Siciliansk Is - Vesterbro

Sicilienskis normal620
Siciliansk Is - Vesterbro
Skydebanegade 3
1709 København V
Se kort
Alle
0/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Her kan man tage en sød bid af Sicilien. Alt er nemlig lavet efter gamle sicilianske traditioner – og så vidt muligt med sicilianske og økologiske råvarer. Berømte for deres nøddeis, pistacie- eller hasselnød, pinje eller mandel. Men også deres sorbetis med brombær eller mandarin er helt fantastiske.

Stole udenfor og plads til barnevogn og børn og lige ved siden af hyggelige Skydebanehaven med legeplads. Klippekort hvor man får en gratis is efter 10 klip

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Louise

Den lækreste is og så dejligt at man må vælge tre slags ligegyldigt størrelsen af bægeret. Det får ungerne til at prøve varianter som havtorn og citron uden at tøve, for der er også plads til klassikerne chokolade og jordbær

Katrine

Jeg og min lille familie besøgte idag SI for første gang - og det bliver absolut ikke sidste! Vi fik den bedste is, vi længe har fået - helt anderledes end alle de andre. Min toårige datter var begejstret for den intense vanille, jeg selv klappede i hænderne over lakridsen og min mand var vild med kaffeisen. Og så var vi alle ret vilde med blodappelsinen også. :) Mums for en dejlig isbiks!

anemone

God is men høje priser

Cecilie

Har lige været nede og få årets første is, mums! Så er det forår. SI laver bare landets bedste is og er søde og rare og har tålmodighed til ubeslutsomme børn. Og som noget nyt har de lakridsis!

Pernille

Det lyder som et sted lige efter mit hoved :O)

Kristine

De laver ubetinget den byens bedste is! Prøv fx et mix mellem Coffee og Zuppa Inglese - eller deres populære Koldskålsis, hvilket blev min yndlings denne sommer

laila

Et dejligt lille sted på skydebanegade. Sød ejer og dejlig is, er også glad for den ide med at betale for bægerets størrelse istedet for antal kugler :o)

Caroline

Fantastisk god is. Et plus er, at du betaler - ikke efter hvor mange forskellige is du vil have - men efter størrelsen på bægeret. Vil du gerne smage f.eks. 3 is er du altså ikke tvunget til et købe et gigantisk bæger. Det er ligesom et gelateria i Italien - lige efter min smag.