Vitello | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Vitello

Vitello vaerket dk 996x560 acf cropped normal620
Værket
Sven Dalsgaards Plads 1
8900 Randers
Se kort
Alle
95/195 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Krumme, Emil fra Lønneberg og alle Ole Lund Kirkegaards skøre knægte. Alle, store som små, elsker vi energibomberne fra børnelitteraturen. Nu lader Louise Schouw Teater os møde endnu en krudtugle på Værket.

Han hedder Vitello og er skabt af den danske forfatter Kim Fupz Aakeson, der har skrevet 14 bøger om drengen, der så inderligt ønsker sig en far. I Gunvor Reynbergs farverige og humørfyldte dramatisering, hvor det myldrer med skøre typer, går otte bøger igen. Bøger, der flittigt bruges i undervisningen af de 5-9-årige i folkeskolen.

Vitello er et resultat af sin mors besøg i Italien, dengang hun var ung og smuk. Da mor rejste hjem, var det uden latinofaderen, og alt, Vitello har tilbage fra sin far, er det italienskklingende navn. Han bor nu i et pæredansk rækkehus omgivet af sjove og skæve personligheder. Vitello ser far-potentiale i alle lige fra den halvdøve pølsemand over den nye nabo til drukkenbolten på bænken, alt imens hans håndfaste, men kærlige mor ivrigt minder ham om, at hans rigtige far er en sjuft.

Det bliver aldrig kedeligt, for i takt med iørefaldende sange og skøre replikker, der lystigt afløser hinanden, finder Vitello og kammeraterne hele tiden på nye og sjove ting at give sig til.

Louise Schouw Teater har før omsat den populære børnebog ’Villads fra Valby’ til teater.

Iscenesættelse: Louise Schouw
Manuskript: Gunvor Reynberg | Komponist: Lars Fjeldmose
Scenograf: Kirsten Victoria Lind | Koreografi: Katrine Engberg
Medvirkende: Asbjørn Agger, Anne Suppli, Camilla Lohmann, Rasmus Haxen

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 13. april 2019 kl. 15.