerten var skøn. Vi savnende dog lidt mere musik - Dissing brugte det meste af tiden på at læse højt af eventyret om Abrikosiens Kapel. Der er masser af plads i foyeren/cafeen og børn er meget velkomne. Jeg kunne godt finde på at tage forbi Skuespilhusets cafe en eftermiddag med børnene uden at skulle til koncert. Der er fugle, både, kirkespir og meget andet at kigge på ud af de store panoramavinduer.