Workshop: Fars Fredag: Motion og babymotorik v/ Andreas Nyboe Schiørring | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Workshop: Fars Fredag: Motion og babymotorik v/ Andreas Nyboe Schiørring

Profilbillede baby normal620
Barselshuset
Frederiksgade 78
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/50 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Bliv medlem af Barselshuset på https://www.bedrebarsel.dk/medlemsskab-1 for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Til denne uges Fars Fredag kommer Andreas Schjørring forbi og afholder en dag i motorikkens og træningens tegn.

Andreas er lektor i idræt og har en masteruddannelse i undervisning og læring. Han har været med til at udviklet appen BabyGym. Det er via appen muligt at hente inspiration og støtte til øvelser, som understøtter børns motoriske udvikling, samt se træningsøvelser til far hvor barnet er med i træningen.

Ny forskning viser, at hvert tredje barn har motoriske vanskeligheder i deres første leveår. I et landskab af gode råd og vejledninger er det svært, at danne sig et overblik over, hvornår man må gøre hvilket og hvad med sin baby. De første leveår er sårbare, men vigtige.

Under arrangementet skal vi derfor have en dialog om motorik, lege, træning og øvelser. Vi ønsker at inspirere til sjove, relevante og alderssvarende øvelser, og derfor skal vi i fællesskab også udføre en række af øvelserne fra appen. Det vil både være motorikøvelser og FAR-træningsøvelser. Forhåbentlig med den effekt, at alle kan gå hjem og være trygge og klogere på, hvordan man, via leg, kan styrke sin babys motoriske udvikling samtidig med at man selv får trænet kroppen.

Vi anbefaler, at I henter appen inden dagens arrangement - den er gratis at downloade til iPhone og Android.

OBS arrangementet er forbeholdt fædre.

Pris: 50 kr.

Gratis for medlemmer.

Kategorier Tilføj ›

Barsel

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 10. maj 2019 kl. 11-12.