Elmehøjgård

Billeder fra marts 2011 018 normal620
Elmehøjgård
Orevej 76
4850 Stubbekøbing
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Familien Hildebrand byder jer velkommen til "Bondegårdsferie" på Falster i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand. Området har mange seværdigheder; Stubbekøbing-Bogø overfarten med færgen IDA, Motorcykel Museet, Danmarks Traktormuseum, Krokodille Zoo, Nordfalster Svømmecenter - Knuthenborg Safaripark, Muserumsbanen, Frilandsmuseet i Maribo, Maribo Domkirke, Middelaldercentret, Møns Klint, Fuglsang Kunstmuseum samt Halskov Vænge.

Gården har 65 malkekøer af racen Jersey, som er kendt for et højt fedtindhold i mælken, som køres til andelsmejeriet Arla i Slagelse. Malketiderne er KL. 06.30 og igen KL. 16.30 her er der mulighed for, at følge med i en del af det daglige arbejde. Udover malkekøerne har vi 60-70 kvier, en kvie er en ung ko som endnu ikke selv har født en kalv. Vi producerer cirka 35 tyrekalve om året som alle sælges til levebrug. Der hører 44 hektar til gården, heraf de 40 hektar er bortforpagtet til en nabolandmand, og de resterende 4 hektar er vedvarende græs, som køerne afgræsser i dagtimerne fra Maj til Oktober måned.

Vi har 3 Shetlandsponyer og 2 store ponyer, 3 dværggeder, 1 kanin, og lidt høns et par Gotlandske pelsfår samt gårdens hund Trille.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt