Lyngby Storcenter

0 normal620
Lyngby Storcenter
Lyngby Storcenter
2800 Kongens Lyngby
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Lyngby Storcenter har alle de butikker man ønsker der skal være i storcenter.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

I alle ferier har Lyngby Storcenter feriebilletter og et legeland. Denne her gang er det et Vinterferielegeland med en kælkebakke, hvilket er sjovt for de mindste :) Derudover har de en feriebillet til 50 kr, hvor man kan få forskellige ting og lækkerier i 14 butikker. Vores drenge synes det er sjovt at gå rundt til butikkerne - Det er næsten som en skattejagt :)
Traditionen tro, slutter vi altid af med at købe frisklavede pandekager med lækkert fyld i det populære Pandekagehus, hvilket bla er en del af feriebilletten.

Mette

Tag til gratis Music Days i Lyngby Storcenter denne weekend, den 19-21. september. Fredag kl. 17 spiller Rasmus Thude. Lørdag kl. 14 Bryan Rice. Søndag kl. 11 Mek Pek, Søn & Onkel Tot og kl. 14 er det Morten Remar. Det foregår alt sammen på Store Torv.
Lyngby Storcenter er et alle tiders center, som er et af vores foretrukne centre. Der er ofte events for børn og mange gode butikker.

Irene

Fint sted at komme med børn. Der er jo overdækket - masser af butikker og de har ofte events for børn

Camilla

Vi har været til LEGO uge i Lyngby storcenter - det kan klart anbefales, der var bare alt det LEGO ungerne har drømt om at lege med - og det kunne de i hvert fald for en dag :-)